- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.201
Bu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecerİnşallah canım surekli ilaç yiyorlar çocuklara üzülüyorum birde geçen ay gittiğimiz dr kizimdaki öksürük için kendiliğinden geçer demişti epeydir yavrum oksuruyor bugün bende de oksuruk basladi meğerse çocuğum bir aydır çile cekiyormus onu anladım suan çok moralim bozuk
Amin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklarBu sene böyle bir sene sen ayakta durmak zorundasin onlar için,Rabbim baska dermansız hastalık vermesin inşaAllah bunlar gecer
Nasıl yani çok muBugunden beri icimde kötü his vardı böyle olunca birşeyler oluyor ben yine bekliyordum aglama isteği mide bulantısı bas agrısı
İnternet değişikliği yaparken Digiturk aramıstı ay dolandırılmısız
Evet biz koruyup kolladikca hasta oluyorlar gercekten,dedigin gibi kimisi terliksiz gezer sapasaglam bizimkinleri üst uste giydirirsin hemen yamulurlarAmin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklar
Aksam balkondan bakiyorum apartmanın çocukları 3 4 yaşlarında yatmislar beton zemine taş yaliyorlarallahım benimkiler yapsa hastanelik oluruz
Ya daha para yatırmamıstık ama biz turknet e gectik taahhut dolmustu sonra esimi arayıp işte Digiturk indirimli geliyor size demişler megerse öyle değilmiş Turknet in haberi bile yokdigiturk ü aradık ödemek istemiyoruz gelin alın diye onlar da biz aramadık diyor Allah'ın belaları gün gecmiyor ki ülkemizde biri dolandırılmasın megerse Türknetle Digiturk davalıymıs
Kız memur diye ayrım mı yapıyorlar bunu dolandırmayalım diye
Esim de ugrasıyor para ödemeden kapansın diye yoksa 200 lira ödicez ya da aylık 55 lira ödicezsinirlerim bozuldu vala esime diyorum devletin memurunu bile dolandırdılar
Yalamıyor yine hastanedesinAmin canım allahım kimseye dert vermesin evladıyla sinamasin doktorumuza da dedim bu sene böyle sürekli hastayiz diye senenin salgını bu bak kapının onu senin çocukların gibi dolu diyor, biz sanırım çok koruyup kolladik mikrobu tanımadı çocuklar
Aksam balkondan bakiyorum apartmanın çocukları 3 4 yaşlarında yatmislar beton zemine taş yaliyorlarallahım benimkiler yapsa hastanelik oluruz
Kaptanım E Elif_Eylul gruptakilere de yapıyosun dimiBitmek bilmeyen visne yapmışlar
Adam sadece topluyor ben topla yıka posetle,
Recellik ayrı,kaynatmalik ayri
Valla canim baksana herkes izin istiyor tartilardan bile yarin şüpeliyim kimler tartilcak
AmiiiinNiyet ettim Allah'ım yarın eksi gelmeye
Çocuklarınıza udi hindi yağı içirin çok şifalı
Yalamıyor yine hastanedesin
Şaka bi yana çok geçmiş olsun
Bnm kıza bnden faranjit geçmiş umca bağışıklık güçlendirici vitamin verdi dr bak sende kullan
Evet duydum orjinalini bulmak artık zormuşÇocuklarınıza udi hindi yağı içirin çok şifalı
Güvendiğiniz aktar varsa alın derimEvet duydum orjinalini bulmak artık zormuş
Ben biraz daha devam edeceğimKızlar yarın tartı bildirimleri fotoğraflı ve saat 12ye kadar yaparsanız sevinirim
Listeden ayrılmak isteyen,devam etmek istemeyenler yarin tartiyla birlikte yazarsaniz iyi olur listeden gelmeyenleri çıkartıcam çünku
M MissHayaLet
@Noisy Girl
F Frozen01
@Tweety Bird
B BitterCikilata
@Pandora27
G gunesli gunler
@vienna
G Gokyuzu_kadar
@Elif2441
@Ebru kilinc
@zms rainbow
@Aamine (ev tasıyor)
@badem000 (annesinde)
@Aysegul006 (ortada yok)
@aazra (dügünde)
tulay283300 (hasta)
Aaa gmiş olsunnBugunden beri icimde kötü his vardı böyle olunca birşeyler oluyor ben yine bekliyordum aglama isteği mide bulantısı bas agrısı
Allah acil şifa versin canım yaİnşallah canım surekli ilaç yiyorlar çocuklara üzülüyorum birde geçen ay gittiğimiz dr kizimdaki öksürük için kendiliğinden geçer demişti epeydir yavrum oksuruyor bugün bende de oksuruk basladi meğerse çocuğum bir aydır çile cekiyormus onu anladım suan çok moralim bozuk
Yalamıyor yine hastanedesin
Şaka bi yana çok geçmiş olsun
Bnm kıza bnden faranjit geçmiş umca bağışıklık güçlendirici vitamin verdi dr bak sende kullan
Sağol canım benim aminBen biraz daha devam edeceğim
Aaa gmiş olsunn
Allah acil şifa versin canım ya
Bugunden beri icimde kötü his vardı böyle olunca birşeyler oluyor ben yine bekliyordum aglama isteği mide bulantısı bas agrısı
Tamam canımKızlar yarın tartı bildirimleri fotoğraflı ve saat 12ye kadar yaparsanız sevinirim
Listeden ayrılmak isteyen,devam etmek istemeyenler yarin tartiyla birlikte yazarsaniz iyi olur listeden gelmeyenleri çıkartıcam çünku
M MissHayaLet
@Noisy Girl
F Frozen01
@Tweety Bird
B BitterCikilata
@Pandora27
G gunesli gunler
@vienna
G Gokyuzu_kadar
@Elif2441
@Ebru kilinc
@zms rainbow
@Aamine (ev tasıyor)
@badem000 (annesinde)
@Aysegul006 (ortada yok)
@aazra (dügünde)
tulay283300 (hasta)
Yemeyemi diyete mi devamBende devam ederim yarından itibaren kaldığımız yerden devam