• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yediğini içtiğini anlatan arkadaş

Ya madem rahatsız oldun dinliyormus gibi yap, ya da o anlatmaya başlarken bir seylerle ilgilen sen de.

Ya da onu onun silahinla vur, sen de her yediğini içtiğini anlat. Belki senin bu konuda düşüncelerini empati yapıp anlar.

Bana kalırsa boşa dert ediyorsun, bunu bile sorun ediyorsan ohoo..

Kisa yoldan yedigin ictigin senin olsun, sen gorduklerini anlat diyebilirsin. Ben oyle yapardim. :KK19:

-----------------------------------------

Ya da baska bir bakis acisi: Sekil A, asagidaki karikatur. :KK45:

gezip-gorduklerin-de-sana-girsin-640x228.jpg

Ay çok sinir bozucu.
Benim kv de her eşimi aradığında ne yediğini sorar.
Ben evde yemek yapmıyorum ya da yapamıyorum sanıyor zahir...

Bu arkadaşlar serisi konuşan arkadaş, yürüyen arkadaş, nefes alan arkadaş diye gider. Belki sizde bi sıkıntı vardır. Her şeyi çok abartıyorsunuzdur.

Ay annem :)
Gunde 5 sefer sorar ne yedin diye :D
Ama annelik ic gudusuyle yapmiyor....
merakindan yapiyor....

Bende yemiştim ama hiç beğenmedim, az daha zehirleniyodum, Orasının mutfağı çok pişmiş falan de :) boz Durmadan. İşe yarar belki

vardır öyle meraklılar gece ne yaptığını soranlar bile var ,kendıne yakın gördükleri içinmi nedir sorarlar böyle seyler

belki görgüsüzlükten değil de, daha önce hiç böyle yerlere gidemediğinden içinde kalmıştır şimdi imkanı vardır, gidiyodur onu da anlatmak istiyodur.

oda arkadaşlarımdan birisi sürekli dışarıdayken ne yiyip içtiğini anlatıyor. bu bana garip geliyor. mesela arkadaşıyla çarşıya iniyor, bi lokantada yemek yiyor falan onu odaya gelince bize sürekli anlatıyor. yok şöyle lezzetliydi, yok tadı hala damağımda falan. arkadaşlarının evinde buluşuyor, yemekler yapıyorlar falan ama odaya da gelince gelip bize anlatıyor ya da laf arasında muhakkak söylüyor. bi kere bile ballandıra ballandıra anlattığı yemekten bize getirmişliği yok. tamam bizim de dışarıda yemek yediğimiz oluyor ben de arkadaşlarla çıkıp yemeğe gidiyorum ama asla lafını etmem. bi keresinde sordu bana, aç mısın dedi, hayır yokum dedim. hımmm ne yedin falan dedi, atıştırdım bişeyler dedim. ne yedin diye tekrar ısrarla sordu, ben de yediğim içtiğim bende kalsın, söylenmez öyle falan dedim. doğumgününe gidiyor mesela, yok pasta şöyleydi de bilmem ne. yeni bi kafe açılmış, yok tatlısı çok güzelmiş falan. bıktım artık. bilmem nerde 10 liraya kahve içmiş çok lezzetliymiş falan anlatıyor. sizce bu normal mi? sürekli dışarıda yediğini içtiğini falan anlatması?
Öh masallah,alemde canakkale bogazi var bogaz niyetine midem kalkti,tabiiki gorgusuzluk boyle anlatmasi

İlla görgüsüz olmak zorunda değil ki, kimisinin hobisi yemek içmektir, kimi sürekli gezer görür ve bunları anlatır, kiminin tüm dünyası makyaj malzemelerinden oluşur, kimi psikolojiye ilgilidir araştırır düşünür konuşur bu böyle gider, demek ki seviyor ve kendi kafa denginde bi arkadaş bulsa hobi olarak bunları konuşacaklar, gayet de olabilir
Bencede. Hem böylece sizde öğrenmiş oluyorsunuz. Bence bunda o kadar garipsenecek bi şey yok. En azından mekan ve yemekleri hakkında bilgi sahibi olup bi ara deneyelim diyebilirsiniz. Yani ne bileyim işte. Herkes aynı kafada olmak zorunda değil ki. O bundan hoşlanıyor demek ki.

Kendini bu kadar basit şeyleri abartarak anlattığın da bir şey sanıyor yazık...

Back
X