Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım surekli ilaç yiyorlar çocuklara üzülüyorum birde geçen ay gittiğimiz dr kizimdaki öksürük için kendiliğinden geçer demişti epeydir yavrum oksuruyor bugün bende de oksuruk basladi meğerse çocuğum bir aydır çile cekiyormus onu anladım suan çok moralim bozuk 🙁
Bu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecer🤗

Bu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecer🤗
Amin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklar
Aksam balkondan bakiyorum apartmanın çocukları 3 4 yaşlarında yatmislar beton zemine taş yaliyorlar 😂allahım benimkiler yapsa hastanelik oluruz 😀

Bugunden beri icimde kötü his vardı böyle olunca birşeyler oluyor ben yine bekliyordum aglama isteği mide bulantısı bas agrısı 🤕

İnternet değişikliği yaparken Digiturk aramıstı ay dolandırılmısız 🤕🥺🥺🥺😑😑😑😑😡😡😡🤬🤬🤬
Nasıl yani çok mu 🥹

Amin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklar
Aksam balkondan bakiyorum apartmanın çocukları 3 4 yaşlarında yatmislar beton zemine taş yaliyorlar 😂allahım benimkiler yapsa hastanelik oluruz 😀
Evet biz koruyup kolladikca hasta oluyorlar gercekten,dedigin gibi kimisi terliksiz gezer sapasaglam bizimkinleri üst uste giydirirsin hemen yamulurlar😒

Ya daha para yatırmamıstık ama biz turknet e gectik taahhut dolmustu sonra esimi arayıp işte Digiturk indirimli geliyor size demişler megerse öyle değilmiş Turknet in haberi bile yok 😡😡 digiturk ü aradık ödemek istemiyoruz gelin alın diye onlar da biz aramadık diyor Allah'ın belaları 😑😑 gün gecmiyor ki ülkemizde biri dolandırılmasın megerse Türknetle Digiturk davalıymıs ☹️☹️
😞
:silah::silah::silah::silah::silah:

Esim de ugrasıyor para ödemeden kapansın diye yoksa 200 lira ödicez ya da aylık 55 lira ödicez 🤣🤣 sinirlerim bozuldu vala 😑 esime diyorum devletin memurunu bile dolandırdılar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız memur diye ayrım mı yapıyorlar bunu dolandırmayalım diye 😂
Yalamıyor yine hastanedesin 😂
Şaka bi yana çok geçmiş olsun
Bnm kıza bnden faranjit geçmiş umca bağışıklık güçlendirici vitamin verdi dr bak sende kullan

Bitmek bilmeyen visne yapmışlar🥲
Adam sadece topluyor ben topla yıka posetle,
Recellik ayrı,kaynatmalik ayri🥲

Valla canim baksana herkes izin istiyor tartilardan bile yarin şüpeliyim kimler tartilcak
Kaptanım E Elif_Eylul gruptakilere de yapıyosun dimi🤤

😞

Bnm kıza bnden faranjit geçmiş umca bağışıklık güçlendirici vitamin verdi dr bak sende kullan
Çocuklarınıza udi hindi yağı içirin çok şifalı

Kızlar yarın tartı bildirimleri fotoğraflı ve saat 12ye kadar yaparsanız sevinirim🤗
Listeden ayrılmak isteyen,devam etmek istemeyenler yarin tartiyla birlikte yazarsaniz iyi olur listeden gelmeyenleri çıkartıcam çünku

M MissHayaLet
@Noisy Girl
F Frozen01
@Tweety Bird
B BitterCikilata
@Pandora27
G gunesli gunler
@vienna
G Gokyuzu_kadar
@Elif2441
@Ebru kilinc
@zms rainbow
@Aamine (ev tasıyor)
@badem000 (annesinde)
@Aysegul006 (ortada yok)
@aazra (dügünde)
tulay283300 tulay283300 (hasta)
Ben biraz daha devam edeceğim 🙈
Bugunden beri icimde kötü his vardı böyle olunca birşeyler oluyor ben yine bekliyordum aglama isteği mide bulantısı bas agrısı 🤕

İnternet değişikliği yaparken Digiturk aramıstı ay dolandırılmısız 🤕🥺🥺🥺😑😑😑😑😡😡😡🤬🤬🤬
Aaa gmiş olsunn
İnşallah canım surekli ilaç yiyorlar çocuklara üzülüyorum birde geçen ay gittiğimiz dr kizimdaki öksürük için kendiliğinden geçer demişti epeydir yavrum oksuruyor bugün bende de oksuruk basladi meğerse çocuğum bir aydır çile cekiyormus onu anladım suan çok moralim bozuk 🙁
Allah acil şifa versin canım ya

23 Haziran Perşembe 10.814 adım M MissHayaLet leslie yarışmasına katılamıyorum 🙃

Eklentiler

• Screenshot_20220623_231426_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20220623_231426_com.huawei.health.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 17
😞

😂😂😂aynen valla yalasaydi gam yemezdim en azindan😀aayy kara kuzum ya o da mı hasta oldu anneler topiginde okudum şimdi geçmiş olsun canım umca biliyorum ama erken değil mi ay olarak bilemedim cumartesi Son seeumdan sonra kontrole uğra dedi sorayım bi ama bizim bağışıklık genetik olarak dusukmus ne yaparsan yap hasta olacak savaşan askeri az vücudunda dedi diger doktor

😑😑😒🙁🙁
Kızlar yarın tartı bildirimleri fotoğraflı ve saat 12ye kadar yaparsanız sevinirim🤗
Listeden ayrılmak isteyen,devam etmek istemeyenler yarin tartiyla birlikte yazarsaniz iyi olur listeden gelmeyenleri çıkartıcam çünku

M MissHayaLet
@Noisy Girl
F Frozen01
@Tweety Bird
B BitterCikilata
@Pandora27
G gunesli gunler
@vienna
G Gokyuzu_kadar
@Elif2441
@Ebru kilinc
@zms rainbow