Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim burda sacma bir ögretim var iste sorun orda
Bir çocuk kaç yaşında okula başlıyorsa bütün okul aynı hareket etmesi lazım Türkiyede Her okuldan ayrı cevap alınıyor galiba
Burda 4 yaşına girdiğinde çocuğun doğum günü anaokulunda yapılır ve sonraki hafta pazartesi ilk okula başlar.

Canım sıkıldı gidip anasınıfı arayışına çıkayım
Susak ya sizin orası nasıl bilmiyorum da bizim burada gerçekten yarım günler hemen doluyor. Anneler öğle sonrası gezdikleri için hepsi öğle sonrasına yazdırıyor.

Kres yok burda yani devlet okulunda ozellerde kres 3yas basliyor,
Anasinifida aha simdi sordum iste 58aylik dedi sacma sapan is

Valla ilginç hayır neye göre almıyorsun zaten bu çocuklar 6 yaşında başlıyor ilk okula.

Kres yok burda yani devlet okulunda ozellerde kres 3yas basliyor,
Anasinifida aha simdi sordum iste 58aylik dedi sacma sapan is
Kız yaşına girdimi tamam aylık nedir kocaman çocuklara bebek gibi 50 aylık 60 aylık diyorlar saçma ya
Allah yardımcın olsun canım

Valla ilginç hayır neye göre almıyorsun zaten bu çocuklar 6 yaşında başlıyor ilk okula.
Ana okulu 2 sene mi canım eğer 1 seneysev5 yaşında anaokulunu bitirip 6 da ilk okulamı geçiyor

Kiz seninki 17 li diyosun
Kız yakın olsun ona bakcam
He bizde okullu olcaz gerçi benim kız şimdiden ergenliğe girmiş benle uğraşıyor nasıl yapcaz bilmiyorum
Susak ya sizin orası nasıl bilmiyorum da bizim burada gerçekten yarım günler hemen doluyor. Anneler öğle sonrası gezdikleri için hepsi öğle sonrasına yazdırıyor.
Bilmiyorum ki canım gidip bakcam işte inşallah yakın vardır zaten gitmek istemiyor

Ana okulu 2 sene mi canım eğer 1 seneysev5 yaşında anaokulunu bitirip 6 da ilk okulamı geçiyor
Anaokulu bizim sordugumuz yer 3/4/5 yaşa kadar alıyor 6 yaş almıyorlar canım. Kızım 6 yaşında 1. Sınıfa başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…