- Konu Sahibi sananeeem12212
Kimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz. Sevgilinizin de çok umrunda değilsiniz açıkçası.haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz. Sevgilinizin de çok umrunda değilsiniz açıkçası.haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorum
Kızım falan yok kızı değilsiniz kızı varsa ondan istesin parayı yanlış anlamamissiniz gayette laf sokmuş babası size kafanızda güzelleme yapmayın ilerde çok canınızı sıkar bu aile haklı iken o sevgiliyi aramasaniz iyi olurdu ben üyeleri dinleyin burada yeni yeni bir derdim var konulariniz okumayalim derim ama hani genede siz bilirsiniz tabiki.Babası sonra beni hiç aramadı aslında araması gerekirdi dimi kızım yanlış anladın aslında öyle demek istemedim kusura bakma diyebilirdi dimi
Manipüle etmeye çalışıyor sizi. Hiç samimiyetiniz olmayan babası şakasına borç istemiş buna mı inanacaksınız.Ben söylemeye utandım gerçekten ama sevgilime göre sıkıntı telefonda ona kızmam aramayın uzak durun demem olmuş
Haklısınız evetKızım falan yok kızı değilsiniz kızı varsa ondan istesin parayı yanlış anlamamissiniz gayette laf sokmuş babası size kafanızda güzelleme yapmayın ilerde çok canınızı sıkar bu aile haklı iken o sevgiliyi aramasaniz iyi olurdu ben üyeleri dinleyin burada yeni yeni bir derdim var konulariniz okumayalim derim ama hani genede siz bilirsiniz tabiki.
Olsaydı zaten durmazdı yerindeKimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz. Sevgilinizin de çok umrunda değilsiniz açıkçası.
Herşeyin başı sevmek ……Manipüle etmeye çalışıyor sizi. Hiç samimiyetiniz olmayan babası şakasına borç istemiş buna mı inanacaksınız.
Armut dibine düşermiş. Sevgilinizin de çok farklı olduğunu sanmıyorum bu olayı savunmasından belli.
Bence inceldiği yerden kopsun, bi daha arayıp sormayın bitirin bu işi. Biraz canınız acır ama geçiyor, göbek bağınız bu adamla kesilmedi ya.
Siz haklısınız konunuzda lütfen duygusal davranmayın mantıklı bakın sizin babanız yapsa bunu elin oğlundan para istese mesela akla sığarmı.Aile bizim görünmeyen yüzümüz dür herkes yetiştiği aileden birşeyler taşır kuracağı aileye o nedenle iyi düşününHaklısınız evet
Ben hayatımda bmyle birşey duymamıştım ya ne insanlar varmış dünyada diyorum balıma gelince bana göre büyük bi olay ama sevgilime göre yanlış sadece o kadar Buda onlar gibi demek ki tanıyamamışımSiz haklısınız konunuzda lütfen duygusal davranmayın mantıklı bakın sizin babanız yapsa bunu elin oğlundan para istese mesela akla sığarmı.Aile bizim görünmeyen yüzümüz dür herkes yetiştiği aileden birşeyler taşır kuracağı aileye o nedenle iyi düşünün
5 senedir hiç bir şey anlayamamış ben ya ne kadar safmışımSiz haklısınız konunuzda lütfen duygusal davranmayın mantıklı bakın sizin babanız yapsa bunu elin oğlundan para istese mesela akla sığarmı.Aile bizim görünmeyen yüzümüz dür herkes yetiştiği aileden birşeyler taşır kuracağı aileye o nedenle iyi düşünün
Oda biseymi 20 sene 3 çocuktan sonra anlasaydiniz mesela burdan bakın.5 senedir hiç bir şey anlayamamış ben ya ne kadar safmışım
Profilinizde 35 yaşında görünüyorsunuz. Bu adamla da 5 yıldır sevgiliyim dediniz. Neden evlenmediniz sakıncası yoksa sorabilir miyim?Herşeyin başı sevmek ……
Aaa hesabı açarken dikkat etmemişim 25 yaşındayımProfilinizde 35 yaşında görünüyorsunuz. Bu adamla da 5 yıldır sevgiliyim dediniz. Neden evlenmediniz sakıncası yoksa sorabilir miyim?
Bu adam sizi oyalıyorsa basın tekmeyi.
Ahahah ay hiç güleceğim yoktu ya aşkın gözü harbi körmüşOda biseymi 20 sene 3 çocuktan sonra anlasaydiniz mesela burdan bakın.
Yine de ayrılın bin kat iyisini bulursunuz hayatınızın baharını bu garip tiplerle harcamayın.Aaa hesabı açarken dikkat etmemişim 25 yaşındayım
Evlenince kötü açılmasında o gözler evlenmeden açılsın lütfenAhahah ay hiç güleceğim yoktu ya aşkın gözü harbi körmüş
Yine de ayrılın bin kat iyisini bulursunuz hayatınızın baharını bu garip tiplerle harcamayın.
İlişki çok zor ya hele bu devirde tanımamıyorsun insanları çok garip şeyler varEvlenince kötü açılmasında o gözler evlenmeden açılsın lütfen
Tabi saçma.Dayamadım mesaj attım bana kırıldığını söylediğim laflara üzüldüğü için beni aramadığını ve konuşmadığını söyledi çok saçma dimi ya
Bunlardaki kafa nasıl ben çözemedim çok çok değişikler şimdi tüm herşeyin suçlusu ben oldumTabi saçma.
Diğer mesajlara da göz attım, bir kere babasi oğlunun sevgilisinden borç isteyecek ama oğlunun haberi olmayacak öyle mi? Mutlaka haberi vardır. Çevrelerinde kimse mi yok da size geliyorlar borç için, siz neleri oluyorsunuz ki? Çok sinirlendim ya, sizden maddi anlamda faydalanmaya çalışmışlar. Bence görüşmeyin derim. Kırıldıysa da öyle kalsın, sizi kendinize suçlu hissettiremeye çalışıyor.
Ay bir de aynısını kardesime arkadaşı yapmıştı. Taktik hep aynı sanırım. Babasi kaza yapmıştı, güya borç lazımmış ne hikmetse de tam maaş günü aklına gelmiş borç istemek. Kardeşim kalmıştı zaten bir tek borç isteyecek.selamlar hanımlar,
erkek arkadaşımla babası yüzünden tartıştık dün öglen bir daha beni hiçbiriniz aramayın mesaj atmayın uzak durun dedim. (olayın sinirden dolayı bagırarak telefonda söyledim) dünden beri hiç konuşmadık yazmadı barışmak yada konuyu çözüme kavuşturmak için bişey yapmadı ben mi arasam yoksa bekleyeyim mi?