• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cima etmek diyorum hoştur, işin sonunda yıkanmak olmasa...

Yani eşinize önerinizi yatakta en mutlu olduğu anda dile getirin.

Bir de nazar olmadiysaniz bile bu günden sonra olursunuz.

Bir tütsü bir okuma bir dua bir ayin mumlar tütsüler anladiniz siz.

Şu kıskançlık bulutunu bir gönderin uzaklara...

Aduvvvvvv kattt

Aduvvvvvv kattt

Ay şiir sandım :))))

Aduvvvvvv kattt

Ay şiir sandım :))))

ya affedersin ama okurken biraz güldüm özellikle şu kısımda:

Kız patavatsızlık yapmış ama o kadar ağlayayacak kavga edecek bir şey de yokmuş bence. Evlisiniz sevişirsiniz yani bunda utanılacak bir şey yok. Araları da zaten bozukmuş senin olayın sadece bardağı taşıran son damla olmuş. Senlik bir durum yok sonuçta kocasını reddetmesi asıl aralarının bozulmasının sebebi.

fakese de başarılı bir deneme olmuş 👍🏻
O kısım editlenmiş ben de yeni gördüm. Enteresanmış :)

Kız reddeden tarafmış zaten neyinden rahatsız olmuş anlamadım ki bana mantık hatası var gibi geldi ben reddedilen olsam kıskanırdım 🤓🤓😁

Ya bi arkadaş başka bi aileyle villa tutup yazlığa giderdi diğer aile de her gece birlikte olup sabah duş alıp kakara kikiri eşliğinde kahvaltıya otururmuş bunlar her gece yapıyor demek ki diye anlatıp duruyordu, bence şu yazlıkta birden fazla çiftlerin kalması yasaklanmalı ne bilmek isterim ne farkedilmek 🙄

Bu arada bi kere testis kanseri oldu diye travmatik bi etkiyle mi hergün sevişiyorsunuz yani ha bitti bitecek kaygısıyla 🤓😁🥸

Ben ikinci bebe girişimimizde doğurganlık haftası boyunca hergün hatta bazı günler günde iki kez filan birliktelik yaşayınca eşim sonrasındaki bi hafta kaçmıştı benden 🥸🥸🥸 Gel valla bişe yapmıcam diye yatağa çağırıyordum zorla hahaha , ha bu arada merak edene o ay hamile kaldım 🥸

Bu arada bi kere testis kanseri oldu diye travmatik bi etkiyle mi hergün sevişiyorsunuz yani ha bitti bitecek kaygısıyla 🤓😁🥸

Ben ikinci bebe girişimimizde doğurganlık haftası boyunca hergün hatta bazı günler günde iki kez filan birliktelik yaşayınca eşim sonrasındaki bi hafta kaçmıştı benden 🥸🥸🥸 Gel valla bişe yapmıcam diye yatağa çağırıyordum zorla hahaha , ha bu arada merak edene o ay hamile kaldım 🥸

Sevişgenler yarışıyoooooor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back