• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bi kere testis kanseri oldu diye travmatik bi etkiyle mi hergün sevişiyorsunuz yani ha bitti bitecek kaygısıyla 🤓😁🥸

Ben ikinci bebe girişimimizde doğurganlık haftası boyunca hergün hatta bazı günler günde iki kez filan birliktelik yaşayınca eşim sonrasındaki bi hafta kaçmıştı benden 🥸🥸🥸 Gel valla bişe yapmıcam diye yatağa çağırıyordum zorla hahaha , ha bu arada merak edene o ay hamile kaldım 🥸
Bana ilk paragrafınız iğrenç geldi. Beğenmedimi bıraktım ama ekstradan da yazmak istedim. 🤗

Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve küçük teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de çağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri büyük teyzenin diğeri küçül teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genç çift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi çift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gün birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden çekindiği için 3-4 gün beraber olmadık, güzel zaman geçiriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme içme hiç sorun olmaz, gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gençler olarak ayrıca dışarı çıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı özetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri geçirdi biz sevgiliyken. Ama çok şükür atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Özellikle gururu kırılmasın diye eşimi hiç geri çevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Günümüzde eşim artık dayanamadığını beni çok özlediğini söyledi. Benim için zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de çok özlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Büyük teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra küçük teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo günaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de günaydın dedim. Büyük teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugün uyanamazsın diye düşünmüştüm dedi güldü. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar utandım ki büyüklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara çekip beni uyarabilirdi ama herkesin içinde çok kötü oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya çıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum çok kötü. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın böyle böyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de çok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğreniceksin dedi. Sonra kız da çirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok içindeydim hiç konuşmadım kızlar. Eşim de benim karım ne yaptı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece orda kaldık. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp çok özür diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek için. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni döküldü, meğer araları çok kötüymüş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni sürekli reddediyormuş. O gün kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini söyledi. Belki bu tatil iyi olur diye düşünmüşler ama kız şu an ailesinin evine dönmüş. Kaynanam bizi arayıp özür diledi geri çağırdı. Ertesi gün kuzen tek, biz de eşimle 3ümiz geri döndük ama kimsenin yüzüne bakmıyordum. 1-2 böyle geçti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale döndü. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de özür diledi benden. 5 gün daha kalıp evimize döndük kızlar. Bu konu bir daha hiç açılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?
Okurken o kadar çok zevk aldım ki anlatamam neden bilmiyorum.
Az bile olmuş o kadına ohh

Bu arada bi kere testis kanseri oldu diye travmatik bi etkiyle mi hergün sevişiyorsunuz yani ha bitti bitecek kaygısıyla 🤓😁🥸

Ben ikinci bebe girişimimizde doğurganlık haftası boyunca hergün hatta bazı günler günde iki kez filan birliktelik yaşayınca eşim sonrasındaki bi hafta kaçmıştı benden 🥸🥸🥸 Gel valla bişe yapmıcam diye yatağa çağırıyordum zorla hahaha , ha bu arada merak edene o ay hamile kaldım 🥸
Hoş olmamış bu yazdığınız.

Ya sonuna gülücük koyduğum için alay ediyormuşum gibi oldu okuyunca tekrar farkettim de cidden travmatik bişe mi diye düşünmüştüm çünkü yazının genelinde sürekli bi çok tutkulu bi çift olduklarının altı çiziliyor, otele gittik yine yaptık bilmem ne, sanki bize bişe kanıtlama ihtiyacı aynı zamanda belki aileye de böyle bişe yaşadık ama tam gaz devam ediyoruz işte hatta normal çiftlerden daha iyiyiz vurgusu mu yapılıyor diye yoksa kanser gibi bişe üzerinden alay etmek derdim değil, bence farkında olmadan bi eksiklik hissediyorlar.

Kusura bakmayında kendi özeliniz ortaya döküldüğü için kızmışsınız ama o kızın özeli ortaya dökülünce zevk almışsınız resmen yok onlar yapmıyor da kız benden hınç aldı demeye getirmişsiniz ayrıca adam da hatalı herkesin içinde benle ilgilenseydin böyle olmazdı ne demek?

Hemen ertesi gün çağırıyor size herşe yini anlatıyor siz de erkek erkeğe konuşun demiyorsunuz atlıyorsunuz araları kötüymüş kız şöyleymiş falan kötülüyorsunuz aile içinde kim haklı kim haksız bir kişiyi dinleyerek karar verilmez biz döndük o dışlandı gibi ne mutlu olmuşsunuz

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Siz çok mu kıskandınız bu kuzenin eşini?
Bizbizeyiz şurda söyleyin rahatlayın yani bu nedir?
Oturup kuzenin ağzından eşini çekiştirmesini dinleyip birde kadını suçluyorsunuz. Ne biliyorsunuz dört duvar arasında ne yaşadıklarını? Kuzen belki yalan söylüyor.
Sizin eşinizde anlatacak en ufak kavganızı ballandıra ballandıra yarın öbürgün,kuzene,eşine hoşunuza gidecek mi çok merak ediyorum.

Ya sonuna gülücük koyduğum için alay ediyormuşum gibi oldu okuyunca tekrar farkettim de cidden travmatik bişe mi diye düşünmüştüm çünkü yazının genelinde sürekli bi çok tutkulu bi çift olduklarının altı çiziliyor, otele gittik yine yaptık bilmem ne, sanki bize bişe kanıtlama ihtiyacı aynı zamanda belki aileye de böyle bişe yaşadık ama tam gaz devam ediyoruz işte hatta normal çiftlerden daha iyiyiz vurgusu mu yapılıyor diye yoksa kanser gibi bişe üzerinden alay etmek derdim değil, bence farkında olmadan bi eksiklik hissediyorlar.
Ben seni biliyorum da hiç oraya değinmeseydin daha iyiydi yine de. Hatta ikinci paragraf da ofsayt biz de ne sevişmeler yasadık bebeyi o kadar zor yaptık ki mesela. Ama bu konulardan bahsedince ben fazla hassasiyet beklemiş sayılıyorum insanlardan. 🤗

Ben seni biliyorum da hiç oraya değinmeseydin daha iyiydi yine de. Hatta ikinci paragraf da ofsayt biz de ne sevişmeler yasadık bebeyi o kadar zor yaptık ki mesela. Ama bu konulardan bahsedince ben fazla hassasiyet beklemiş sayılıyorum insanlardan. 🤗

Ohoo burdan bakarsan hiç sevişemeyene de şu konu nispet, bu mevzunun sonu yok tam olarak bu noktada psikolojik esneklik giriyor devreye , bana göre ikinci paragraf hergün sevişmenin bıktırıcılığı bi başkasına bi türlü gerçekleşmeyen gebelik vs vs 🤓

Ohoo burdan bakarsan hiç sevişemeyene de şu konu nispet, bu mevzunun sonu yok tam olarak bu noktada psikolojik esneklik giriyor devreye , bana göre ikinci paragraf hergün sevişmenin bıktırıcılığı bi başkasına bi türlü gerçekleşmeyen gebelik vs vs 🤓
O yüzden ben 1. Paragraftan bahsetmiş olayım detayları bırakalım kenara. 🤣

Valla hic nispet gelmedi bana. Oh doya doya sevişsinler. Sonucta yukarda mesajimda da yazdim cima etmek gercekten hoş, ben duşa takığım. Başımın üstüne bulut icat edesim var evlendigimde.

Vermis Allah keyfini yaşasın herkes. Kimse kimsenin elindekini almiyor sonuçta. Nüfusun yüzde 50 si kadin yüzde 50 si erkek. Herkes herkesle eşleşebilir. Farkli cinsel tercihlere bile saygiliyimdir.

Bu konu hiç sevismeyenlere nispet degil. Konu sahibesinin bazi mesajlari tam kudurtmalık sadece. Adamını seviyor diyorum helal olsun bacım. Valla bende Italya ' nin 1.Dünya Savaşı' nda yaptığı gibi tarafımı değiştiriyorum. 😁🤣

Valla hic nispet gelmedi bana. Oh doya doya sevişsinler. Sonucta yukarda mesajimda da yazdim cima etmek gercekten hoş, ben duşa takığım. Başımın üstüne bulut icat edesim var evlendigimde.

Vermis Allah keyfini yaşasın herkes. Kimse kimsenin elindekini almiyor sonuçta. Nüfusun yüzde 50 si kadin yüzde 50 si erkek. Herkes herkesle eşleşebilir. Farkli cinsel tercihlere bile saygiliyimdir.

Bu konu hiç sevismeyenlere nispet degil. Konu sahibesinin bazi mesajlari tam kudurtmalık sadece. Adamını seviyor diyorum helal olsun bacım. Valla bende Italya ' nin 1.Dünya Savaşı' nda yaptığı gibi tarafımı değiştiriyorum. 😁🤣
Direkt sevişmek değil ama kocişi ile baya nispet yaptı ahahah.

Kadın inat sevişmesinin dibine vuruyor şu an siz anca goygoy yapın 😂
tumblr_n50hb1SMIH1ttpae2o1_250.gifv

Niyeyse bu geldi aklıma🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back