Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yediğini içtiğini anlatan arkadaş
- Konu Sahibi MilkCoffe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
normal kiloda
başka aktiviteleri var ama sürekli onu anlatır falan yurttaki yemeklerle çok kıyaslama yapıyor falan, biz geçenlerde yemeğe giderken şimdi de bunlar yenmez, ben de gidip çarşıda yemek yiyip geleyim falan dedi. bişey demedim.
ev tutmayı çok isterim ama maddi imkansızlıklar yüzünden imkansız. zaten 4. senem ama bıktım artık
üslubunuz o kadar çirkin ve çocukça ki cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim bu da son yorumum size
sormayın yaa bıktım artık 4 sene oldu yeter yani maddiyatın gözü kör olsun bizim burda ev kiraları da öyle bi uçuk ki anlatamam
4 kşiyiz evet ya benim de 4. senem belki artık çoook bıktığım için herşey bana batıyor bilmiyorum 3 sene geçirip 4. senenin içinde olunca insan artık nasl anlatsam böyle olaylar işte... mesela 3 kişi anlaşarak çıktık, 4. kişi rasgele geldi ama o herkesten daha uyumlu, anlaştıklarımızdan biri önce yani odaya çıkmadan önce çok iyiydi ama dilekçeyi verdik, bi arada yaşamaya başladık bazı kurallar belirlemiştik saygı çerçevesinde ama onlara bile uymuyor çok boşluyor falan anlamıyorum insanlar neden sonradan döneklik yaparlar? hepsi üst üste binince deliriyorum işte böyle
Arkadaslik dostluk baska ayni yasamak baska. Disarida cok iyi anlasabilirsin yedigin ictigin ayri girmez cok iyi vakit gecirirsin ama is ortak yasama dokulunce isler degisir. Bak son seneye gelmissin. Ufak seyleri gormezden gel.. rahat edersin. Takiktikca batar battikca takarsin. Bu boyle bir kisir dongu.. :)
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- 798
Valla yurtta kaliyorsan okul disinda genelde oda arkadaslarini gorursun.. Ve istemedigin kisilerse bile diger yurttakilerden daha cok muhattab olursun.. Fazla takma cunku arkadas gorgusuzmus.. Ayip denen bisey var.. Az kalmis nasilsa okul bittikten sonra kurtulursun.. Bazi insanlar boyle naparsin..
- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
Ya olabilir belki anlatmayi seviyordur niye gorgusuz olsunki?
Benim kuzenim aldigi seyleri anlatmayi sever mesela, sunu aldm sunu taktim sunu giycem su cantayi alcam vs.
Bende yemek yemeyi cok sevdigim icin yrmeklerden konuya girerim bende.
Bi arkadasimda gezmeyi cok sever.gezdigi gordugu yerleri anlatir hep.
Gorgusuz muyuz biz? Hayir.
Sadece ilgi alanlarimiz farkli ve bunu dile getirmekten hoslaniyoruz o kadar.
Yani hemen "cok gorgosoz" diye yargilamaya gerek yok bence.
Benim kuzenim aldigi seyleri anlatmayi sever mesela, sunu aldm sunu taktim sunu giycem su cantayi alcam vs.
Bende yemek yemeyi cok sevdigim icin yrmeklerden konuya girerim bende.
Bi arkadasimda gezmeyi cok sever.gezdigi gordugu yerleri anlatir hep.
Gorgusuz muyuz biz? Hayir.
Sadece ilgi alanlarimiz farkli ve bunu dile getirmekten hoslaniyoruz o kadar.
Yani hemen "cok gorgosoz" diye yargilamaya gerek yok bence.
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
İyi cevaptıAynı limoncu ya benziyo arkadasın o mu acaba
Görgüsüz canım arkadaşın
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
bence o lafın gelisidir yani onu o niyetle anlatmıyodur emin ol sahsen ben öyleyimoda arkadaşlarımdan birisi sürekli dışarıdayken ne yiyip içtiğini anlatıyor. bu bana garip geliyor. mesela arkadaşıyla çarşıya iniyor, bi lokantada yemek yiyor falan onu odaya gelince bize sürekli anlatıyor. yok şöyle lezzetliydi, yok tadı hala damağımda falan. arkadaşlarının evinde buluşuyor, yemekler yapıyorlar falan ama odaya da gelince gelip bize anlatıyor ya da laf arasında muhakkak söylüyor. bi kere bile ballandıra ballandıra anlattığı yemekten bize getirmişliği yok. tamam bizim de dışarıda yemek yediğimiz oluyor ben de arkadaşlarla çıkıp yemeğe gidiyorum ama asla lafını etmem. bi keresinde sordu bana, aç mısın dedi, hayır yokum dedim. hımmm ne yedin falan dedi, atıştırdım bişeyler dedim. ne yedin diye tekrar ısrarla sordu, ben de yediğim içtiğim bende kalsın, söylenmez öyle falan dedim. doğumgününe gidiyor mesela, yok pasta şöyleydi de bilmem ne. yeni bi kafe açılmış, yok tatlısı çok güzelmiş falan. bıktım artık. bilmem nerde 10 liraya kahve içmiş çok lezzetliymiş falan anlatıyor. sizce bu normal mi? sürekli dışarıda yediğini içtiğini falan anlatması?
- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
bu tarz bendede vardı bi arkadas gezmeye cıkardık bak burdaki cocuk teklif etti bak burdaki istemey geldi diye diye anlatırdı hala bekar ama :)))Dile vuruyor ifadesi
Görmemiş mi ne?
Benim bi tanidigim vardi. Sokaga cikti mi baslardi soylenmeye. Şu çocuk bana bakti, bu cocuk bana bakti vs vs. Gun icinde yaklaşık 200 kisi bakmis olurdu
Seninkide bunun yemekli versiyonu. Hic haz etmem dili cok olani.
- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
Aynı limoncu ya benziyo arkadasın o mu acaba