- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.781
Günaydın canımGunaydiınnn
Öğlen oldu gerçi benim kızlar bir saate öğlen uykusuna yatacaklar
Bu hafta bir gün yanlışlıkla videoların sırasını karıştırdım bütün hafta ceremesini çektim
İki gün üst üste bacak denk geldi
Bacaklarım jöle gibi ayakta duramıyorum
Kaç aylık Yavaş yavaş yedir canım tadımlık yemeklerin suyundan ver zamanla alışır kolay gelsinbu şey değil mi yaaa aynı ben şimdi bide zinhar ek gıdayı reddeden bebem de eklendi tam psikologluk oldum
Zaten öyle yapcamYap kahveni birak sporu dinlen zaten yoruluyosun
Çiko bir yerlere dalmıştır kesin
Günaydın canımGunaydiınnn
Bu hafta bir gün yanlışlıkla videoların sırasını karıştırdım bütün hafta ceremesini çektim
Hayatta gecmis yapmadan gelmez naletÇiko bir yerlere dalmıştır kesin
Geçmiş yapıyor Fransız yapmasa ne olur acabaHayatta gecmis yapmadan gelmez nalet
İşim varya hele bir bakayım dedim
Ciko gene geliyor tuğbaya nediceksin sadece whatsaptan yaziyor deli ediyor beniGeçmiş yapıyor Fransız yapmasa ne olur acaba
Kiyamam sanaİşim varya hele bir bakayım dedim
Niye gelmiyoki diyeti de bıraktı galibaCiko gene geliyor tuğbaya nediceksin sadece whatsaptan yaziyor deli ediyor beni
Kendi çapinca yapiyor sonra gene ayni yerde,simdide karpuz detoksu yapcakmisNiye gelmiyoki diyeti de bıraktı galiba
Ye ye sonra karpuz kurtaracak seniKendi çapinca yapiyor sonra gene ayni yerde,simdide karpuz detoksu yapcakmis
Adana karpuzu sanirsamYe ye sonra karpuz kurtaracak seni
Ağlaamaa yaarrNapayim aglasam geri gelcekmi
Evde bisey kalmadi sürmeye
Teşekkür ederim
Psikolog da kurtarmıyor işte
Evet ayacıklarım üşüdü benimdeBugün cok güzel hava serin serin esiyor çorap giydim
Gecmişler olsunGunaydiınnn
Karpuz muKendi çapinca yapiyor sonra gene ayni yerde,simdide karpuz detoksu yapcakmis