- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.901
Tamam600 gün kaza orucu tutman gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam600 gün kaza orucu tutman gerekiyor
Ciko çabuk düğüne git gözüm görmesin seni
SandalyedenBen kendimi nerden atayım o ka aç kaldım
O zamanZora gelemiyorlar biz bize kalırık
Tamam orası daha iyi burnum bile kanamadan yırtarımSandalyeden
Tamam orası daha iyi burnum bile kanamadan yırtarım
Sagol canımAaa neden böyle olduki
Neyse hadi 100gram vermissin tebrikler
Ahh be nenem iste bu gencler hep hormonlu seyler yiyolar beyinler foraBizim zamanımızda öylemiydii ahh eskilerrr
Menü harici agzina biseyler atmadiysan vicdan yapmaSagol canım
Ust uste her hafta veremiyorum zaten
...normalde de 500 600 oluyor cok cok sıksam...
Çok da sıkamiyorum zaten....Allahim millet sicak basinca yiyemez,uzulunce yiyemez,heyecanlaninca yjyemez falan...bende masallah
Zamane gençleri işteAhh be nenem iste bu gencler hep hormonlu seyler yiyolar beyinler fora
AaaaGruplar icin biraz beklememiz lazim
Bozulmustur inşallah masallah hocam gitti oruuccBen dün 4.30 if diyetini başlattım ama eşim gece işten geldi dondurma getirmiş yemedim canım da aşırı istemedi ama Allah aşkına Allah aşkına yiyeceksin dedi zorla iki tatlı kaşığı sokusturdu ağzıma orucum bozulmuşmudur hocam
Yok kız utana sıkıla yaziyorum iste.daha ne yiyecem...menuleri gorüyorsun...Menü harici agzina biseyler atmadiysan vicdan yapma
Olsun haftaya güzel olur benceYok kız utana sıkıla yaziyorum iste.daha ne yiyecem...menuleri gorüyorsun...
Hayırll cumalarHayırlı cumalar kızlar çok şükür kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. Umarım herkes iyidir Eki Görüntüle 3085179
Hosgeldin canim kilonu korumanda guzelHayırlı cumalar kızlar çok şükür kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. Umarım herkes iyidir Eki Görüntüle 3085179
Gayet güzel eksi canim tebriklerBu hafta tam diyet yapamadım hastane vs derken düzensiz beslenme düzensiz uyku nerdeyse sıfır spor oldu
Geçen cuma 65.0
Bugün 64.1
Fark. -900
Haftaya daha olacak eminim
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3085182