- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.481
Yok artık saymıyoruzC Chikolata_gozlum saydınmi bugün şehzadenin kaçincı günü düğünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık saymıyoruzC Chikolata_gozlum saydınmi bugün şehzadenin kaçincı günü düğünde
Bugün çocukları almaya giderken senin için bakıyım fiyatlaraYaaa dedim normal bugday yada bulgur gibidir kilosu 80tl geciyor
Masallah
Yaaa M MissHayaLet canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Çabucak atlatır geçip gider, Bidaha olmaz inşallah çok üzüldümAksam birden ateslenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Kız gerdeğe girip çıkıp düğün mü yapıyorlar yoksamSorma yok anam yok kardesimi evleniyor kendimi belli degil
Oyle şey mi olur manyakKız gerdeğe girip çıkıp düğün mü yapıyorlar yoksam
Ayşenin çocuğumu hasta çok geçmiş olsun canım M MissHayaLetAksam birden ateslenmis gitmisler doktor bakmis etmis vermis yollamis eve,daha eve girer girmez cocuk kusmasiyla birlikte gözlerini sabitlemis nobet gecirmis disleri kitlenmiş 3kere acmislar dili kaçmış ambulans aramislar gelmis almis tahlil falan yapmislar serum takmislar saba 6 7 gibu eve gelmisler bende gittim simdi ordan geliyorum
Damat dayanmaz o kadar düğün ertesi gün yine düğün yeter daOyle şey mi olur manyak
Evet canim sagolAyşenin çocuğumu hasta çok geçmiş olsun canım M MissHayaLet
tövbe tövbeKız gerdeğe girip çıkıp düğün mü yapıyorlar yoksam
Kokoreç gitmisBasarıyla tamamlanmıs bir oructan daha güzel ne olabilir ki
Hergün düğün düğün bir sonu olmalı kıztövbe tövbe
Kokoreçmi gömmüşKokoreç gitmis
Hergün değil yaa sizdeHergün düğün düğün bir sonu olmalı kız
Gitti attık gittikKokoreç gitmis
Kokoreçmi gömmüş
Kız bıkmadın mı daha düğün bulcam diyorHergün değil yaa sizde
Gidiyom bi düğün bulcam bugünlük kendime
Gitti attık gittik
Ya hergün yapmıyoruzkiKız bıkmadın mı daha düğün bulcam diyor