• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kaynanasının sevmediği, eşi ile kavgalı gelin haklı da olsa konu sahibi tutulur, konu sahibi canlarına da okusa minnet ederler. Bunu desin canımı yesin. Ay beni seviyiler, ay haset kadın beni kıskaniyi, ay kocam el üstünde tutuyi ihihihi derse kusura bakmasın, konu cıvır böyle.
Konu sahibi ne yaparsa yapsın, hangi rezilliklere karışırsa karışsın kocası da aile de alttan alacak zaten. Almasalar tuhaf olur. Çünkü minnet 🤷🏻‍♀️

Canım ben bu olayda kimseye kötü bir söz söylemedim kimsenin de kalbini kırmadım. Aksine kahvaltılarına kadar hazırladım. Eşimle tabiki paylşaşıcam böyle bir olayı o sesleri tek başıma çıkarmadım nihayetine
E hani ses çıkmamıştı

Acıdıklarını söylemiyoruz. Siz öyle anlamak istiyorsunuz. Eşiniz ağır bir hastalık atlatmış o yüzden alttan alınıyor davranışları üzülmesin kırılmasın diye. Benim de bir ablam var hasta, hep alttan alırız onu ailecek, her istediğini yaparız falan.
Eşinizin hastalığı her kadının kolay kolay kabullenip kaldırabileceği bir hastalık değil. Siz çok seviyormuşsunuz kabullenmişsiniz. Umarım tekrar bir sorun yaşamazsınız. Ama ailenin sizi sevmesi iyi davranması tamamen oğullarıyla ilgili. Sizin kaşınıza gözünüze bayıldıklarından değil. Bunu kabullenirseniz duruşunuzu ona göre belirlersiniz.
Benzeri tanıdığım biri var, kadın kaynanasının agzına sıcsa ne güzel sıctın kızım diyor. Hatta biraz daha sıcsana modunda. Ben geline kızarsam oğlum duyar üzülür üzülmesin iyi olsun diye gelini tepelerine çıkardılar mesela. Ama kimse gram sevmez. Sadece cocukları icin katlanıyor görünüyorlar.

O seslerin zevkten çıktığına kimse ikna edemez beni 😅 her gün sevişiyorduk, en çok biz sevişiyorduk, en azgın bizdik , 3 gün zor dayandık da demiş ama cıkkss ikna olmadım. Orgazm taklidini mi abarttınız acaba 😉
Alakasi yok..ses ister istemez cikiyor.. ve tuhaf bisey bence biraz ses renk katiyor hem
Karsidakinj hemde kendini havaya sokuyor.. tabii bu benim fikrim

Benzeri tanıdığım biri var, kadın kaynanasının agzına sıcsa ne güzel sıctın kızım diyor. Hatta biraz daha sıcsana modunda. Ben geline kızarsam oğlum duyar üzülür üzülmesin iyi olsun diye gelini tepelerine çıkardılar mesela. Ama kimse gram sevmez. Sadece cocukları icin katlanıyor görünüyorlar.
Her ailede vardır aynısından en az bir tane. Gördüğümüz, bildiğimiz, şahit olduğumuz durumlar.

Anaaa, bdv de yirler o kadını.

Konu sahibi sen soylemden daha aralarinin kotu olacagini dusunmstm onlarin. Biraz kisilik meselesi olmakla beraber
Iyi bir cinsel hayati olan ve esiyle arasi iyi olan biri hayatta bu konuda takilmaz..yani ses duysanda ayiptir neden onun lafi edilir? Ha diyelim etmis sen neden aglayarak gidiyorsun.. insanlar yuzyillardir sex yapiyor.. o utanmamissa oyle birseyi soylemeye sen hic abartmasaydin keske.. ama olan olmus artik.. ayrilmalarinin senle ilgisi yok tabiiki..bu kadar basit birseyden bosanmazlardi emin ol

Konu sahibi sen soylemden daha aralarinin kotu olacagini dusunmstm onlarin. Biraz kisilik meselesi olmakla beraber
Iyi bir cinsel hayati olan ve esiyle arasi iyi olan biri hayatta bu konuda takilmaz..yani ses duysanda ayiptir neden onun lafi edilir? Ha diyelim etmis sen neden aglayarak gidiyorsun.. insanlar yuzyillardir sex yapiyor.. o utanmamissa oyle birseyi soylemeye sen hic abartmasaydin keske.. ama olan olmus artik.. ayrilmalarinin senle ilgisi yok tabiiki..bu kadar basit birseyden bosanmazlardi emin ol
Teşekkür ederim cevabınız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back