- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.621
Allah günahlarini afetsin2.5 da aksam yemeği yedigimden mi bilmem degisik duygular icindwyim...Bugun kuru fasulye yaptim ev ahalisine.ben yemedim.ama aklim onda.yarin tartilinca yanina bi kuru soğan....anladiniz siz .kahvaltida kuru yiyen aksama ne yer ki acep???
Belki sabah biraz sakinlesmis olurum....vazgecebilirim yani
Yağlar yaniyor durBenım Leslie evadan sonra sankı karnımda bırseyler oluyor hem yanıyorhemde bırseyler hareket edıyor
Öyle degil de oglen persembelik olmadi,cok yedim diye aksam yemeyeyim biraz eksi geleyim dedim.Menulerini düzene sok bence ayarlama yapamiyosun busefer aç kaliyosun, gözün dönüyor dolma zaten çok degil saat ayarin sacma olmus
Ilk cocugumu hep uyutmaya calistim.sallamaktan ayaklarim agrirdi.Şaka yapıyorum zati ne uyuması onlar uyusun diye numara yapıyorum ama yemiyolar numarayı
Yettim
Yaa bizim burda yagmur havası var yagmadıkca sıkıyorAma nasil serin serin yürünuyor varya erken ciksaydik bugun 2tur yapacaktık
Arkadası olması cok güzel insanın ben tek basıma cıkıyorum sıkılınca da bir daha uzun sure gidesim gelmiyorYurüyüşü birakirsam bidaha üsencez 2kisi gidip geliyoruz 12km
Ben de bilmiyorum
Ayy benim kiz kafayi yedi kediyi kucagina aliyor o kaciyor o kovaliyorUfaklığı uyutuyorum kızlar odasında
Ne güzel işte yorulur gece uyurAyy benim kiz kafayi yedi kediyi kucagina aliyor o kaciyor o kovaliyor
Ne şaplak atıyon
Yaa bizim burda yagmur havası var yagmadıkca sıkıyor
Arkadası olması cok güzel insanın ben tek basıma cıkıyorum sıkılınca da bir daha uzun sure gidesim gelmiyor
Ben de bilmiyorum
Senın kız tatılden bır an önce gelse barı yoksa Eylül kediyi mahvetcekAyy benim kiz kafayi yedi kediyi kucagina aliyor o kaciyor o kovaliyor
Kedi mi eylülüSenın kız tatılden bır an önce gelse barı yoksa Eylül kediyi mahvetcek
30dk yürüyüşmü olur heleBizim burada çok sıcak kız uyandı diye yürüyüşe çıktık 30 dk sürdüacıktı geri döndük
Ayy ben ölücem he tüyden kaşinti tutuyorSenın kız tatılden bır an önce gelse barı yoksa Eylül kediyi mahvetcek
Alerji hapı al varsa aman aman dikkat et kendine30dk yürüyüşmü olur hele
Ayy ben ölücem he tüyden kaşinti tutuyor
Oldu 2 km yürümüşüm30dk yürüyüşmü olur hele
Ikısıde bırbırınıKedi mi eylülü
Eylül mü kediyi
Hızlı hızlı yürümüştür o30dk yürüyüşmü olur hele