- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.461
SaolasınGeçmiş olsun canım
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SaolasınGeçmiş olsun canım
Teşekkürler
Aksam birden ateslenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorumYa ponçiğin nesi varmış?
Neremle okumuşum acaba Eylül sandım
Iyımı abla ya sımdı neden nöbet gecırmıskıAksam birden atselenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Rabbim korumuşAksam birden atselenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Atesten heralde canim bide sodyum eksikligi var demis okadar nebilim anlamadim,hep yatti çocukIyımı abla ya sımdı neden nöbet gecırmıskı
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuştursunAtesten heralde canim bide sodyum eksikligi var demis okadar nebilim anlamadim,hep yatti çocuk
Kıpır kıpır o cocuk yerde yatip uyuyordu
Rabbim korusun bütün cocuklariRabbim korumuş
Havale filan mi olmuş
Aman çok dikkatli olsun inşallah tekrarlamaz
Amin canimRabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuştursun
AminRabbim korusun bütün cocuklari
Belki siz soyutlanmıssındır pandemi kaynaklı benim esim zaten aynı yerde calısıyoruz gelse her türlü gelir dedigi icin pek pandemi ugramadı gibi oldumaalesef bir arkadas cevresi edinemedik nedense bizde bilmiyoruz biraz farklı geliyoruz galiba insanlara bide pandemi hamilelik vs derken iyice koptuk dışarı hayatından
Onu yiceğime serefimle makarna yerim
Ders calısma keyfisiAnamm gene yoklar
allah koruusn rabbim şifasını versin inşallah iyimi şimdiAksam birden ateslenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Amin canimallah koruusn rabbim şifasını versin inşallah iyimi şimdi
Burda 2€ dur en fazla ya ama çoğu şeye zam var Allah sonumuzu hayıretsin
Uyumuşum yeni uyandımAnamm gene yoklar
40 gün 40 geceC Chikolata_gozlum saydınmi bugün şehzadenin kaçincı günü düğünde
Yaaa dedim normal bugday yada bulgur gibidir kilosu 80tl geciyorBurda 2€ dur en fazla ya ama çoğu şeye zam var Allah sonumuzu hayıretsin
Sorma yok anam yok kardesimi evleniyor kendimi belli degil40 gün 40 gece
MasallahUyumuşum yeni uyandım