- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.901
Geçmiş olsun canımGünaydın deyip çıktım temizlik yap pazara git babam aradı burdan Samsun'a ameliyat olmaya gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydın deyip çıktım temizlik yap pazara git babam aradı burdan Samsun'a ameliyat olmaya gidecek
Yaa işin zor Muş biraz canım kolay gelsinbide küçük çocuk olunca daha zor gerçekten işten çıkıyorum çocugu al eve geç demeye saat 7 oluyor sonra ne yaparsan işte işmi yapacan çocukla mı ilgilenecen hep bi koşturma oluyor.
amin canım inşallah herkesin kendine göre var işte sorunuAllah kolaylık versin inşallah
herkesin ki kendine zor işte herkes en büyüğü kendinde sanırmışYaa işin zor Muş biraz canım kolay gelsin
merhabalar bu konu hakkinda bilgiye sahipsiniz sanki benide aydinlatir misiniz kizim 1.5 yasinda d vitamini fazlaligindan bobrekte kristallik var ve kalsiyum 9.32, 9.62, 9.86 diye yukseliyor dr sadece bol sivi tukettir dedi anne sutunu kesmeli miyim dr sen bilirsin dedi şasirdim kaldimYaa Allah şifa versin, dahiliyede yüksek ihtimal tahlil yapılır zaten, kullandığınız epilepsi ilacının yan etkilerinden olabilir, vücutta hipokalsemi yapiyorsa zaten halsizlik de olur sac dökülmesi de
20 dir o inşallah diyerek geldim ama soktayim su an nasıl randevu alıcaksın tekrar ayrıca git gel sürekli ne sacmaSehir hastanesinde sonuc göstermeye bile sira koymuslar ve onumde 200kisi var sira almak isteyen ben sok
Olan oldu yetismedi sonuclar
Gene randevu alicam gene gelicem
Ayy delircem simdi yarabbim20 dir o inşallah diyerek geldim ama soktayim su an nasıl randevu alıcaksın tekrar ayrıca git gel sürekli ne sacma
Delirmemek elde değilAyy delircem simdi yarabbim
Delirmemek elde değil
Zaten çok zor alınıyor randevu ay sonuna verirse hiç şaşmaSimdiden ariyorum 182 meskul
Çalışan anne bebekler çok sıkıntı cekiyo yaKahvenin yanındaki ne bayılırım aromatik sulara afiyet olsun
Arada böyle foto mu atsak yaaa kahve keyfisiiii
cevabımı aldım
Bu ara bende öyleyim iştah sıfırdan hep gecistiriyorum öğünleri aslinda emziriyorum bende
Ayy bunu bende yapiyim
İnşallah yetiyordur artık ise başlayınca sagip bırakırım yada kuruma getirir esim durmazsanapim yaaa yapcaz atık bişeyler
17sine kadar doktor sonra izinli zatenZaten çok zor alınıyor randevu ay sonuna verirse hiç şaşma
Bn bunh yaptım çok rahatlattı5 6 tane karanfili minik bir kavanoza koyuyosun üstüne zeytinyag koy yani 1 2 yemek kasigi 2 3 gun buzdolabında dursun sür soguk soguk surekli, hem dogal hemde agriyi aliyor ben hic jel kullanmadim bitmeden yenisini yaptim istersen döv karanfili
Aynen kuxumherkesin ki kendine zor işte herkes en büyüğü kendinde sanırmış
Mhrs siteden randevu kur e devlet varsa onunla da giriş yapabilirsinSimdiden ariyorum 182 meskul
Ne zaman kardess ne zaman ölünce mi deseydin28hazirana randevu açılcak bekleyin diyor yuh
GebersinlerNe zaman kardess ne zaman ölünce mi deseydin