Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yediğini içtiğini anlatan arkadaş
- Konu Sahibi MilkCoffe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
üslubunuz o kadar çirkin ve çocukça ki cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim bu da son yorumum size
Senin de hobin bu demek ki.
Kusur bulmak icin bakmak. Yoksa bu mutsuzlukla başa cikamazdin zaten.
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Ama sende üzümün çöpü,armudun sapı diye diye kendini yiyorsun tatlım böyle olmaz ki.Sürekli oda arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun,birazda idare etmeyi öğrenmelisin.Ortak yaşam alanındasın sonuçta.Herşeyi bu kadar kafaya takarsan mutsuz olursun.Görme,duyma biraz.Pozitif bakmayı öğren.Böyle durumlarda ya ayrı eve çıkacaksın ya da maddi durumun buna yetmiyorsa idare etmeyi bileceksin.Mesela başka bir konun vardı senin,arkadaşın ter kokuyordu o konuda sonuna kadar haklıydın,ben olsam bende çok rahatsız olurdum.Arkadaşının seni o kokuya mecbur bırakmaya hakkı yoktu.Ama bu konuda seni ciddi anlamda rahatsız edecek bir durum yok.Yediği yemekleri anlatıyormuş alt tarafı he he deyip geçersin yani,büyütülecek bir şey değil.yurtta 4. senem o kadar bunaldımki herkesin her yaptığı bana batar oldu, önceden anlaştık bazı kurallar belirledik sözde herkes uyacaktı ama biz uyuyoruz bir tanesi uymuyor, döneklik yapıyor falan sinir oluyorum. 4 senedir tımarhaneye tıkılmış gibiyim bi bitse rahatlıcam
- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
adımı besmeleyle alda carpılma hadsiz misin kızımsen ya neden baskasının yorumunda beni m adımı yazıyosunaaa bıtek bızım lımoncu28 yokmus yanı
yalnız degılsın lımoncuu
- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
Amannn bunlardan mutlaka oluyor her ortamda bendede vardı bir tane evine kimseyi davet etmez eğer doğum günü yapacaksa 1 hafta önceden yağlar tuzlar seni o bir hafta içi hergün arar seni hep başkalarına gider yemeğe içmeye sana geleceğiz dediklerinde kesin teli üstkattadır oda duymamıştır evi düpleks hep aynı yalan herkese banada dahil 8 kez gelmiştir evime yemeye içmeye 2 ay içinde herkes tarafından terk edilen bir kadın üstelik 40 yaşında çoçukda değil ama o bıkmadan usanmadan ayyy arkadaşlar bendeydi dün yedik içtik palavları atar ordan burdan yemek resimleri bulur bunları yaptım diye palavlarına devam eder yemesekde grup olarak yedik rolü yaparız hayatında ilk defa ramazanda 3 kişiyi davet etmiş kesin bir çıkarı var olmasa hayatta davet etmez gelmiş bana belki 2 saat anlattı çok huzurlu uyumuş o gece cennette gezerken peygamberlere komşu olduğunu görmüş istemsiz güldüm daha fazla tutamadım kendimi aman kınaaa geldi aynı senin arkadaşın gibi nerde görsem merhaba iyiyim iyisin deyip işim var diye kaçıyorum bakdım yalnız değilim herkes kAçıyor ondan sende dinliyormuş gibi yap sonuçda senin kaçma şansın yok oda arkadaşın
- 15 Ekim 2015
- 332
- 153
- 103
- 35
hahaha komşununda ilginci yaniAmannn bunlardan mutlaka oluyor her ortamda bendede vardı bir tane evine kimseyi davet etmez eğer doğum günü yapacaksa 1 hafta önceden yağlar tuzlar seni o bir hafta içi hergün arar seni hep başkalarına gider yemeğe içmeye sana geleceğiz dediklerinde kesin teli üstkattadır oda duymamıştır evi düpleks hep aynı yalan herkese banada dahil 8 kez gelmiştir evime yemeye içmeye 2 ay içinde herkes tarafından terk edilen bir kadın üstelik 40 yaşında çoçukda değil ama o bıkmadan usanmadan ayyy arkadaşlar bendeydi dün yedik içtik palavları atar ordan burdan yemek resimleri bulur bunları yaptım diye palavlarına devam eder yemesekde grup olarak yedik rolü yaparız hayatında ilk defa ramazanda 3 kişiyi davet etmiş kesin bir çıkarı var olmasa hayatta davet etmez gelmiş bana belki 2 saat anlattı çok huzurlu uyumuş o gece cennette gezerken peygamberlere komşu olduğunu görmüş istemsiz güldüm daha fazla tutamadım kendimi aman kınaaa geldi aynı senin arkadaşın gibi nerde görsem merhaba iyiyim iyisin deyip işim var diye kaçıyorum bakdım yalnız değilim herkes kAçıyor ondan sende dinliyormuş gibi yap sonuçda senin kaçma şansın yok oda arkadaşın
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
ahahhahahahahha goptummmmAynı limoncu ya benziyo arkadasın o mu acaba
- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
Üff cok buyuk bir dert ya Allah yardimcin olsun canim nasi bas edeceksin bununla?yani hanımlar büyütülecek bi durum değil mi dersiniz? üstünde durmamalıyım değil mi? bana çok saçma ve boş geliyor ama madem öyle diyosunuz, ne yaparsa yapsın bana ne.
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Benim arkadaslarimda surekli yaptijlari kurabiye, pasta, pogacalardan bahseder. Fotoğrafını gösterir. Banada tuhaf geliyor. Ben erkek arkadasimin bana hazirladiklarinin fotoğrafını onlara göstersem agizlari acik kalir ama ayip yani. Eger yaptigindan, yediğinden tattiramiyosan soylememen gerekir
- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
Yemek yemeyi seven bir insandır. Konuşmayı seven bir insandır. Öğrenci bir de , görgüsüzlük değil de açtır o yemeklere.
Biz öğrenciyken mercimek çorbası yanında tavuklu patates yemeği öyle lüks gelirdi ki.
İnsanın gerçekten kafa yoracağı şeyler olmayınca bunlara takılıyor demek.
Biz öğrenciyken mercimek çorbası yanında tavuklu patates yemeği öyle lüks gelirdi ki.
İnsanın gerçekten kafa yoracağı şeyler olmayınca bunlara takılıyor demek.