Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neee nasıl paramı yatırdinız naptınızki

İnşallah eksi geliriz kaptanım

Hadiii yaa nasıl oldu kiz

Neee nasıl paramı yatırdinız naptınızki
Ya daha para yatırmamıstık ama biz turknet e gectik taahhut dolmustu sonra esimi arayıp işte Digiturk indirimli geliyor size demişler megerse öyle değilmiş Turknet in haberi bile yok digiturk ü aradık ödemek istemiyoruz gelin alın diye onlar da biz aramadık diyor Allah'ın belaları gün gecmiyor ki ülkemizde biri dolandırılmasın megerse Türknetle Digiturk davalıymıs

Geçmiş olsun

Benide birkere Vodafone diye aradilar taahhüt yaptilar megerse degillermis,3kere ayni kisi aradi en sonunda siz dolanciriymissiniz ogrendim dedim polise verdim numaranizi dedim,kapatti,bidaha aradilar onayladiniz ses kaydiniz var dedi,gidin simdi kime sikayet ediyosaniz edin dedi kapatti
Bibok olmadi anliyacagin,Vodafone numarayi verdim sikayet ettiler

Esim de ugrasıyor para ödemeden kapansın diye yoksa 200 lira ödicez ya da aylık 55 lira ödicez sinirlerim bozuldu vala esime diyorum devletin memurunu bile dolandırdılar

Esim de ugrasıyor para ödemeden kapansın diye yoksa 200 lira ödicez ya da aylık 55 lira ödicez sinirlerim bozuldu vala esime diyorum devletin memurunu bile dolandırdılar
Kiz saçmalamayın para ödedinizmide istiyolar onu anlamadim ben bisey olmaz

Yok daha henuz ödemedik işte 1 ay bitince ödicektik ödemeden kurtulmaya çalışcaz Allah izin verirse
Geciş yapamazlar bisey olmaz ben aradim misal Vodafone dedim şimdi benim nezaman bitiyor bu salaklar yapmışmi gözukuyormu hayir yapılmamış dedi,tamam ozaman siz devam edin taahhüte dedim onayladim ,3.gun sonrasi gene aradilar taahutunuz bitiyor yenileyelim diye dolandirici
Yani sizde osekilde sorun

Amann nolucak ya şimdi ödeme yapmadınız insallah

Amann nolucak ya şimdi ödeme yapmadınız insallah
Yookk
Aman bizde yolun biteceği mi var
Dur be bitecek deme öyle

23 Haziran
14.30
1 yumurta haslama
2 dilim cavdar ekmek
Bikac tel peynir
5 zeytin

18.00
Bir kepce bezelye yemeği
1 dilim cavdar ekmek
1 cay kasıgı bal (kendi balımızdı tadına baktım)

20.00 esimin dondurmasında bi ısırık

E Elif_Eylul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…