Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.301
Kaç yaşında EylülM MissHayaLet anasinifina almiyolar eylulü sen sordunmu
Ogretmen almiyoz dedi simdi okuldayizAaa bizim aliyorlar 2018 dogumlulari
2018 aralik ayiKaç yaşında Eylül
Müdür ne diyorOgretmen almiyoz dedi simdi okuldayiz
Öğretmen çok değişti eski öğretmeni iyiydi. Korona oldu bıraktı yaz tatilinden sonra başlayacakmış Onuda gördüm okulda yavaştan gelmeye başlamış.Okulda bi sorun olmuş olabilir mi arkadaşlarıyla filanbnm ki genelde o zmn gitmek istemezdi
Bn seni özlemedim daha deseydin
Demek 4/5 yaş alıyorlarOgretmen almiyoz dedi simdi okuldayiz
Mudüre sormadim ogretmenin bilgisi vardir diyeMüdür ne diyor
AnlamadimDemek 4/5 yaş alıyorlar
9!aylık bnmkı Ağustos 28 inde dogduGece bnmki de uyuyor da 2 saatte bi emmeye kalkıyor sabahta 6.30 ayakta o yüzden Bn en geç 9:30 uyutuyorum gün içinde max 30 dk uyuyor
Dışardaysak arabasında 1 saatten fazla uyuyor
Aman gelsin emsin
Pandorayla sizin bebeler aynı ay demi
İlginç ya neye göre alıyorlar sormadın mi hani ana okulu demek WC eğimi olan her çocuk gider bence.Anlamadim
Ay kafam karıştı ya ne zaman kaydetircezki abla benim kız 13 Eylül 2017 doğumluDun konuştum ben bak,
Eki Görüntüle 3081085
Yarın da ağlama sana bişey almam dedimKiyamam yaa
Bıkmistır normal bu bence
Az kalmış yaşına9!aylık bnmkı Ağustos 28 inde dogdu
2017 leri aliyoruz dediAy kafam karıştı ya ne zaman kaydetircezki abla benim kız 13 Eylül 2017 doğumlu
Simdi sordum canim 2017 alincak eylulde dediİlginç ya neye göre alıyorlar sormadın mi hani ana okulu demek WC eğimi olan her çocuk gider bence.
Canım demek ki her okul almıyor ya da belli bir kriter arıyor bizim kaydettirecegimiz okul 2017,2018,2019 lu öğrencileri alıyor.Ay kafam karıştı ya ne zaman kaydetircezki abla benim kız 13 Eylül 2017 doğumlu
4yasi almiyoruz dediCanım demek ki her okul almıyor ya da belli bir kriter arıyor bizim kaydettirecegimiz okul 2017,2018,2019 lu öğrencileri alıyor.
Canim bizimki 2018 doğumlu diyince olur demiş. Diğer hafta kayıt için kağıtları ayarlayıp onur hafta kaydettircez.Simdi sordum canim 2017 alincak eylulde dedi
58 aylik olcakmis seninki tutuyormu
Bilmiyorum belki de uğraşmak istemiyorlar bizimkisi 2019 u bile alıyor şu an.4yasi almiyoruz dedi