- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.821
Len nasil yapcaz onuTartı 2 kg fazla tartıyor bozuk. - 2 olarak düşünüp kullanıyoruz. Diğer ölçümü de öyle almıştım 70.40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Len nasil yapcaz onuTartı 2 kg fazla tartıyor bozuk. - 2 olarak düşünüp kullanıyoruz. Diğer ölçümü de öyle almıştım 70.40
Günaydın canımGünaydın kızlar çok fazla geçmiş var okurum birazdan. Mesajlarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız 40 saat uykusuzluktan sonra 5 saat uyumuşum çok şükür bebiş gece 3.30dan sonra sonra ateşi düştü. Anca kendine geldi birde dış cikariyormus hepsi üst üstte geldi bakalım ne yapacağız
Sorun yok canim tekrardan gecmis olsunE Elif_Eylul ben sabitim canım.
Akşam karmaşa da geç yedim tansyonum düşmüştü, bir de bu sabah annem geldi kahvaltı falan da yapicam bekleseydm belki odemler inerdi ama ev karışık @karamel Latte canım üzgünüm bu bir kaç gün çok karışık duygular yaşadım yemedim ama aşırı odemle uyandım.
Eki Görüntüle 3085154
Daha iyi olur inşallahGünaydın kızlar çok fazla geçmiş var okurum birazdan. Mesajlarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız 40 saat uykusuzluktan sonra 5 saat uyumuşum çok şükür bebiş gece 3.30dan sonra sonra ateşi düştü. Anca kendine geldi birde dış cikariyormus hepsi üst üstte geldi bakalım ne yapacağız
Valla normal tartılarla arasında 2 kg var kaptancım düzeltemedikLen nasil yapcaz onu
Neyse öyle yazalim ozamanValla normal tartılarla arasında 2 kg var kaptancım düzeltemedik
Ya istersen beni listeye alma şimdilik ben öyle takılayım, evde kendi tartımla listeye gireyim?Neyse öyle yazalim ozaman
Çok sevindim iyi olmasına bi daha olmasın öp bebşşiGünaydın kızlar çok fazla geçmiş var okurum birazdan. Mesajlarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız 40 saat uykusuzluktan sonra 5 saat uyumuşum çok şükür bebiş gece 3.30dan sonra sonra ateşi düştü. Anca kendine geldi birde dış cikariyormus hepsi üst üstte geldi bakalım ne yapacağız
Yok olmaz canim dedigin kiloyla yazdim duruma göre bakarizYa istersen beni listeye alma şimdilik ben öyle takılayım, evde kendi tartımla listeye gireyim?
Afiyet olsun canımGunaydin❤❤❤
Dunku menumu yazamadim.firsat olmadi
Sabah 11.00
menemen karpuz
Oglen
15.00 peynir karpuz 1 dlm ekmek 1 tk recel
Aksam19.00
2 kasik kiymali makarna sosu
2 kasik makarna
6 kiraz
Su 2.5 lt
Spor sabah 1 saat kadar yuruyus
E Elif_Eylul
İvit bi de adet olcam onun şişliği kesin buHeee az yedigin seyler güzel ve lezzetli ya ondandır
Haftaya kadar gider belki ödemler koş ozamanİvit bi de adet olcam onun şişliği kesin bu
Pazartesi 71 .75 idim çok korktum öyle kalacak sanmıştım
Olsun sevgili partnerim❤ az da olsa duzenli vermwk en guzeli.hqtta faha sağlıklı olan bu.bakalim ben napmisim.tartilcam 10 dakkaya.bakalim Kim kimin günahına girdiOfff be bı rahatladimki veremiyorum sanmıştım bu hafta da misafirim var çarşambaya kadar extra bunlar gorumcemden hariç dikkat etmeye çalışacağım bari 200 300 biseyler verim boş geçmesin haftalarim daha fazla veremeden bile
Tamam ortalık çok karışacaksa öyle yapalım sorun değil.Yok olmaz canim dedigin kiloyla yazdim duruma göre bakariz
Eve gecince tartinida atarsin bakariz canim sorun yokTamam ortalık çok karışacaksa öyle yapalım sorun değil.
Tamam kaptancım teşekkür ederimEve gecince tartinida atarsin bakariz canim sorun yok
Rica ederim canım keske herkes böyle gelse bana lafı çakıp gidiyolar,tripli,ukala filiz diyeTamam kaptancım teşekkür ederim
Ukalayı kaçırmışımRica ederim canım keske herkes böyle gelse bana lafı çakıp gidiyolar,tripli,ukala filiz diye