Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve küçük teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de çağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri büyük teyzenin diğeri küçül teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genç çift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi çift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gün birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden çekindiği için 3-4 gün beraber olmadık, güzel zaman geçiriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme içme hiç sorun olmaz, gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gençler olarak ayrıca dışarı çıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı özetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri geçirdi biz sevgiliyken. Ama çok şükür atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Özellikle gururu kırılmasın diye eşimi hiç geri çevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Günümüzde eşim artık dayanamadığını beni çok özlediğini söyledi. Benim için zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de çok özlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Büyük teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra küçük teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo günaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de günaydın dedim. Büyük teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugün uyanamazsın diye düşünmüştüm dedi güldü. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar utandım ki büyüklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara çekip beni uyarabilirdi ama herkesin içinde çok kötü oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya çıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum çok kötü. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın böyle böyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de çok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğreniceksin dedi. Sonra kız da çirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok içindeydim hiç konuşmadım kızlar. Eşim de benim karım ne yaptı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece orda kaldık. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp çok özür diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek için. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni döküldü, meğer araları çok kötüymüş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni sürekli reddediyormuş. O gün kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini söyledi. Belki bu tatil iyi olur diye düşünmüşler ama kız şu an ailesinin evine dönmüş. Kaynanam bizi arayıp özür diledi geri çağırdı. Ertesi gün kuzen tek, biz de eşimle 3ümiz geri döndük ama kimsenin yüzüne bakmıyordum. 1-2 böyle geçti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale döndü. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de özür diledi benden. 5 gün daha kalıp evimize döndük kızlar. Bu konu bir daha hiç açılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?