- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.501
Bir de hergun yapınYa hergün yapmıyoruzki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de hergun yapınYa hergün yapmıyoruzki
Benimde o zaman 1 haftalık oruç tutmam gerekiyor yediklerimin gitmesi içinYandı ki bak yediydim gitti bile
Bidaha düğün diyeni vururumBir de hergun yapın
DüğünBidaha düğün diyeni vururum
1 hafta kurtarır mı neler yedinBenimde o zaman 1 haftalık oruç tutmam gerekiyor yediklerimin gitmesi için
Bidaha düğün diyeni vururum
Evet hemde gece yarim ekmekKokoreçmi gömmüş
Evet hemde gece yarim ekmek
Ne yemedin diye sorsan daha kolay cevaplardım1 hafta kurtarır mı neler yedin
Vışş AneyyyEvet hemde gece yarim ekmek
Neler yemedin ciko bizi de yeseydin cikoNe yemedin diye sorsan daha kolay cevaplardım
Vışş Aneyyy
Gelde delirmeNe yemedin diye sorsan daha kolay cevaplardım
Vışş Aneyyy
Çiko sizin DÜĞÜNlerde halay filanda oluyor muBidaha düğün diyeni vururum
Benimki degil canim M MissHayaLet oglu gece acillik olmuslar
Aksam birden ateslenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Dışarı çıktım abla öğleden sonra az önce geldim gittim okul baktım okul 5-10 dk mesafede sadece ilk okul yazıyor gittim anasınıfı da varmış Ağustos başında kayıt yapılıyor o zaman gel dedi 3 ay peşin aliniyormus 450 TL dedi aylık da 150 ucretliymis
Geçmiş olsun canım zil çaldı yarım göndermiştimBaşım ağri ev
1bucuk yasinda canim sagolM MissHayaLet cok cok gecmis olsun canim.cok uzuldum ya.ne kadarlikti bu yavrucak?acil şifalar ❤
Neee nasil kiz devlet degilmiDışarı çıktım abla öğleden sonra az önce geldim gittim okul baktım okul 5-10 dk mesafede sadece ilk okul yazıyor gittim anasınıfı da varmış Ağustos başında kayıt yapılıyor o zaman gel dedi 3 ay peşin aliniyormus 450 TL dedi aylık da 150 ucretliymis
Devlet abla onlarda ücret alıyormuş bilmiyordumNeee nasil kiz devlet degilmi
1yasima daha girdimDevlet abla onlarda ücret alıyormuş bilmiyordum
Abovv sımdı hersey paralıı yemınleDevlet abla onlarda ücret alıyormuş bilmiyordum
Bende ogrenince 1 yaşıma daha girdim bu ne yaa1yasima daha girdim