- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.361
Bizim kayıt 20 Haziran başlıyor ilk hafta hemen dolar. Çok tutulan bir okul yer kalmıyor eşim danışmis keyitlar 20sinde gecikme olmasın doluyor demişler.Genelde okul kapanmadan verirler kayıt alınır sonra yer kalmazsa ortada kalma
tam gün yazdır kafa rahat
Bnmki de 6 yaşında 1. Sınıftı hatta 5.5 du çok pişmanım erken verdiğim için çok yıprandıAnaokulu bizim sordugumuz yer 3/4/5 yaşa kadar alıyor 6 yaş almıyorlar canım. Kızım 6 yaşında 1. Sınıfa başladı.
Bak bak cidden araştır kafana uyana kayıt yapKız yok iyice içim daralmaya başladı bugün yada yarın bakayım bi
Tamam işte kız 5 yaşına kadar anaokul bitiyor 6 yaşında ilk okulAnaokulu bizim sordugumuz yer 3/4/5 yaşa kadar alıyor 6 yaş almıyorlar canım. Kızım 6 yaşında 1. Sınıfa başladı.
Keşke bir sene bekleseydin canım benim büyük kiz gayet güzel öğrendi zorlanmadım seve seve gidiyor.Bnmki de 6 yaşında 1. Sınıftı hatta 5.5 du çok pişmanım erken verdiğim için çok yıprandı
Tamam işte kız 5 yaşına kadar anaokul bitiyor 6 yaşında ilk okul
Zaten 6 yaşında ilk okul çocuğu oluyor
Bnmkı de 6 yaşında esım busene gıtmesın daha küçük dıyor bnde kararsızım cok mu yıprandıBnmki de 6 yaşında 1. Sınıftı hatta 5.5 du çok pişmanım erken verdiğim için çok yıprandı
Benim oglanda ozamanlar 66 aylik dendi erken basladi hic anasinifina gitmeden ama pisman degilimBnmki de 6 yaşında 1. Sınıftı hatta 5.5 du çok pişmanım erken verdiğim için çok yıprandı
Bence cocuktan cocuga degisirBnmkı de 6 yaşında esım busene gıtmesın daha küçük dıyor bnde kararsızım cok mu yıprandı
Oğlan la kız farklı olur bnce kızlar daha narın yada bnm kız oyleBenim oglanda ozamanlar 66 aylik dendi erken basladi hic anasinifina gitmeden ama pisman degilim
Erkek çocuğuydu çok zorlandı yaparken dersleri ilk dönem zor geçti sonra alıştıBnmkı de 6 yaşında esım busene gıtmesın daha küçük dıyor bnde kararsızım cok mu yıprandı
Bnde şimdi iyi yaptım diyorum da ilk sene çok kötü zorlandı sonra rahatladıBenim oglanda ozamanlar 66 aylik dendi erken basladi hic anasinifina gitmeden ama pisman degilim
Cok narin bnmkıde eşimde yıpranır dıyor bısene daha dursa oğlumla bır gıdecek daha ıyı olur mu olmaz mı bılmmıyoruz bklmErkek çocuğuydu çok zorlandı yaparken dersleri ilk dönem zor geçti sonra alıştı
Eğer imkan varsa yaşından keyfiyse göndermen gönderme
Tabi sen çocuğunu daha iyi bilirsin
İkisini aynı zaman verme BnceCok narin bnmkıde eşimde yıpranır dıyor bısene daha dursa oğlumla bır gıdecek daha ıyı olur mu olmaz mı bılmmıyoruz bklm
Bnde dıyorum hangıbırıyle ılgıleyım dıye daha zor olur bnm içinİkisini aynı zaman verme Bnce
Ama kızlar daha rahat yapıyor
Bence erkekler daha narin yaOğlan la kız farklı olur bnce kızlar daha narın yada bnm kız oyle
Heyyyt beee eskilerin telefonu 6600müge anlı in bugünkü parçası
Kız ikisini verince ders +2 olacak iyi düşünBnde dıyorum hangıbırıyle ılgıleyım dıye daha zor olur bnm için