Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecer

Bu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecer
Amin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklar
Aksam balkondan bakiyorum apartmanın çocukları 3 4 yaşlarında yatmislar beton zemine taş yaliyorlar allahım benimkiler yapsa hastanelik oluruz

Nasıl yani çok mu

Evet biz koruyup kolladikca hasta oluyorlar gercekten,dedigin gibi kimisi terliksiz gezer sapasaglam bizimkinleri üst uste giydirirsin hemen yamulurlar

Esim de ugrasıyor para ödemeden kapansın diye yoksa 200 lira ödicez ya da aylık 55 lira ödicez sinirlerim bozuldu vala esime diyorum devletin memurunu bile dolandırdılar
Kız memur diye ayrım mı yapıyorlar bunu dolandırmayalım diye
Yalamıyor yine hastanedesin
Şaka bi yana çok geçmiş olsun
Bnm kıza bnden faranjit geçmiş umca bağışıklık güçlendirici vitamin verdi dr bak sende kullan

Bitmek bilmeyen visne yapmışlar
Adam sadece topluyor ben topla yıka posetle,
Recellik ayrı,kaynatmalik ayri

Valla canim baksana herkes izin istiyor tartilardan bile yarin şüpeliyim kimler tartilcak
Kaptanım E Elif_Eylul gruptakilere de yapıyosun dimi

Çocuklarınıza udi hindi yağı içirin çok şifalı

Ben biraz daha devam edeceğim
Aaa gmiş olsunn
Allah acil şifa versin canım ya

aynen valla yalasaydi gam yemezdim en azindanaayy kara kuzum ya o da mı hasta oldu anneler topiginde okudum şimdi geçmiş olsun canım umca biliyorum ama erken değil mi ay olarak bilemedim cumartesi Son seeumdan sonra kontrole uğra dedi sorayım bi ama bizim bağışıklık genetik olarak dusukmus ne yaparsan yap hasta olacak savaşan askeri az vücudunda dedi diger doktor

Tamam canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…