- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.641
2miOldu 2 km yürümüşüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2miOldu 2 km yürümüşüm
Hee bn zaten hızlı yürürüm saatten açtım 2.04 km 32 dkIkısıde bırbırını
Hızlı hızlı yürümüştür o
Ayy bnde hıc sevmem evde
HayalNeyse belki yarin bu menuyle eksi gelirsin
Ben kızımı 2 yaşına kadar salladım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kestim sallamayi oğlumuda binde bir sallarim yoksa çoğunlukla Kendi uyumasını beklerimNasil yapcam?
Ilk cocugumu hep uyutmaya calistim.sallamaktan ayaklarim agrirdi.pel perisan...uyumuyor bu....falan...pek safmisim.uykusu yok demek ki oyle alissin,uykusunu alsin falan...simdiki aklim olsa bebemle oturup video izler cay icerdim.hem kendimi hem cocugu sıkmazdım....
Ayy benim kiz kafayi yedi kediyi kucagina aliyor o kaciyor o kovaliyor
Sus kızNe şaplak atıyon
SustumSus kız
Afiyet olsun canım sende iyki varsinSabah
Domates salatalık yeşil biber zeytin çay
OGlen
Bir kase cornflakes
Aksam
Bir porsiyon pirasa (suda hasladim sonra yumrta ve bir ck krema ile karıştırdım alt üst kizarttim çok az sıvı yağ ile)
2 kepçe mercimek çorba
Bol salata (yağ tuz yok)
Eti cin bir adet
Ara
Bir kupa kahve
2 hurma bir kuru incir
Bir kase cornflakes (kurukuru)
Bugunlerde duygusal açlık yaşıyorum iyiki varsınız kendimi dizginliyorum
2715 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Merhaba canm hoşbuldum bebeğim hastaydi giremedim dün.
Menu kontrolu cuma C.m.t pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b @Elif2441 karamel Latte B BitterCikilata badem000 Aamine @aazra tulay283300 @vienna @strawberri @Tweety Bird Pandora27 @Elisa83 @Ciko_
Gecmis olsun canimMerhaba canm hoşbuldum bebeğim hastaydi giremedim dün.
Teşekkür ederim Evet başlamadım daha yarın baslycam inşallah. Bu nedenle yarın tartı paylaşmama gerek var mı ?Gecmis olsun canim
Burda devam ediceksen listeye eklicem seni yarindan itibaren menulerini bekliyorum
Yok canim bunu kaydediyorum simdi listeye ekledim inşaallah hedefine ulasiriz hep birlikteTeşekkür ederim Evet başlamadım daha yarın baslycam inşallah. Bu nedenle yarın tartı paylaşmama gerek var mı ?
İnsallahh. Hadi bismillah. Çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız içinYok canim bunu kaydediyorum simdi listeye ekledim inşaallah hedefine ulasiriz hep birlikte
Rica ederiz nedemek hep birlikte hedefe odaklanalimİnsallahh. Hadi bismillah. Çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için
Hoş geldin aramızaİnsallahh. Hadi bismillah. Çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için
Iyi bari :)Ben kızımı 2 yaşına kadar salladım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kestim sallamayi oğlumuda binde bir sallarim yoksa çoğunlukla Kendi uyumasını beklerim