- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.341
Aynen işte kaç çocuk var zaten halbuki alabilir.Kiz köy okuli bide ilk okullar bile özel 10 kisi 15 kisi
Kiz seninki 17 li diyosunCanım sıkıldı gidip anasınıfı arayışına çıkayım
Bir çocuk kaç yaşında okula başlıyorsa bütün okul aynı hareket etmesi lazım Türkiyede Her okuldan ayrı cevap alınıyor galibaBizim burda sacma bir ögretim var iste sorun orda
SusakCanım sıkıldı gidip anasınıfı arayışına çıkayım
Kres yok burda yani devlet okulunda ozellerde kres 3yas basliyor,Bir çocuk kaç yaşında okula başlıyorsa bütün okul aynı hareket etmesi lazım Türkiyede Her okuldan ayrı cevap alınıyor galiba
Burda 4 yaşında çocuğun doğum günü anaokulunda yapılır ve sonraki hafta pazartesi ilk okula başlar.
Valla ilginç hayır neye göre almıyorsun zaten bu çocuklar 6 yaşında başlıyor ilk okula.Bir çocuk kaç yaşında okula başlıyorsa bütün okul aynı hareket etmesi lazım Türkiyede Her okuldan ayrı cevap alınıyor galiba
Burda 4 yaşında çocuğun doğum günü anaokulunda yapılır ve sonraki hafta pazartesi ilk okula başlar.
Ozaman 6da da almicak 7 yasindaValla ilginç hayır neye göre almıyorsun zaten bu çocuklar 6 yaşında başlıyor ilk okula.
İşte bence her okul kafasına göre çalışıyor canım benim gördüğüm o.Ozaman 6da da almicak 7 yasinda
Kız yaşına girdimi tamam aylık nedir kocaman çocuklara bebek gibi 50 aylık 60 aylık diyorlar saçma yaKres yok burda yani devlet okulunda ozellerde kres 3yas basliyor,
Anasinifida aha simdi sordum iste 58aylik dedi sacma sapan is
Siz 1e baslarken biz anasinifina giderizİşte bence her okul kafasına göre çalışıyor canım benim gördüğüm o.
Bende ona sövüyorumKız yaşına girdimi tamam aylık nedir kocaman çocuklara bebek gibi 50 aylık 60 aylık diyorlar saçma ya
Allah yardımcın olsun canım
Ana okulu 2 sene mi canım eğer 1 seneysev5 yaşında anaokulunu bitirip 6 da ilk okulamı geçiyorValla ilginç hayır neye göre almıyorsun zaten bu çocuklar 6 yaşında başlıyor ilk okula.
Kız yakın olsun ona bakcamKiz seninki 17 li diyosun
He bizde okullu olcaz gerçi benim kız şimdiden ergenliğe girmiş benle uğraşıyor nasıl yapcaz bilmiyorumSendemi
Bilmiyorum ki canım gidip bakcam işte inşallah yakın vardır zaten gitmek istemiyorSusakya sizin orası nasıl bilmiyorum da bizim burada gerçekten yarım günler hemen doluyor. Anneler öğle sonrası gezdikleri için hepsi öğle sonrasına yazdırıyor.
Saol canım amin hepimizki hayırlı evlat olsunAz kalmış yaşına
Sağlıklı mutlu ömrü olsun
Genelde okul kapanmadan verirler kayıt alınır sonra yer kalmazsa ortada kalmaCanım sıkıldı gidip anasınıfı arayışına çıkayım
Anaokulu bizim sordugumuz yer 3/4/5 yaşa kadar alıyor 6 yaş almıyorlar canım. Kızım 6 yaşında 1. Sınıfa başladı.Ana okulu 2 sene mi canım eğer 1 seneysev5 yaşında anaokulunu bitirip 6 da ilk okulamı geçiyor
Kız yok iyice içim daralmaya başladı bugün yada yarın bakayım biGenelde okul kapanmadan verirler kayıt alınır sonra yer kalmazsa ortada kalma
tam gün yazdır kafa rahat