- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.841
Tühhh bak geldi dedim ya burda devam et yada diger taraftaUkalayı kaçırmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tühhh bak geldi dedim ya burda devam et yada diger taraftaUkalayı kaçırmışım
Hee tamam hatırladım aklımdan çıkmış bi anTühhh bak geldi dedim ya burda devam et yada diger tarafta
Halbuki ne ukalalığımı gördüler yada tribimi eski filiz tahahülden kalktiHee tamam hatırladım aklımdan çıkmış bi an
Tesekkurler
Hayırlı sabahlar canim
Günaydın canım guzel eksi tebrikler
Afiyet olsun canım
Günaydın canım tebrikler
Korkma istersen basaramayacagun sey yokPazartesi 71 .75 idim çok korktum öyle kalacak sanmıştım
TesekkurlerTeşekkür ederim canım
Günaydın kuşum Acıktım
Tebrikler canım
Haftaya telafi edersin sen
Günaydın
Günaydınn
Tebrikler canım
Oyyy kıyamam kuzuya cok gecmiş olsun Rabbim hayırla sifa versinGünaydın kızlar çok fazla geçmiş var okurum birazdan. Mesajlarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız 40 saat uykusuzluktan sonra 5 saat uyumuşum çok şükür bebiş gece 3.30dan sonra sonra ateşi düştü. Anca kendine geldi birde dış cikariyormus hepsi üst üstte geldi bakalım ne yapacağız
Hee selvi boylum al yazmalımEee olsun gene al yazmalım
He valla kemikli biseydim her gece uyumadan bide yemek yerdim kardeşlerimle annem kardeşlerime siz yemeyin ablaniz yesin o zayıf derdiHahaaa
47 kilo mu len o kilomu bnm en zayıf halim 70 idi onda bile hastamısın çok zayıfsın derlerdi
Prenses modeldi kız hafifdi ağır değildiAnaaa kız iyi tasımıssın bunu
Teşekkürler canımŞöyle olamadık
Hahahhaa aynenn onlarda değerli oluyor ama
Kırmızı olsun beş fazla olsun nede yakişmiş ıncecık beline
Kıçın yer görmemiş 5 dk oturaydın kınada
Geçmiş olsun canımBiraz baş ağrım var. Çay koydum kendime ben çayı ilaç niyetine içiyorum sadece başım ağrıdığında
Hee yaaa bi izin vermediler ağız tadıyla okuyayım geçmişi bı eşim kalktı işe gitti çocuklar derken yarım yarım okudum
Sende benim gibi okudun demekki,bazen bende sonra geriye gidiyorum ne okudum nerde yanlis okudum diyeHee yaaa bi izin vermediler ağız tadıyla okuyayım geçmişi bı eşim kalktı işe gitti çocuklar derken yarım yarım okudum
Yok kaldığım yerden devam ediyorum sayfayı silmiyorumSende benim gibi okudun demekki,bazen bende sonra geriye gidiyorum ne okudum nerde yanlis okudum diye
Aradıgınız kişiye şuanda ulaşilamiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Valla bence kaptan dediğin biraz da kafamızı taşa da sürtme yetkisine sahip olacakRica ederim canım keske herkes böyle gelse bana lafı çakıp gidiyolar,tripli,ukala filiz diye
Geldi geldi sekreter hanımAradıgınız kişiye şuanda ulaşilamiyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Takibe takipGeldi geldi sekreter hanım
Öyleydi zaten canım filiz ablanın bu haline küsenler var önceden tanisalardi demekki kk terkederlerdi eski filiz gitti baska Filiz geldiValla bence kaptan dediğin biraz da kafamızı taşa da sürtme yetkisine sahip olacak
Ben biraz menulerde sertimdir aslinda kizlar bilir ,buraya geldigimden beri çok bağırip çağirmiyorum,gelenede soyleyince gidiyorlarValla bence kaptan dediğin biraz da kafamızı taşa da sürtme yetkisine sahip olacak
Öyleydi zaten canım filiz ablanın bu haline küsenler var önceden tanisalardi demekki kk terkederlerdi eski filiz gitti baska Filiz geldi