- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #68.281
Şuan -900 gösteriyorum bakalım yarın tartı ne gösterecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman uyusun da büyüsünUyuyor
Masallah25 dk eva fıtness
30 dk Leslie bossted
100 squat bitti kaptanellam
HadiyaKız okulda ağlamış annemi istiyorum diye tam eve geldim okuldan aradılar geri gittim aldım geldim
%1bucuk gelir benceŞuan -900 gösteriyorum bakalım yarın tartı ne gösterecek
Gece ıkı defa kalkıyor en fazla emdırıp tekrar yatar şükürler olsun gece uykumuzda bı problemi yok bızım bnmkının sorunu cok geç uyuyor gündüzleri ayagımdan ındırdımmı uyanıyor cok şükür sütüm geliyor bnmAman uyusun da büyüsün
Bnmki kuş uykulu
Gece çok kalkıyor mu
Bi de sen böyle az yiyorsun ya süt durumu nasıl
Tebrikler kizlar .harikasiniz
Eline saglik miss
Hosgeldin canim.ben canan .
O komsun cok biliyo.hic sevmem boyle enerji somuran gıcik tipleri.
Neyse bakma sen ona.tabiki de verirsin
TamamMasallah
Bunlar bitince spor sayfasina toplu atalim bidakine
Bilmem ki supris artık%1bucuk gelir bence
Kafasi karisiyor sonra
Dün kızmiş zaten bildimKafasi karisiyor sonra
Tersi pistirDün kızmiş zaten bildim
Gece bnmki de uyuyor da 2 saatte bi emmeye kalkıyor sabahta 6.30 ayakta o yüzden Bn en geç 9:30 uyutuyorum gün içinde max 30 dk uyuyorGece ıkı defa kalkıyor en fazla emdırıp tekrar yatar şükürler olsun gece uykumuzda bı problemi yok bızım bnmkının sorunu cok geç uyuyor gündüzleri ayagımdan ındırdımmı uyanıyor cok şükür sütüm geliyor bnm
Evet öğretmen hasta olabilir evde dinlensin dedi. İyi şimdi TV izliyor niye ağladın diyorum seni özledim diyorHadiya
Bence de hepsi karışıyor sonraMasallah
Bunlar bitince spor sayfasina toplu atalim bidakine
Kim kızmışDün kızmiş zaten bildim
Kiyamam yaaEvet öğretmen hasta olabilir evde dinlensin dedi. İyi şimdi TV izliyor niye ağladın diyorum seni özledim diyor
Cumadan beri bırakırken gitme diyor normalde okula sevinerek gidiyordu günler uzadı geç yatıp erken uyanıyor bunun etkisi olabilir
Aaa bizim aliyorlar 2018 dogumlulariM MissHayaLet anasinifina almiyolar eylulü sen sordunmu
Okulda bi sorun olmuş olabilir mi arkadaşlarıyla filan bnm ki genelde o zmn gitmek istemezdiEvet öğretmen hasta olabilir evde dinlensin dedi. İyi şimdi TV izliyor niye ağladın diyorum seni özledim diyor
Cumadan beri bırakırken gitme diyor normalde okula sevinerek gidiyordu günler uzadı geç yatıp erken uyanıyor bunun etkisi olabilir