• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yediğini içtiğini anlatan arkadaş

MilkCoffe

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
93
63
8
31
oda arkadaşlarımdan birisi sürekli dışarıdayken ne yiyip içtiğini anlatıyor. bu bana garip geliyor. mesela arkadaşıyla çarşıya iniyor, bi lokantada yemek yiyor falan onu odaya gelince bize sürekli anlatıyor. yok şöyle lezzetliydi, yok tadı hala damağımda falan. arkadaşlarının evinde buluşuyor, yemekler yapıyorlar falan ama odaya da gelince gelip bize anlatıyor ya da laf arasında muhakkak söylüyor. bi kere bile ballandıra ballandıra anlattığı yemekten bize getirmişliği yok. tamam bizim de dışarıda yemek yediğimiz oluyor ben de arkadaşlarla çıkıp yemeğe gidiyorum ama asla lafını etmem. bi keresinde sordu bana, aç mısın dedi, hayır yokum dedim. hımmm ne yedin falan dedi, atıştırdım bişeyler dedim. ne yedin diye tekrar ısrarla sordu, ben de yediğim içtiğim bende kalsın, söylenmez öyle falan dedim. doğumgününe gidiyor mesela, yok pasta şöyleydi de bilmem ne. yeni bi kafe açılmış, yok tatlısı çok güzelmiş falan. bıktım artık. bilmem nerde 10 liraya kahve içmiş çok lezzetliymiş falan anlatıyor. sizce bu normal mi? sürekli dışarıda yediğini içtiğini falan anlatması?

Hayır normal degil bunları ilkokulda ogreniyor insan arkadasiniz biraz geri kalmış idare edin...

oda arkadaşlarımdan birisi sürekli dışarıdayken ne yiyip içtiğini anlatıyor. bu bana garip geliyor. mesela arkadaşıyla çarşıya iniyor, bi lokantada yemek yiyor falan onu odaya gelince bize sürekli anlatıyor. yok şöyle lezzetliydi, yok tadı hala damağımda falan. arkadaşlarının evinde buluşuyor, yemekler yapıyorlar falan ama odaya da gelince gelip bize anlatıyor ya da laf arasında muhakkak söylüyor. bi kere bile ballandıra ballandıra anlattığı yemekten bize getirmişliği yok. tamam bizim de dışarıda yemek yediğimiz oluyor ben de arkadaşlarla çıkıp yemeğe gidiyorum ama asla lafını etmem. bi keresinde sordu bana, aç mısın dedi, hayır yokum dedim. hımmm ne yedin falan dedi, atıştırdım bişeyler dedim. ne yedin diye tekrar ısrarla sordu, ben de yediğim içtiğim bende kalsın, söylenmez öyle falan dedim. doğumgününe gidiyor mesela, yok pasta şöyleydi de bilmem ne. yeni bi kafe açılmış, yok tatlısı çok güzelmiş falan. bıktım artık. bilmem nerde 10 liraya kahve içmiş çok lezzetliymiş falan anlatıyor. sizce bu normal mi? sürekli dışarıda yediğini içtiğini falan anlatması?
Görgüsüzlük baska bırsey degıl!

Yok artık o da neymiş öyle ?! Görgüsüzün tekiymiş.

Dile vuruyor ifadesi ;)

Görmemiş mi ne?

Benim bi tanidigim vardi. Sokaga cikti mi baslardi soylenmeye. Şu çocuk bana bakti, bu cocuk bana bakti vs vs. Gun icinde yaklaşık 200 kisi bakmis olurdu ;)

Seninkide bunun yemekli versiyonu. Hic haz etmem dili cok olani.

6 ve 8 yasindaki kizlarim biliyor bunu. Arkadaslarinin önünde bir sey yemek yok veya elindeki yeterliyse onlara da ikram edecek. Biz buraya gittik, bunlari aldik veya bunlardan yedik demek yok. Sorulursa söylenir. Ben annemden böyle gördüm kizlarima da böyle ögrettim. Egitim okulda degil evde baslar. Bu kiza görgü kurallarini anlatan ögreten olmamis. Valla her gün her gün hic cekilmez.

İlla görgüsüz olmak zorunda değil ki, kimisinin hobisi yemek içmektir, kimi sürekli gezer görür ve bunları anlatır, kiminin tüm dünyası makyaj malzemelerinden oluşur, kimi psikolojiye ilgilidir araştırır düşünür konuşur bu böyle gider, demek ki seviyor ve kendi kafa denginde bi arkadaş bulsa hobi olarak bunları konuşacaklar, gayet de olabilir

normal kiloda

Arkadaşının yemek yemekten başka bir aktivitesi yok mu? Seninde tek derdin oda arkadaşların,sürekli onlardan şikayetçisin,ayrı bir ev tut en iyisi sen.
başka aktiviteleri var ama sürekli onu anlatır falan yurttaki yemeklerle çok kıyaslama yapıyor falan, biz geçenlerde yemeğe giderken şimdi de bunlar yenmez, ben de gidip çarşıda yemek yiyip geleyim falan dedi. bişey demedim.
ev tutmayı çok isterim ama maddi imkansızlıklar yüzünden imkansız. zaten 4. senem ama bıktım artık

Oda arkadaslarina söyle de seni biraz umursuyor mus gibi yapip mutlu etsinler, Ne çektiler be sendennn.
üslubunuz o kadar çirkin ve çocukça ki cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim bu da son yorumum size

Ne çektin sen de :)
Eve çık da rahatla
sormayın yaa bıktım artık 4 sene oldu yeter yani maddiyatın gözü kör olsun bizim burda ev kiraları da öyle bi uçuk ki anlatamam

4kisiydiniz siz oda da degil mi? Hepsi ayri hikaye sanirim. Onlarda senle ilgili yazsalar ya merak ettim valla.
4 kşiyiz evet ya benim de 4. senem belki artık çoook bıktığım için herşey bana batıyor bilmiyorum 3 sene geçirip 4. senenin içinde olunca insan artık nasl anlatsam böyle olaylar işte... mesela 3 kişi anlaşarak çıktık, 4. kişi rasgele geldi ama o herkesten daha uyumlu, anlaştıklarımızdan biri önce yani odaya çıkmadan önce çok iyiydi ama dilekçeyi verdik, bi arada yaşamaya başladık bazı kurallar belirlemiştik saygı çerçevesinde ama onlara bile uymuyor çok boşluyor falan anlamıyorum insanlar neden sonradan döneklik yaparlar? hepsi üst üste binince deliriyorum işte böyle

Arkadaşının yemek yemekten başka bir aktivitesi yok mu? Seninde tek derdin oda arkadaşların,sürekli onlardan şikayetçisin,ayrı bir ev tut en iyisi sen.
yurtta 4. senem o kadar bunaldımki herkesin her yaptığı bana batar oldu, önceden anlaştık bazı kurallar belirledik sözde herkes uyacaktı ama biz uyuyoruz bir tanesi uymuyor, döneklik yapıyor falan sinir oluyorum. 4 senedir tımarhaneye tıkılmış gibiyim bi bitse rahatlıcam

sende de ne oda arkadaşları varmış arkadaş birisi otlakçı diğeri görgüsüz

Mideye düşkün arkadaş belli ki.
Peki hiç beğenmedigi yemek yokmuymus?
Beğenmediklerinide anlatiyorsa
o kadarda önemli değil.

Back
X