Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman uyusun da büyüsün
Bnmki kuş uykulu 😪
Gece çok kalkıyor mu
Bi de sen böyle az yiyorsun ya süt durumu nasıl 🤨
Gece ıkı defa kalkıyor en fazla emdırıp tekrar yatar şükürler olsun gece uykumuzda bı problemi yok bızım bnmkının sorunu cok geç uyuyor gündüzleri ayagımdan ındırdımmı uyanıyor cok şükür 🙏 sütüm geliyor bnm

Gece ıkı defa kalkıyor en fazla emdırıp tekrar yatar şükürler olsun gece uykumuzda bı problemi yok bızım bnmkının sorunu cok geç uyuyor gündüzleri ayagımdan ındırdımmı uyanıyor cok şükür 🙏 sütüm geliyor bnm
Gece bnmki de uyuyor da 2 saatte bi emmeye kalkıyor sabahta 6.30 ayakta o yüzden Bn en geç 9:30 uyutuyorum gün içinde max 30 dk uyuyor
Dışardaysak arabasında 1 saatten fazla uyuyor 🤦🏼‍♀️
Aman gelsin emsin
Pandorayla sizin bebeler aynı ay demi

Evet öğretmen hasta olabilir evde dinlensin dedi. İyi şimdi TV izliyor niye ağladın diyorum seni özledim diyor 🙄
Cumadan beri bırakırken gitme diyor normalde okula sevinerek gidiyordu günler uzadı geç yatıp erken uyanıyor bunun etkisi olabilir

Evet öğretmen hasta olabilir evde dinlensin dedi. İyi şimdi TV izliyor niye ağladın diyorum seni özledim diyor 🙄
Cumadan beri bırakırken gitme diyor normalde okula sevinerek gidiyordu günler uzadı geç yatıp erken uyanıyor bunun etkisi olabilir
Kiyamam yaa😂
Bıkmistır normal bu bence

Okulda bi sorun olmuş olabilir mi arkadaşlarıyla filan🙄 bnm ki genelde o zmn gitmek istemezdi
Bn seni özlemedim daha deseydin 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X