- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.881
Nebe çoluk cocuk var hiç yakışıyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebe çoluk cocuk var hiç yakışıyormu
Allah affetsin evladimBen dün 4.30 if diyetini başlattım ama eşim gece işten geldi dondurma getirmiş yemedim canım da aşırı istemedi ama Allah aşkına Allah aşkına yiyeceksin dedi zorla iki tatlı kaşığı sokusturdu ağzıma orucum bozulmuşmudur hocam
Bozuldu maalesefBen dün 4.30 if diyetini başlattım ama eşim gece işten geldi dondurma getirmiş yemedim canım da aşırı istemedi ama Allah aşkına Allah aşkına yiyeceksin dedi zorla iki tatlı kaşığı sokusturdu ağzıma orucum bozulmuşmudur hocam
Utanmaz hic yakistiramadim sanaBen Hilali izlemiyormuşum onu farketdim
Bileydim o zmn gelirdimMillet zor menu yazıyordu
Yaaa öylede
Çıkarsa şimdiki gençler nazlı hemen lafını edip kaçıyorlar edepsizlerZopasını çıkarmalı
600 gün kaza orucu tutman gerekiyorBen dün 4.30 if diyetini başlattım ama eşim gece işten geldi dondurma getirmiş yemedim canım da aşırı istemedi ama Allah aşkına Allah aşkına yiyeceksin dedi zorla iki tatlı kaşığı sokusturdu ağzıma orucum bozulmuşmudur hocam
Millet zor menu yazıyordu
Yaaa öylede
Zora gelemiyorlar biz bize kalırıkÇıkarsa şimdiki gençler nazlı hemen lafını edip kaçıyorlar edepsizler
Çıkarsa şimdiki gençler nazlı hemen lafını edip kaçıyorlar edepsizler
600 gün kaza orucu tutman gerekiyor
Ben sana yaparım yorum sen merak etmeBileydim o zmn gelirdim
Çekmesene saçımı
Yaptıramazmı??Bozuldu maalesef
Allah affetsin evladim
Ama bennn şeyyyUtanmaz hic yakistiramadim sana
Ben kendimi nerden atayım o ka aç kaldımBozuldu maalesef
Bizim zamanımızda öylemiydii ahh eskilerrrÇıkarsa şimdiki gençler nazlı hemen lafını edip kaçıyorlar edepsizler
Ciko çabuk düğüne git gözüm görmesin seniBen Hilali izlemiyormuşum onu farketdim