- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.321
Sizin orasi paris bizimki koyCanim bizimki 2018 doğumlu diyince olur demiş. Diğer hafta kayıt için kağıtları ayarlayıp onur hafta kaydettircez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin orasi paris bizimki koyCanim bizimki 2018 doğumlu diyince olur demiş. Diğer hafta kayıt için kağıtları ayarlayıp onur hafta kaydettircez.
2017 leri aliyoruz dedi
Daha gitmedim ki işte soruyorum ne zaman götürüp kaydetiriyim bı bilgim yok bu konuda yeni okullu olucaz inşallahCanım demek ki her okul almıyor ya da belli bir kriter arıyor bizim kaydettirecegimiz okul 2017,2018,2019 lu öğrencileri alıyor.
3yas kres olur kiz anasinifimi olurBilmiyorum belki de uğraşmak istemiyorlar bizimkisi 2019 u bile alıyor şu an.
Okul bitmeden git sor istersen yada eylulde sanirim kayitDaha gitmedim ki işte soruyorum ne zaman götürüp kaydetiriyim bı bilgim yok bu konuda yeni okullu olucaz inşallah
Bence uğraşmak istemiyorlar ki Eylül yasitlarina göre büyük bile gösteriyor maşallah.Sizin orasi paris bizimki koy
Bilmiyorum belki de uğraşmak istemiyorlar bizimkisi 2019 u bile alıyor şu an.
İyiymiş valla keşke 2020 liyi de alsalar ikisi bir aradaSizin orasi paris bizimki koy
Iste oyuzden dedim sorayim ama fos ciktiBence uğraşmak istemiyorlar ki Eylül yasitlarina göre büyük bile gösteriyor maşallah.
Bizim burda kayıtlar erken oluyor ki öğlen yarım gün olan çabucak doluyor.Okul bitmeden git sor istersen yada eylulde sanirim kayit
Kakala sende onu alana bu bedava deİyiymiş valla keşke 2020 liyi de alsalar ikisi bir arada
Hayda saçma ya zaten köyde giden kaç çocuk olacakIste oyuzden dedim sorayim ama fos cikti
Iste sen buyuk yerde oturuyosun sizin orasi insan kalabaligiBizim burda kayıtlar erken oluyor ki öğlen yarım gün olan çabucak doluyor.
Bence deKakala sende onu alana bu bedava de
Burda 2buçuk yaşında ana okulu 4 yaşında ilk okula başlıyor çocuklar 3. Sınıfa kadar harfleri sayıları tanımayı öğreniyorlar 3. Sınıfta okuma yazma öğrenmeye başlıyorlar.2018 aralik ayi
Kiz simdi baktım 10kisi varHayda saçma ya zaten köyde giden kaç çocuk olacak
Bı bakayım çok yakinimda ilk okul var anasınıfı nerde diye bakayım bı inşallah yakın vardırOkul bitmeden git sor istersen yada eylulde sanirim kayit
Valla hemen doluyor ben gününden önce kağıtları toparlicam. Web sayfasında evrakları yazmış yoksa hop doluyor.Iste sen buyuk yerde oturuyosun sizin orasi insan kalabaligi
Bizimkiler en son 20 kişiydiler.Kiz simdi baktım 10kisi var
Bizim burda sacma bir ögretim var iste sorun ordaBurda 2buçuk yaşında ana okulu 4 yaşında ilk okula başlıyor çocuklar 3. Sınıfa kadar harfleri sayıları tanımayı öğreniyorlar 3. Sınıfta okuma yazma öğrenmeye başlıyorlar.
Orda sistem nasıl bilmiyorum ama çokta erken gönderme benim elimde olsa erken göndermedim okula
Kiz köy okuli bide ilk okullar bile özel 10 kisi 15 kisiBizimkiler en son 20 kişiydiler.
Yinede kızı riske atmayım boşverKakala sende onu alana bu bedava de