- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.421
18/6 yapacakmış ya ben öyle anladımHee iyi sen anlamisin sagol
Kaç aylıktı canım seninki unutuyorum.Emzirenlerde kullanabiliyo mu ki
Onu diyenlerYapabilirdim aslında43 yaşındayım 4 çocugum var en sonunculari ikiz,5 yasindalar.ist yaşıyorum ama şuan duzcedeyim ailem bursa ve kızımın nisani var,biraz erken anne olduğum doğrudur,çalışmıyorum,..163 boy kilo 78, kizlar düğün Ağustos 7 de ve benim kilo vermem gerek ,ben bugün 18/6 programına başladım guyya ama hepinize ihtiyacım var,,,dün komşum sen kilo veremessin dedi ee düşünün ne kadar etkilendiğini..
9 aylık aslında aralıklı oruç yapabilirsem onu da yapmak istiyorum da sütüm azalır diye korkuyorum zaten kızım kilo verdiKaç aylıktı canım seninki unutuyorum.
O zaman yapma canım sen dengeli beslen aralıklı oruçta yapma 3 öğün yap.9 aylık aslında aralıklı oruç yapabilirsem onu da yapmak istiyorum da sütüm azalır diye korkuyorum zaten kızım kilo verdi
Afiyet olsun canımMerhaba herkese dün oğlum ateşlendi enfeksiyon varmış kanında onla uğraşıyorum dünden beri şükür şimdi daha iyi ama nazlı biraz babasıda olmayınca iyice nazlanıyor işe gitmedim onunla ilgileniyorum bugün uyuttum şimdide girmişken
Dün ki menüm
5 adet parmak köfte 2 kaşık yogurt
21:30
1 dilim armut
1 dilim elma
1 dilim şeftali oldu
Oruca başlamadım bugün oğlumla ilgilenirken bide aç olunca sabır eşiğim düşüyor ondan
Sabah kahvaltı
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı labne çay
Şimdi yarım kase sebze çorbası (oğluma yaptığım tuzsuz salçasız çorba)
Biraz temizlik yapacağım uyurken
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Onu diyenleryesin yapabilirsin sen annesin 4 cocugu buyutmussun güçlüsün yaparsın kilo vermek ne ki be veremesem ben veremezdim kendine inan güven yeter biz sana destek oluruz bı de sana yapamazsın diyenlere görüşme boşver
18/6 aralıklı oruc yapicam,ilk ogununu Saba 11 de yapicam ara öğün olarak da sade kahve,akşam yemeğini de 5.30gibi en geç bitircem ..Nasil yani 11de yedin sonra ara sonra gene kahvalti 5te genemi yicen
Tamam tamam anladim simdi18/6 aralıklı oruc yapicam,ilk ogununu Saba 11 de yapicam ara öğün olarak da sade kahve,akşam yemeğini de 5.30gibi en geç bitircem ..
Peki nasıl ben diyorum uygularsam bunu mutlaka hafda da iki kilo gider diye umud ediyorum çok heyecanlıyımTamam tamam anladim simdi
Afiyet olsun canımMerhaba herkese dün oğlum ateşlendi enfeksiyon varmış kanında onla uğraşıyorum dünden beri şükür şimdi daha iyi ama nazlı biraz babasıda olmayınca iyice nazlanıyor işe gitmedim onunla ilgileniyorum bugün uyuttum şimdide girmişken
Dün ki menüm
5 adet parmak köfte 2 kaşık yogurt
21:30
1 dilim armut
1 dilim elma
1 dilim şeftali oldu
Oruca başlamadım bugün oğlumla ilgilenirken bide aç olunca sabır eşiğim düşüyor ondan
Sabah kahvaltı
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı labne çay
Şimdi yarım kase sebze çorbası (oğluma yaptığım tuzsuz salçasız çorba)
Biraz temizlik yapacağım uyurken
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Şu 2hafta verirsin bence canim ilk önce ödemler gider,sonraki hafta düşebilir sorun yok sporu ekledigin taktirde hizli ve kolay giderPeki nasıl ben diyorum uygularsam bunu mutlaka hafda da iki kilo gider diye umud ediyorum çok heyecanlıyım
Kendine bilmen ne güzelDur dilimin ucuna gelsınde söyleyim
Hemen gaza gelıyon bacımbn gibi
4binde oturuyorum
Sen ne anladinki bundan ben neden anlamadim