- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee karşılıklı herşeyTakibe takip
Teşekkür ederim canımHee selvi boylum al yazmalım
He valla kemikli biseydim her gece uyumadan bide yemek yerdim kardeşlerimle annem kardeşlerime siz yemeyin ablaniz yesin o zayıf derdi
Prenses modeldi kız hafifdi ağır değildi
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım
Kurban olsun sana seni cekemeyenler
Deme deme zaten kaçıyorlarÖyleydi zaten canım filiz ablanın bu haline küsenler var önceden tanisalardi demekki kk terkederlerdi eski filiz gitti baska Filiz geldi
Aaa neden böyle oldukiEki Görüntüle 3085169
Gecen h.70.9
Bu h. 70.8
Fark 100 gr butun hafta artiydim ...oyle iste...
E Elif_Eylul
Gidin ötede cilveleşin
Gidin ötede cilveleşin
Tamamda işte bu hâli eski hali yanında hiç birşey değil önceden menümü yazmaya çok çekiniyordum bişey diyecek diye şimdi çok rahatım ama eski hâlini istiyorum korkudan bişey yiyemezsinDeme deme zaten kaçıyorlar
Ama kaptansın o zmn kim kime dum duma olurBen biraz menulerde sertimdir aslinda kizlar bilir ,buraya geldigimden beri çok bağırip çağirmiyorum,gelenede soyleyince gidiyorlar
Böyle olmasan kimse ceki düzen vermiyor kendine ben napiyim ne sucum var
Zopasını çıkarmalıTamamda işte bu hâli eski hali yanında hiç birşey değil önceden menümü yazmaya çok çekiniyordum bişey diyecek diye şimdi çok rahatım ama eski hâlini istiyorum korkudan bişey yiyemezsin
Millet zor menu yazıyorduTamamda işte bu hâli eski hali yanında hiç birşey değil önceden menümü yazmaya çok çekiniyordum bişey diyecek diye şimdi çok rahatım ama eski hâlini istiyorum korkudan bişey yiyemezsin
Yaaa öyledeAma kaptansın o zmn kim kime dum duma olur
Nebe çoluk cocuk var hiç yakışıyormu
Gruplar icin biraz beklememiz lazimHadi tartıları atın da gruplar sey olsun yaaa
Hadi tartıları atın da gruplar sey olsun yaaa
Bende anlamadim,sadece anladığım o onu izlemeye almis o onuNebe çoluk cocuk var hiç yakışıyormu
He sonradan elektriklenme oldu aralarındaBende anlamadim,sadece anladığım o onu izlemeye almis o onu