- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.601
Valla bu menuyle ben bile doymam buneMenum
Kalkinca 2.5 br su
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek
2.5 br su
Ara 2.5 br su
Öğle 13.00
Az menemen
2.5 br su
Ama doymamisim, salataya usenmistim.iyi olmadi
Aksam 14.30
2 biber dolmasi
1 avuc kiraz
Ara 2.5 br su
Su 2.5 lt
Spor yok
Aksam icin yumurtami bile haslamistim.yumurtali salata yapqcqktim .planim bu degildi yaaa...uzgunum....tutamadim kendimi... regliyim ondan gözüm döndü zaar.
Yarı tatildeyim sayılır yatımı biraz dağıttılar da sorun yok
Ne guzel olurdu cidden aklinda olsun yolun düserse ben burdayimoraya naklıyesı varmiş demi bncede cok güzel olurdu bunlar kıskanırdı
Bunları dıyen utansın
Tüh yat bana lazimdiYarı tatildeyim sayılır yatımı biraz dağıttılar da sorun yok
Afiyet olsun canımBugünkü menüm;
Kahvaltı
Domates
Peynir
Zeytin
Ceviz
Boş yeşillik
Öğle
Ekşili bamya
Tam buğday makarna
Ara
Tuzsuz kabuklu fıstık
Akşam
Yarım karnıyarık
Bol salata
Ara2
Detoks suyu
Sağol ablamNe guzel olurdu cidden aklinda olsun yolun düserse ben burdayim
Yatım da uzanıyorum çocuklar uyusun diye
Bnde yattığım yerden oğlanı emdırıyorum aşko kuşkoYatım da uzanıyorum çocuklar uyusun diye
Sen nasılsın asko
Sana yollayim ömür dağıtıyor yatımı hep düzeltiyorumTüh yat bana lazimdi
Uyumuyor benimkiler bu gidişle ben uyucam gibiBnde yattığım yerden oğlanı emdırıyorum aşko kuşko
Bugun karbon almayayim diye dusundumdu .baktim dolmalar bana bakayi...,3 gun once yaptiydim herhalde, bozulacakti son 2 kaldiydi....boyle dusunurken....aramizda bir çekim oldu...cok bakışmasak iyiydi....gerisini hatirlamiyorum...kendime geldiğimde hersey icin cok gectiValla bu menuyle ben bile doymam bune
Sabah peynir,zeytin,yesillik,domates salatalık yiyebilirdin
Menemenin yaninda 2dilim ekmek olabilirdi,artı ayran
Aksam yemek yiyebilirdin saat 14.30 dolma yicegine
Daha erken be ne uyumasıUyumuyor benimkiler bu gidişle ben uyucam gibi
Zaten bu hafta hep sabit geldim yemediğim halde artı geldim bu hafta böyle olucak artık yaOh masallah guzel olmus tartı öncesi Afiyet olsun
Menulerini düzene sok bence ayarlama yapamiyosun busefer aç kaliyosun, gözün dönüyor dolma zaten çok degil saat ayarin sacma olmusBugun karbon almayayim diye dusundumdu .baktim dolmalar bana bakayi...,3 gun once yaptiydim herhalde, bozulacakti son 2 kaldiydi....boyle dusunurken....aramizda bir çekim oldu...cok bakışmasak iyiydi....gerisini hatirlamiyorum...kendime geldiğimde hersey icin cok gecti
Neyse belki yarin bu menuyle eksi gelirsinZaten bu hafta hep sabit geldim yemediğim halde artı geldim bu hafta böyle olucak artık ya
Keşin netNeyse belki yarin bu menuyle arti gelirsin
Şaka yapıyorum zati ne uyuması onlar uyusun diye numara yapıyorum ama yemiyolar numarayıDaha erken be ne uyuması