- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
- 33
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
BDV konusuna açılmayacak konulardan bir tanesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bugün o kadar güldüm eğlendim o kadar mutlu edildim ki konuyu açandan seks eyleyenden yorum yapandan Allah razı olsunTaklit yapmıyordur o. Kocası 10 kaplan gücünde olduğu için ilk sevişmesinden itibaren orgazm edebilmiştir karısını.
kaçırmışım konuyuuu bir üzüldümm bir üzüldümmmmAyyy bugün o kadar güldüm eğlendim o kadar mutlu edildim ki konuyu açandan seks eyleyenden yorum yapandan Allah razı olsun
İntikam sevişmesi?Kızlar sizce de abartılmadı mı
Ama konu baştan abartılınca yorumlar da öyle geldi. Yoksa ne konu sahipleri var sizin bu sükseyi yapabilmek isteyen ama yok. Siz formülü bulmuşsunuz sükse=seksKızlar sizce de abartılmadı mı
Ama konu baştan abartılınca yorumlar da öyle geldi. Yoksa ne konu sahipleri var sizin bu sükseyi yapabilmek isteyen ama yok. Siz formülü bulmuşsunuz sükse=seks
Üçün birini aldım benkonuyu açandan seks eyleyenden yorum yapandan Allah razı olsun
Sıhhatler olsunKızlar sizce de abartılmadı mı
Valla hic nispet gelmedi bana. Oh doya doya sevişsinler. Sonucta yukarda mesajimda da yazdim cima etmek gercekten hoş, ben duşa takığım. Başımın üstüne bulut icat edesim var evlendigimde.
Vermis Allah keyfini yaşasın herkes. Kimse kimsenin elindekini almiyor sonuçta. Nüfusun yüzde 50 si kadin yüzde 50 si erkek. Herkes herkesle eşleşebilir. Farkli cinsel tercihlere bile saygiliyimdir.
Bu konu hiç sevismeyenlere nispet degil. Konu sahibesinin bazi mesajlari tam kudurtmalık sadece. Adamını seviyor diyorum helal olsun bacım. Valla bende Italya ' nin 1.Dünya Savaşı' nda yaptığı gibi tarafımı değiştiriyorum.
Kızlar sizce de abartılmadı mı
Gerçekten fazla uzadıı ama forumun bu kpnuya ihtiyacı varmış
Bakalim yarin bdvde ust komsum cok sesli diye konu acilirsa sorumlusunu biliyoruz artikSiz yine de az bağırın ama
Bakalim yarin bdvde ust komsum cok sesli diye konu acilirsa sorumlusunu biliyoruz artik
Oha, böyle konu açılmıştı.Bakalim yarin bdvde ust komsum cok sesli diye konu acilirsa sorumlusunu biliyoruz artik
Neden şok anlamadım?Konunun sonunu hiç böyle beklemiyordum. Ben şok