oda arkadaşlarımdan birisi sürekli dışarıdayken ne yiyip içtiğini anlatıyor. bu bana garip geliyor. mesela arkadaşıyla çarşıya iniyor, bi lokantada yemek yiyor falan onu odaya gelince bize sürekli anlatıyor. yok şöyle lezzetliydi, yok tadı hala damağımda falan. arkadaşlarının evinde buluşuyor, yemekler yapıyorlar falan ama odaya da gelince gelip bize anlatıyor ya da laf arasında muhakkak söylüyor. bi kere bile ballandıra ballandıra anlattığı yemekten bize getirmişliği yok. tamam bizim de dışarıda yemek yediğimiz oluyor ben de arkadaşlarla çıkıp yemeğe gidiyorum ama asla lafını etmem. bi keresinde sordu bana, aç mısın dedi, hayır yokum dedim. hımmm ne yedin falan dedi, atıştırdım bişeyler dedim. ne yedin diye tekrar ısrarla sordu, ben de yediğim içtiğim bende kalsın, söylenmez öyle falan dedim. doğumgününe gidiyor mesela, yok pasta şöyleydi de bilmem ne. yeni bi kafe açılmış, yok tatlısı çok güzelmiş falan. bıktım artık. bilmem nerde 10 liraya kahve içmiş çok lezzetliymiş falan anlatıyor. sizce bu normal mi? sürekli dışarıda yediğini içtiğini falan anlatması?