How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

umuda ihtiyacı olanların sabırla okumasını isterim...

Canım yazını okurken kendimi buldum, sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi... nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız... Ben 9 yıllık evliyim ve 3 yıl bebek düşünmedik benim okul vardı mezun olmadan olmasın dedik... Sonra istediğimizde 6 ay kadar denedik ama olmadı... Bende pkos var bu arada... Dr. a gittiğimde yumurtlama takibi önerdi,2-3 ay yumurtlama takibiyle denedik gene olmadı... Sonra eşimden semen analizi istedi... Hem sayı azlığı hemde morfoloji bozukluğu çıktı... Yıkıldık o an... Dr.um hemen aşılama dedi... Eşim belli etmesede üzülüyodu tabii... Ben o kadar dua ettim ki 'Rabbim eşimdeki problemi al bana ver' diye... Belkide dualarım tuttu bilmiyorum...3 aşılama denedik sonuç negatif... Ben 2. aşılamadan sonra rahim filmi çekseniz dedim... BAna 'gerek olduğunu sanmıyorum' dedi dr. 3. aşılamada olmayınca kendisi istedi rahim filmini... Çekildi...Üstelik narkoz vermeden... Ben netten araştırdığımda narkozla uygulandığını okuduğumu söylediğimde '5dk.lık bi işlem narkoz alma vücuduna'dedi... Doğum sancısından farksızdı... Nryse çekildi, iki büklüm odasına geçtik... Ve dr.un bana söylerdiği şu: aa asıl sorun sizdeymiş'... Ölür müsün öldürür müsün? Sağ kanal tamamen kapalı solda da kısmi yapışıklık çıktı... Boşuna geçen 3 aşılama...Bizi tüp bebeğe yönlendirdi... Bi merkez seçip gittik tedaviye başlandı... Tabii önce rapor çıkması gerekiyodu... RApor çıktı, tüp bebek gerekçesi olarak benim kanallarımın kapalılığı yazıyodu... Eşim neden sadece benim kanallarımın yazıldığını sorduğunda dr. a şöyle dediler: Tek problem eşinizin kanallarıda o yüzden, sizde bi sorun yok... O an sevinçten ağlamaya başladım... Dualarım kabul olmuştu, eşimdeki sorunu alıp bana vermişti Rabbim, evet belki diğer dr. yanlış baktı, belkide başından beri böyleydi ama ben dualarım sonucu böyle olduğuna inanıyorum... Bugüne kadar 6 tüp bebek denememiz oldu... 3 kimyasal,1 ikiz erken doğum 1 düşük ve 1 de negatifle sonuçlandı... 9 yıllık evliyim 29 yaşındayım bebeğim yok... 7. tüp bebeği düşünmüyorum hem maddi hem manevi yıkılıyo insan, ben anneyim sonuçta. Evet bu dünyada anne olamadım ama öbür dünyada bebeklerimi büyütücem inş... RAbbim bunu nasip etsin bize... Eşim, ben ve çocuklarımızı orda ayırmasın inş...

Bu arada son olarak tüp bebeğe geeçiş demişsin... Başladın mı tedaviye yoksa bebeğin var mı şuan? RAbbim gönlümüzdekini versin inş. hepimizinde...

Canım sende neler yaşamışsınn öylee ama Rabbim öyle büyükkiiiii inşş sanada sabbrının ve güzell kalbinin sonucunu vericekk..Bende inan ahirette alacağımız mükafatları biliyorumm bu dualar karşısında ama arrtık şöylede dua ediyorumm.."Rabbimm ne olurr sana yallvarıyorumm sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine bu dünyada da istiyorummm" diyeee..Kendine çok iyi bakkk..Ve umudunu Rabbden asla kesmeee..Ben 1985 doğumluyum 27 yaşına girdimm bana bakk inan problemmlerimmin ardı arkası kesilmiyorr.Ama diyorumm çokk şükürr gendee elimm ayağım tutuyorrr..Bu yaşşta erken menopozz bile denndii..Nelerle uğraşıyorumm birr bilsenn..Başlarda umutsuzluğa düşmekk enn doğalı ama bakktımkii drların elinden gelen bir şeyy yokk bendeee sade ve sadece Rabbimmdenn istemeye başşladımmm..Ağlıyorumm,yalvarıyorumm Rabb banada mucizesini gönderecek biliyorumm..Bende birr günn bu topiklerde hikayemii paylaşacağımmm..

Canım sende neler yaşamışsınn öylee ama Rabbim öyle büyükkiiiii inşş sanada sabbrının ve güzell kalbinin sonucunu vericekk..Bende inan ahirette alacağımız mükafatları biliyorumm bu dualar karşısında ama arrtık şöylede dua ediyorumm.."Rabbimm ne olurr sana yallvarıyorumm sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine bu dünyada da istiyorummm" diyeee..Kendine çok iyi bakkk..Ve umudunu Rabbden asla kesmeee..Ben 1985 doğumluyum 27 yaşına girdimm bana bakk inan problemmlerimmin ardı arkası kesilmiyorr.Ama diyorumm çokk şükürr gendee elimm ayağım tutuyorrr..Bu yaşşta erken menopozz bile denndii..Nelerle uğraşıyorumm birr bilsenn..Başlarda umutsuzluğa düşmekk enn doğalı ama bakktımkii drların elinden gelen bir şeyy yokk bendeee sade ve sadece Rabbimmdenn istemeye başşladımmm..Ağlıyorumm,yalvarıyorumm Rabb banada mucizesini gönderecek biliyorumm..Bende birr günn bu topiklerde hikayemii paylaşacağımmm..

Canım benim ya ...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

CARMENNN gibi hepimizin "mutlu son"la biten hikayeleri yer alacak birgün bu forumda Allah'ın izniyle...

Sabır,güç,umut hep bizimle olsun inş...

:70:

Canım benim ya ...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

CARMENNN gibi hepimizin "mutlu son"la biten hikayeleri yer alacak birgün bu forumda Allah'ın izniyle...

Sabır,güç,umut hep bizimle olsun inş...

:70:

Evet canımm benn inanıyorummm..Çünküü benn ondann bundann dr dann istemiyorummkiii..Herşeyii Yaradannn yoktann varr edennden istiyoumm.O isterse vericekk..Ben elimdenn gelenii yapıyorummm..Akupunktura gidiyorumm,kürlerr çaylar içiyorumm,sigarayı bırakıyorumm...Vericekk inşş Rabbimm karşılığınıı..

yazini sonuna kadar okudum icime bir mutluluk doldu.Allah bebegini korusun insallah saglikla kucagina alirsin.

aminn cnm inşallahh,çok teşekkür ederimm güzel dileğin için..

sağ salim bebeğini kucağına alman dileğiyle:nazar:
seni okadar iyi anlıyorum ki 2 aşılama 4 tüp bebek yaptırdıktan sonra bebeğime kavuştum şuan 9.haftamıza girdik :nazar:

aramızda 1 hafta var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahh...

Selam canim öncelikle hayirli olsun :emir_bebek:bebegin insallah kucagina alirsin bebegini inan okurken gözyaslarimi tutamadim halende aglayarak yaziyorum seni cok iyi anliyorum bizde iki defa tüp bebek yaptik sonuc negativ suanda 3.denememizi 2dondurulmus embiryolan yapacagiz ilk defa.insallah bende senin gibi positiv sonucu alirim bana dua et canim hamilelerin duasi kabul olur derler:14:

etmem mii bende bekleme ,tedavi süresince umutsuzluğa kapıldığımda acar basarı öykülerini okurdum ve çok iyi gelirdi o 1 saat önce bitti diyen ben yeniden umutlanırdım o yüzden yazmak daha doğrusu ayrıntılı yazmak istedim...bol bol dua edecem inşallah seninde hamilelik sevincini beraber yasayacğız....

canım okurken hüzünlendim ama sonucun böyle olması çok mutlu etti beni inş sağ salim kucaklarsınız bende 5 ay boyunca hep yatmıştım sorun yoktu ama korkudan sadece uzanıyordum sürekli sonra kendimi saldım çayıra mevlam kayıra :9: meleğim yaklaşık 1 ay sonra 1 yaşında olacak darısı hepinize inş bizi gerçekten en iyi biz anlarız

ayy seninde yatman iyi geldi bana bazen tek yatan kendimmiş gibi geliyor utanıyorum valla:)) allah bebeğini bağışlasın sizee,mutlu,sağlıklı,başarılı günlerini görün hepp...

ilk yazını okuyup cevap yazmıştım canım... Rabbim hayrlısıyla tamamına erdirp kucağına almayı nasip etsin inş...

bu yasta pes etmene ben pes diyorum kızdım sana...ben kaç merkez değiştirdim en ufak şüphe düşerse içime bıraktım hemen daha iyisi mutlaka vardır gittiğin yerlerde...doğru doktor doğru labaratuar doğru zamanla kavusacağına eminim bebeğine ama bi sorum olacak ameliyat oldun mu eğer olmadıysan tüp bebekte çözüm olamayabiliyor???

Canım benimm seni hatırlıyorumm belki sende benii hatırlarsınn ama bu kadar ayrıntılı bilmiyordumm hikayenii.İnann ağlayarakk okudumm...İnşş Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib ederrr..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tabiki hatırlıyorummm cnm....ayy inşallah allah o günüde gösterir bana ve eşime....

Canım benim böyle söyleme...:50:

Henüz 29 yaşındasın ...

Meleğin kendiliğinden çıkar gelir bir gün ...

Dualarımla...:70:

Amiin canım inş. RAbbim mucizesini verir banada normal yolla meliğimi gönderir... Ben 29 yaşındayım evet ama eşimle yaş farkı var aramızda, o 40 yaşında... İnan kendim için değil eşimin yaşı geçiyo... Hayrlısı olsun ne diyelim... Rabbim istediği zaman olacak inş... Ben isim olarak bilmiyorum sizleri canım ama inanın hep dualarımdasınız... Dua ederken 'Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma, evlatlarımızla imtihan etme, tüm isteyenlere kk daki arkadaşlarıma ve bana evlat nasip eyle en kısa zamanda' diye dua ediyorum... Rabbim kabul etsin inş...

Evet canım kısa geçtim burda daha da... Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin yaşamam gerekiyomuş demekki bunları...Burda sıkıntı çekiyoruz ama mükafatını er-geç alıca< inş. ben buna inanıyorum, yeter ki isyan etmeyelim... Sen de az şeyler yaşamamışsın belliki, zaten bu tüp bebek deneyimi başlı başına bir iş...1 kere bile yaşanması yetiyo... Genede RAbbime hamdolsun daha büyük dertler vermesin... inş. mutlu haberlerimizide alalım...

carmencim bana kızabilirsin tabii ama dediğim gibi ben 29 yaşındayım ama eşim 40 yaşında... O ne zaman baba olacakta ne zaman dede olacak :14:

aminn cnm inşallahh,çok teşekkür ederimm güzel dileğin için..

etmem mii bende bekleme ,tedavi süresince umutsuzluğa kapıldığımda acar basarı öykülerini okurdum ve çok iyi gelirdi o 1 saat önce bitti diyen ben yeniden umutlanırdım o yüzden yazmak daha doğrusu ayrıntılı yazmak istedim...bol bol dua edecem inşallah seninde hamilelik sevincini beraber yasayacğız....

Sagol canim Insallah bende senin yazdiklarini okuduktan sonra cok umutlandim Rabbim kimseyi mahrum birakmasin:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba
yazılarınızı okudum ve cok etkilendim. Ben 1 yıllık evliyim ve 30 yasındayım. Ancak cocuk sahibi olma planımızı maddi kaygılardan oturu
2 yıl erteledik. Esim testislerinden ameliyat gecirmis, bende nekadar saglıklıyım bilmiyorum.
icimde kotu bir his var ve karsılasmamak icin kacıyorum, cunku sizlerin anlattıgı surec zor ve yıpratıcı ve boyle bir surecle basa cıkabilecegimden cokta emin degilim...
allah her isteyene evlat versin ve hicbirisinin acısını annelerine gostermesin.
sevgiler

merhaba
yazılarınızı okudum ve cok etkilendim. Ben 1 yıllık evliyim ve 30 yasındayım. Ancak cocuk sahibi olma planımızı maddi kaygılardan oturu
2 yıl erteledik. Esim testislerinden ameliyat gecirmis, bende nekadar saglıklıyım bilmiyorum.
icimde kotu bir his var ve karsılasmamak icin kacıyorum, cunku sizlerin anlattıgı surec zor ve yıpratıcı ve boyle bir surecle basa cıkabilecegimden cokta emin degilim...
allah her isteyene evlat versin ve hicbirisinin acısını annelerine gostermesin.
sevgiler

evet zor bir süreç ama sonucu pozitif olduğunda herşeyi unutuyorsunn.....hemen kötü düşenmene gerek yok ama medem eşin de testislerinden ameliyat olmuş yasınızda gereği artık bi taraftan başlamak gerek bence en azından bişey yoksa içinizi rahatlatır istediğiniz zaman hamile kalırsınız, eğer bi takım sorunlar varsa da çözüm yoluna bakarsınız zaman çok çabuk geçiyor.........

bu sefer yeni bir yerde yeni bir umutla başladık tekrar dr.uma anlattım herşeyi benm yumurtam çok oluyor donduralım dedim blast istemiyorum dedim o da dedi ki zaten denenen bir yöntemi 2. kere tekralamam ben dedi ve kısa protokol uygulicz dedi..toplamda 10 gün gibi bir sürede herşey oldu bitti...ne olduğuınu anlamadan yumurta toplamaya gittik 10 yumurta toplandı 9u dolu çıktı buseferki dr.um ilaçları çok yüklememişti ama tahmin etmediğimiz birşey oldu ertesi gün aradılar sadece 3ü döllenmişti ben yine ağla ağlaaa,eğer dediler bölünmezse transfer iptal olur dediler..eşimin morf.sorunu olduğu için dölleme çok az olmuştu...o 2 günü nasıl geçirdik anlatamam....son gün aradılar 3üde çok güzel bölündü 3.gün gel dediler allahım sanki hamilesin demişlerdi bu sefer sevinçten ağla ağlaaa:)))
transfere gittik 1ini transfer ettiler,çok güzel gitti hadi inşallah olur dediler,2sinide dondurduk aşklarımınn..eve döndük bu sefer yatmayacam diyen ben yatağa bir girdim sadece wc.ye kalkıyordum eşim güle güle ölüyordu çünkü hissettim bebeğim benimleydi elim hep karnımdaydı,rüyalarıma giriyordu ..eşime bi sabah dedim ki teste gerek yok ben hamileyimm:))bu arada ananasmış,kabak çekirdeymiş hiç bişey yemedim bu sefer...

9.gün evde test yaptık 2.çizgi vardı ama uçacak gibi silikti ama biz defalarca test yapmış bir çift olarak anladık çünkü daha önce 2. silüet şeklinde bile görünmemişti...eşim dediki hastaneye sakın gitme 12.gün çağırdılar beraber o zaman beraber gideriz dedi tamam aşkım dedim sabah o işe ben arkasından pırr hastaneye hemş.lere anlattım 10.gün ama çıkar dediler kan verip eve geldim allahım hayatımın wn uzun en zor en stresli saatlerini geçirdim...hastaneden aradıkalrında elim titriyordu hemş.dediki sabırsızlandın o kadar ama haklıymışsın dedi ben değeri algılayamadım bile 50li bişeler demişti ama kaç umrumdamıydı sankii...bağıra bağıra ağlamaya başladım bu 1yıldır çok ağlamıştım ama bu çok fenaydı sanki içim boşaldı..akşamı beklemek ne mümkün eşimi aradım ama gel ağlamadan anlat derdini nasıl korkmuş kötü bişey oldu diye en sonuda söyledimm de anlayabildi o da....bu seferki stresimiz 2gün sonra 2ye katlanacak mıydfı değer 2 gün sonra beraber gittik 162 dediler gene ağla ağlaaa...ve eşim o an hastanede yadak getirdi artık ağlamak yok bitti diye ve o an tam olarak algıladık ki artık bebeğimiz olacakkk....o gün bu gündür ağzımız kulaklarımızda görmemişler gibiyizz bern hala yatıyorum bugun 3. ayıma girdim hamileliğimde..allahım kucağımada almayı sağlıklı sıhatli bi şeklide koklamayı nasip ederse temmuzda anne oluyorumm...

bu zorlu süreçte dertleşmek istediğinizde hep yanınızdayım bizi bizden başka kimse anlayamaz...ben gerçekten kısaltarak yazdım ama cok zor günler geçirdim o yüzden ne zaman isterseniz yanınızdayım..allah yardımıcınız olsun..yer gök dua allaha dua edin zamanı geldiğinde sizide gülderecek inşallah..ben sizlere bi umut olduysam ne mutlu bana...

söylemeden geçemiyecmm beni bu mutlu sona adana başkent hastanesi kavuşturdu...dr.larımın ve hemşirelerim hepsini öpüyorumm

canım benim yazdıklarını okurken çok duygulandım Allahım Ya Rabbim çok büyük senin sıkıntılarının sabrının mükafatını vermiş inan var ya sanki ben hamileymişim gibi sevindim inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın darısı bizim de başımıza inşallah....

canım acılar aynı yaşanılanlar aynı sadece kişiler farklı oluyo bizim durumumuzda olanlar için yazını yaşadıklarını öyle bi anlatmışsın ki ama bak sonuç Allaha şükür bebegin seninle rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsin inşallahhh

kuzum okuduklarım umut oldu bana allah sağsalim kucağına almayıda nasip eder inşallah
bende kalp kapakçığımda çökme var ritim bozukluğu da var bunlar için ilaç kullanmıyorum sadece kalp doktoru belog vermişti oda gebelikte sakıncalı olur diye içmiyorum

bizimde 2 aşılama oldu medicana da olmadı sonra hastanede problem var diye acıbademde devam edelim dedik orada uzun protokol 12 yumurta toplandı 7 si işleme alındı 3.günü 4 tane kaldı ve kaliteleri çok ii değildi 3.günü transferim oldu ama bende sen gibi olmadığını hissettim zati test günüm gelmeden kanamam başladı doktorum genetik test istedi kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı ama o hastane bana çok yabancıydı tekrar medicanaya döndüm aradan 4 ay falan geçti tekrar tüp başladık kısa protokol 9 tane toplandı 2.günü sadece 3 tane kalmıştı 3.günü aradıklarında 4 e çıktı dediler nasıl sevindim anlatamam 3.günü hastaneye kontrole gittim içimde toplanmayan yumoşlar vardı ohs riski vardı bide 3.gün şoku transferim olmaz inş.diye gittim allahtan ne ohs oldum nede transferim oldu ama 4.günü transfer yapıcaz dediler 1 gün daha yaşadılar ya bende o kadar umut olduki 4.günü gittiğimde morula embriyom olmuş diğeride 12 hücreli 1 tanesi yaşamamış ikisinide koydular ama embriyolog yumurtalarımda refraktil bady olduğunu söyledi bunu o gün düşünmedim hiç ama bu sefer olur sandım 11 gün sonra kan testi dendi bu arada kan sulandırıcı iğne progestan iğne oldum hergün ama 9.gün kalktığımda adet olucak ağrılarım gene başladı olmadığını biliyodum gene adet gelmedi ama kan verdim 0.8 beklediğim sonuç çıktı 2 gün sonra hastaneden tekrar istediler testi 0.5 ne güzel 2 gün sonrada adet oldum zaten
refraktil bady başka hastande başka doktora sordum gebeliğe engel değilmiş rahatladım ama niye olmadığı konusunda tam bilgi yok rahim filmi temiz eşimde sperm ii morfoloji yükseldi şimdi sırada hist var bu sefer onu yapalım dediler yarın gidip bide onu konuşup gün kararlaştırıcaz allah inş.isteyen herkesle bizede nasip eder

canım acılar aynı yaşanılanlar aynı sadece kişiler farklı oluyo bizim durumumuzda olanlar için yazını yaşadıklarını öyle bi anlatmışsın ki ama bak sonuç Allaha şükür bebegin seninle rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsin inşallahhh

aminn inşaallah allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder cnm..

kuzum okuduklarım umut oldu bana allah sağsalim kucağına almayıda nasip eder inşallah
bende kalp kapakçığımda çökme var ritim bozukluğu da var bunlar için ilaç kullanmıyorum sadece kalp doktoru belog vermişti oda gebelikte sakıncalı olur diye içmiyorum

bizimde 2 aşılama oldu medicana da olmadı sonra hastanede problem var diye acıbademde devam edelim dedik orada uzun protokol 12 yumurta toplandı 7 si işleme alındı 3.günü 4 tane kaldı ve kaliteleri çok ii değildi 3.günü transferim oldu ama bende sen gibi olmadığını hissettim zati test günüm gelmeden kanamam başladı doktorum genetik test istedi kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı ama o hastane bana çok yabancıydı tekrar medicanaya döndüm aradan 4 ay falan geçti tekrar tüp başladık kısa protokol 9 tane toplandı 2.günü sadece 3 tane kalmıştı 3.günü aradıklarında 4 e çıktı dediler nasıl sevindim anlatamam 3.günü hastaneye kontrole gittim içimde toplanmayan yumoşlar vardı ohs riski vardı bide 3.gün şoku transferim olmaz inş.diye gittim allahtan ne ohs oldum nede transferim oldu ama 4.günü transfer yapıcaz dediler 1 gün daha yaşadılar ya bende o kadar umut olduki 4.günü gittiğimde morula embriyom olmuş diğeride 12 hücreli 1 tanesi yaşamamış ikisinide koydular ama embriyolog yumurtalarımda refraktil bady olduğunu söyledi bunu o gün düşünmedim hiç ama bu sefer olur sandım 11 gün sonra kan testi dendi bu arada kan sulandırıcı iğne progestan iğne oldum hergün ama 9.gün kalktığımda adet olucak ağrılarım gene başladı olmadığını biliyodum gene adet gelmedi ama kan verdim 0.8 beklediğim sonuç çıktı 2 gün sonra hastaneden tekrar istediler testi 0.5 ne güzel 2 gün sonrada adet oldum zaten
refraktil bady başka hastande başka doktora sordum gebeliğe engel değilmiş rahatladım ama niye olmadığı konusunda tam bilgi yok rahim filmi temiz eşimde sperm ii morfoloji yükseldi şimdi sırada hist var bu sefer onu yapalım dediler yarın gidip bide onu konuşup gün kararlaştırıcaz allah inş.isteyen herkesle bizede nasip eder

yapılsın tabi, akıllarında bişe kalmasın dr.larınki ona göre ilaç tedivisi uygularlar benide haberdar et burdan...ama ben bişey çıkacağını sanmıyorumm....haber bekliyorum

canım benim yazdıklarını okurken çok duygulandım Allahım Ya Rabbim çok büyük senin sıkıntılarının sabrının mükafatını vermiş inan var ya sanki ben hamileymişim gibi sevindim inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın darısı bizim de başımıza inşallah....

ben bu siteye üye olduktan sonra okuduklarımdan şuna inandım herkes yavas yavas güzel sonuca ulaşıyor ama vakti gelince.......sabırla beklemek lazım...allah sanada annelik duygusunu en yakın zamanda tabi ki hayırlısıysa tattırır inşallah.....

başarı öyküleri okumak insana umut veriyor. tek değilim, beni anlayan, benim yaşadıklarımı yaşayanlar var diyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hep pozitif düşün ve bebeğinle yapacaklarını hayal et.

bu arada evde dinlenirken, bebek bakımı üzerine kitaplar, internetten bilgiler okursan ileride çok işine yarar...

tecrübeli annelerden bilgi almak doktora gitmekten daha iyi... internetten tanıştığım tecrübeli annelerden aldığım bilgiler çok işime yaramıştı. hepsinin kulakları çınlasın...

ay carmennn ALLAH iyiliğini versin akşam akşam ağlattın benii:14::14::14:...topikte zaman zaman yazışırken yaşadıklarını paylaşıyordun ama bu kadar detaylı bilmiyordumm...iyiki görmüşüm açtığın konuyu...bir kaç kelimede ben yazmak istedimm...epeydir topiğimize uğramıyorsun gel lütfen...3.ayada girmişsiniz MAŞALLAHHH:nazar::emir_bebek::nazar:

Yarin dondurulmus embriyo transferim var uyuyamiyorum
Niye 1. Olmadi bilmiyorum genetik testler yaptirmadik
Ama diger testler iyiydi sebepsiz olmuyor iste
Acaba on yil sigara ictim gunde 6 tane
Omu diye uzuluyorum sebep ama gebeyken bile icen arkadslari
Dusunuyorum bi ben mi yani diyorum
Uzuluyorum
Gucumu yitiriyorum
Mutlu rolu oynuyorum
Cok yipraniyorum
Tarifsiz çok zor

yazin bana guc verdi sagol allah yardimcimiz olsun

başarı öyküleri okumak insana umut veriyor. tek değilim, beni anlayan, benim yaşadıklarımı yaşayanlar var diyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hep pozitif düşün ve bebeğinle yapacaklarını hayal et.

bu arada evde dinlenirken, bebek bakımı üzerine kitaplar, internetten bilgiler okursan ileride çok işine yarar...

tecrübeli annelerden bilgi almak doktora gitmekten daha iyi... internetten tanıştığım tecrübeli annelerden aldığım bilgiler çok işime yaramıştı. hepsinin kulakları çınlasın...

erkenden gelin güvey olmim kendimi kaptırmimmm diyorum ama yinede engel olamıyorum kendime sürekli netteyim aynen senin dediklerini yapıyorummm

Yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağınada alırsın. Bende 2.ci denememi
yaptıracağım tüp bebek merkezi olarak adana başkenti seçmiştim.Umarım doğru bir karar olur benim için
1.denememi mersin tüp bebek merkezinde yaptırdım.9+3 haftalıkken kaybettim.Kısacası benim için umut oldun.

inan çok etkilendim çok zor şeyler yaşamışsın.yazdıkların benim için hem umut oldu hem de içimi kararttı daha ne kadar şey yaşayacağım ne kadar yıpranacağım diye düşündüm ama inan senin adına çok sevindim.sende bol bol dua et hem bebeğin için hem de bizler için

Back