- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.421
Abla bn eltıme geldım dün akşam üstü bugun gıdecek gıbıyım ama gıdemesem tartımı gıdınce atsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende artik alintiyi unuttun sanirim
Yarin atarsin olmazsa cumartesiAbla bn eltıme geldım dün akşam üstü bugun gıdecek gıbıyım ama gıdemesem tartımı gıdınce atsam
Ayy evetSende artik alintiyi unuttun sanirim
Tmm ablaYarin atarsin olmazsa cumartesi
Sende ortaya atiyosun lafi kim üstüne alinirsaAyy evet
Tmm abla
Gecmiş olsun canımBaşım ağri ev
Saolasın cnmGecmiş olsun canım
Neyı anlamadım vllaSende ortaya atiyosun lafi kim üstüne alinirsa
Ooo canim hosgeldin iyiyim sen nasilsinE Elif_Eylul hayırlı olsun topigin nbr nasilsin
maalesef bir arkadas cevresi edinemedik nedense bizde bilmiyoruz biraz farklı geliyoruz galiba insanlara bide pandemi hamilelik vs derken iyice koptuk dışarı hayatındanVala bende bogaz oldugu surece böyle gider bu
Arkadaslarınız yok mu
Biz de ailelerden uzagız ama burdaki tanıdıklarımız hic bos bırakmaz haftasonu dolu oluruz genelde misafirle ya biz gideriz ya onlar gelir
Iyi yapmissin canim destek iyi oluyorİyiyim canım kilo aldım döndüm kürkçü dükkanına....baktım tek olmuyor dedim kk paklar beni
4000bin canim bazen 4100kızlar yarım saat yürüyüş yaklaşık kaç adım oluyor sizlerde bnm adım sayar hep çok farklı sayıyor gibi bi öğlen 6000 oluyor bi öğlen 4000 anlamdım ki aynı yerde aynı saatte yürüyorum
keşke 6000 olsaydı demi4000bin canim bazen 4100
Bende 12km yuruyorum aksamlari 6 gidis 6 dönüş 8bin 9bin falan sinir oluyorumkeşke 6000 olsaydı demi