- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.401
Noldu tüylü bamyaaa heee nolduuuBişey dmemedimkiağzımı açmadım
Nolmuş kıme ne olmuş aaa hıc haberım yokNoldu tüylü bamyaaa heee nolduuu
Heleee minnos yapmadinmi daha benim karnim 2.ciye acıktıGidemde kahvaltı yapam
Beni düsunsene birde kiz basladi 5sene sonra oglan 15sene sonra eylul olursa boku yersinUffff 6 yıl sonra Bn
Eline emeğine sağlık spor kaptanım
Yürüyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Ooo oo o o oo o tebrik ederim
Eline emeğine sağlık kaptanım
Spor yapan arkadaslarımı tebrik ediyorum kendimi de tabiSuncacık listede var olabilmek bile güzel
Aamine Tebrik ederim cok iyi gidiyorsun
Açma kız anca kendine geldi sirfinti diye diye yediniz başınıBişey dmemedimkiağzımı açmadım
Kndı ıstediAçma kız anca kendine geldi sirfinti diye diye yediniz başını
Anooo sorma valaa 1 haftadır yatıyorumAçma kız anca kendine geldi sirfinti diye diye yediniz başını
HoşbuldukHoş geldin aramıza
Dur dilimin ucuna gelsınde söyleyimAnooo sorma valaa 1 haftadır yatıyorumo neydi gız
Hemen gaza gelıyon bacımKendim mi püüü bana
Dur dilimin ucuna gelsınde söyleyim
Hemen gaza gelıyon bacımbn gibi
Haydi bakalım kolay gelsinKizlar 11de kahvaltımı yaptım bir dilik ekmek tamam buğday,menemen,az patates salatası ve çay...şuan iyiyim ara öğün de kahvaltı yaparım ve akşam yemeğini 5 yapicam inşallah,18/6 yapmayı hedefliyorum bakalimm ilk hagda ne kadar vericem
Nasil yani 11de yedin sonra ara sonra gene kahvalti 5te genemi yicenKizlar 11de kahvaltımı yaptım bir dilik ekmek tamam buğday,menemen,az patates salatası ve çay...şuan iyiyim ara öğün de kahvaltı yaparım ve akşam yemeğini 5 yapicam inşallah,18/6 yapmayı hedefliyorum bakalimm ilk hagda ne kadar vericem
Sen ne anladinki bundan ben neden anlamadimHaydi bakalım kolay gelsininşallah güzel gider
Şimdi yemiş birde 5 te yiyince 6 saat oluyor daha sonraki gün yine 12 de yicekSen ne anladinki bundan ben neden anlamadim
Hee iyi sen anlamisin sagolŞimdi yemiş birde 5 te yiyince 6 saat oluyor daha sonraki gün yine 12 de yicek
Emzirenlerde kullanabiliyo mu kiDirenç kilosu olanlar kıramayanlar 3/4 gün ya da,
Gün içinde Sağlıksız beslendiginiz zaman öğün yerine tüketebilirsin.
Eki Görüntüle 3081069