How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

umuda ihtiyacı olanların sabırla okumasını isterim...

ben bu siteye üye olduktan sonra okuduklarımdan şuna inandım herkes yavas yavas güzel sonuca ulaşıyor ama vakti gelince.......sabırla beklemek lazım...allah sanada annelik duygusunu en yakın zamanda tabi ki hayırlısıysa tattırır inşallah.....

Ben ilk demenemizi yapacağımız zaman kk nden çok faydalanmıştım. Ama olumsuz sonuçlar çok üzüyordu beni. 4, denememizi yapacağız ve bende daha çok olumlu sonuçlar okuyorum şimdi sanki.. bu haberlerle bizde gerçekten mutlu oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Yarin dondurulmus embriyo transferim var uyuyamiyorum
Niye 1. Olmadi bilmiyorum genetik testler yaptirmadik
Ama diger testler iyiydi sebepsiz olmuyor iste
Acaba on yil sigara ictim gunde 6 tane
Omu diye uzuluyorum sebep ama gebeyken bile icen arkadslari
Dusunuyorum bi ben mi yani diyorum
Uzuluyorum
Gucumu yitiriyorum
Mutlu rolu oynuyorum
Cok yipraniyorum
Tarifsiz çok zor

yazin bana guc verdi sagol allah yardimcimiz olsun

trnasferin nasıl geçti?? haber bekliyorum ben sigara içmiyorum ama şunu söylemeliyim sadece sigaraya bağlı olsa sigara içenlerin hiçbirinde olmazdı ya da ben içmiyorum neden olmadı bişeye bağlamak yanlış bence...daha ilk seferden genetik test yapmıyorlar genelde ilk 3 deneme olumsuz olursa yapıyorlarmış en azından burda böyle bir uygulama var...inşallah meleğin seninledir bu sefer...

Yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağınada alırsın. Bende 2.ci denememi
yaptıracağım tüp bebek merkezi olarak adana başkenti seçmiştim.Umarım doğru bir karar olur benim için
1.denememi mersin tüp bebek merkezinde yaptırdım.9+3 haftalıkken kaybettim.Kısacası benim için umut oldun.

ben eğer sonucum olumsuz olsaydıda yine başkente gidecektim evet biraz kalabalık sabit bir dr.un yok ama herşey çok planlı ben transferden sonra bi gece acile gitmiştim sabahıda kontrolum vardı zaten acildeki nöbetçi dr.u bilgilendirmiş tüp bebek ekibini sabah bülent bey gece gelmişsin deyince sasırdım o kadar kalabalık bu kadar bilgii...ben özelde görmemiştim bu kadarını...inşallah herşey iyi olur senin için de dua ediyorum hepinize...

inan çok etkilendim çok zor şeyler yaşamışsın.yazdıkların benim için hem umut oldu hem de içimi kararttı daha ne kadar şey yaşayacağım ne kadar yıpranacağım diye düşündüm ama inan senin adına çok sevindim.sende bol bol dua et hem bebeğin için hem de bizler için

tedavide evet senin gibi oluyor insan ama şu an hatırlıyor musun de hiçbir acı, öfke kalmadı içimdede aklımdada insanoğlu hemen unutuyor belki şimdi hiç ilerlemeyen günlerimi doğumdan sonra aa nasıl çabuk geçti diyecem diye düşünüyorum artık...hamilelik daha zor geliyor bana şuan:)) o yüzden herşey gelip geçiyor hiç için kararmasın...

Ben ilk demenemizi yapacağımız zaman kk nden çok faydalanmıştım. Ama olumsuz sonuçlar çok üzüyordu beni. 4, denememizi yapacağız ve bende daha çok olumlu sonuçlar okuyorum şimdi sanki.. bu haberlerle bizde gerçekten mutlu oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

sanırım artık başarı oranları dahada arttı...daha biliçli embriyologlarımız var diye düşünüyorum ben çünkü bence dr. kadar önemliler onlarda......

senin için çok sevindim bu yol gerçekten çok zor ve sabır istiyor rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder bizede bir gün o duyguyu yasamayı nasip etsin inşallah birde en son denemeni hangi merkezde yaptırdın bende üçüncü denemeyı yapıcam en iyisinde yaptırmak istiyorum maddi manevi yıprandım bu denemenin son olmasını bebeğimin benimle kalmasını istiyorum rabbim de yardımcım olur inşallah yapılanlar çekilen sıkıntılar boşa gitmez rabbimden tek isteğim bu isteyen herkese versin inşallah;)

senin için çok sevindim bu yol gerçekten çok zor ve sabır istiyor rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder bizede bir gün o duyguyu yasamayı nasip etsin inşallah birde en son denemeni hangi merkezde yaptırdın bende üçüncü denemeyı yapıcam en iyisinde yaptırmak istiyorum maddi manevi yıprandım bu denemenin son olmasını bebeğimin benimle kalmasını istiyorum rabbim de yardımcım olur inşallah yapılanlar çekilen sıkıntılar boşa gitmez rabbimden tek isteğim bu isteyen herkese versin inşallah;)

ben adanadayım...adana başkent hastanesinde tedavi olduk......bnm arkadasım en iyisi olsun dedi ist.da dünyanın parasını döktü yollarda geçti zamanı olmadı....sonra artık gücüm kalmadı dedi adanada devam etti oldu...aslında diyeceğm şu biraz naip meselesi galiba ama yinede insan merkez arastırmadan edemiyor cok sorumsuz merkezlerde var....allah yardımcın olsunn inşallah bu son olur

Çok sevindim senin adına.Allah Ol dediğinde oluyor gerisi fasa fiso. Son bir aydır senin şu ağla ağlaa modundayım:)
Gözyaşlarıda çare olmuyor.
Bende ilk tüp bebek için start verdim bakalım.6,5 yıl sonra Rabbim bizim yüzümüzü de güldürsün inşallah.

bu arada bende tüp bebekte tecrübesizim. herşeyi yeni yeni öğreniyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mı? Blast nedir?

bu arada bende tüp bebekte tecrübesizim. herşeyi yeni yeni öğreniyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mı? Blast nedir?

öncelikle tedavin hayırlı olsun,ağlamayla hiçbişeye varılmadığını gördük hepimiz o yüzden ağlamayı bi kenara bırak ve tedavine olumlu başla.... bana aklına takılan şeyleri ister burdan ister özelden sorabilirsin eğer biliyorsam yardımcı olmayı çok isterim...embriyo 5. ya da 6. gün transfer edilirse blastosist yani blast transfer deniyor..blastın tutma şansının yüksek olduğunu söylüyorlar bnm ilk denemem blast olmuştu olmadı 2.denememde 3.gün emb.transfer yapıldı onla hamile kaldım birazda kısmet işi sanırım...

bu sefer yeni bir yerde yeni bir umutla başladık tekrar dr.uma anlattım herşeyi benm yumurtam çok oluyor donduralım dedim blast istemiyorum dedim o da dedi ki zaten denenen bir yöntemi 2. kere tekralamam ben dedi ve kısa protokol uygulicz dedi..toplamda 10 gün gibi bir sürede herşey oldu bitti...ne olduğuınu anlamadan yumurta toplamaya gittik 10 yumurta toplandı 9u dolu çıktı buseferki dr.um ilaçları çok yüklememişti ama tahmin etmediğimiz birşey oldu ertesi gün aradılar sadece 3ü döllenmişti ben yine ağla ağlaaa,eğer dediler bölünmezse transfer iptal olur dediler..eşimin morf.sorunu olduğu için dölleme çok az olmuştu...o 2 günü nasıl geçirdik anlatamam....son gün aradılar 3üde çok güzel bölündü 3.gün gel dediler allahım sanki hamilesin demişlerdi bu sefer sevinçten ağla ağlaaa:)))
transfere gittik 1ini transfer ettiler,çok güzel gitti hadi inşallah olur dediler,2sinide dondurduk aşklarımınn..eve döndük bu sefer yatmayacam diyen ben yatağa bir girdim sadece wc.ye kalkıyordum eşim güle güle ölüyordu çünkü hissettim bebeğim benimleydi elim hep karnımdaydı,rüyalarıma giriyordu ..eşime bi sabah dedim ki teste gerek yok ben hamileyimm:))bu arada ananasmış,kabak çekirdeymiş hiç bişey yemedim bu sefer...

9.gün evde test yaptık 2.çizgi vardı ama uçacak gibi silikti ama biz defalarca test yapmış bir çift olarak anladık çünkü daha önce 2. silüet şeklinde bile görünmemişti...eşim dediki hastaneye sakın gitme 12.gün çağırdılar beraber o zaman beraber gideriz dedi tamam aşkım dedim sabah o işe ben arkasından pırr hastaneye hemş.lere anlattım 10.gün ama çıkar dediler kan verip eve geldim allahım hayatımın wn uzun en zor en stresli saatlerini geçirdim...hastaneden aradıkalrında elim titriyordu hemş.dediki sabırsızlandın o kadar ama haklıymışsın dedi ben değeri algılayamadım bile 50li bişeler demişti ama kaç umrumdamıydı sankii...bağıra bağıra ağlamaya başladım bu 1yıldır çok ağlamıştım ama bu çok fenaydı sanki içim boşaldı..akşamı beklemek ne mümkün eşimi aradım ama gel ağlamadan anlat derdini nasıl korkmuş kötü bişey oldu diye en sonuda söyledimm de anlayabildi o da....bu seferki stresimiz 2gün sonra 2ye katlanacak mıydfı değer 2 gün sonra beraber gittik 162 dediler gene ağla ağlaaa...ve eşim o an hastanede yadak getirdi artık ağlamak yok bitti diye ve o an tam olarak algıladık ki artık bebeğimiz olacakkk....o gün bu gündür ağzımız kulaklarımızda görmemişler gibiyizz bern hala yatıyorum bugun 3. ayıma girdim hamileliğimde..allahım kucağımada almayı sağlıklı sıhatli bi şeklide koklamayı nasip ederse temmuzda anne oluyorumm...

bu zorlu süreçte dertleşmek istediğinizde hep yanınızdayım bizi bizden başka kimse anlayamaz...ben gerçekten kısaltarak yazdım ama cok zor günler geçirdim o yüzden ne zaman isterseniz yanınızdayım..allah yardımıcınız olsun..yer gök dua allaha dua edin zamanı geldiğinde sizide gülderecek inşallah..ben sizlere bi umut olduysam ne mutlu bana...

söylemeden geçemiyecmm beni bu mutlu sona adana başkent hastanesi kavuşturdu...dr.larımın ve hemşirelerim hepsini öpüyorumm

canım çok duygulandım yazdıklarından...Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...biz de 1,5 yıldır istiyoruz ama tık yok...bu aya kadar ben hep kendimle uğraştım, gitmediğim doktor kalmadı taaa ki sorunun bende olmadığını anlayana kadar...çok sağlıklı biri değilim ama 1.5 yılda en az 7-8 ay sağlıklı yumurtlamışımdır..bu ay eşimi sperm testi için ikna ettim ve sonuç: hareketlilik %2 normal morfoloji %3... yani çok kötü...eşime ilaç falan verdiler ama benim hiç umudum kalmadı zaten kendisi kalp hastası çok ilaç kullanamaz...neyse... ben de yazın tüp bebek tedavisine başlayalım istiyorum...merkezleri araştırıyorum şimdiden...bir arkadaşım ankada tüp bebek merkezinde yaptırdı sonuç pozitif ama problem yaşadıklarını da anlattı...senin yaşadıkların da beni o merkezden soğuttu...başkent hastanesi hakkında biraz daha bilgi verebilir misin...fiyatlar mesela...

evliliğimin ilk 2.5 yılı çocuk istemedik...

3.yıla girdiğimizde ben artık hazırdım ama eşim istemiyordu ara ara denemelerimiz oldu ama olmadı yumurtlama zamanı değildi hiç biri...sonra eşimide ikna ettim 6 ay denedik olmadı ve bnm içimi büyük bir korku kapladı hiç doğum kont hapı kullanmamıştım olmaması için baska bir sebep olamlıydı...

özel bir hastanede çalışıyordum kadım doğuma muayene oldum rahim çok güzel,yumurtalıklar çok güzel dendi,rutin kan testi yapıldı hepsi çok iyi çıktı hiçbir sıkıntın yok dendi rahim filmi çekmediniz dedim gerek yok şüphe edilecek bir durum yok dediler...eşimden test istediler...akşam eşime anlattım ben tepki gösterir tahlile gitmez sanarken çok mantıklı baktı ama çalıştığım hastaneye gitmeyeceğini söyledi başka bir hasteneye gittik onlar beni tekrar muay.etmek istedi yine aynı testler,aynı muayene aynı cvp rahim filmine gerek yokk..eşimin genel muay.kan testi,ultrasonu temiz çıktı spermiyogram sonucunu beklemeye koyulduk...sonucu almaya ben gittim ve ilk acı gerçek o zaman çarptı yüzüme 8milyon sperm,hareket çok azzzzzzzzz...dr. Hemen aşılama dedi...ben ağlaya ağlaya eve döndüm...işten ayrıldım biliyorduk ki yorucu bir süreç bizi bekliyordu ve hastanede çalışmaya devam edersem sürekli izin almam gerekecekti ...bnm hastanemde hemen aşılama yaptırdık 10 gün yattım içtiğim ilaçlar yan etki yaptı ishalden serum takıldı vs...sonuç negatif...

Bu sefer tüp bebek merkezine gittik....dr.dediki ben kendi laba. Sperm tahlilini tekrar istiyorum ve morfolojiye hiç bakılmamıs ona bakacam ayrıca rahim filmi olmadan tüp bebek yapmam dedi..eşimin sonuçları çıktı morfoloji koca bir sıfırrrrrrrrrrr.....buna rağmen yaparım ben size çocuk diye ukala tavirlar sergilediği için bıraktık eşimle o merkezi..gıcık almıştık bi kere..

Bu seferde başka özel bir hastaneye rahim filmi çektirmeye gittik ..narkozdan ayılırken eşimin anneme sessizce kapalıymış tüpü anne dediğini duydum ve 2.kez dünyam başıma yıkıldı açılma ihtimali hiç yoktu ve içi hidrosalpenks denen sıvıyla doluydu ameliyatla sol tüpümün alınması şarttı...sabaha kadar ağladım biliyordum tek tüple normal yoldan hamile kalınabiliyordu .. Ama zaten sorunumuz vardı yeteri kadar bu da eklenmişti...hiç beklemeden bu konuda uzman bir prof.e ameliyat oldum ameliyattan önce hoca kızım eğer eşinin morf. Gerçekten 0 ise ameliyat olma boşa tüp bebekle bile şans çok düşük ama ben inanmıyorum başka biryerde tekrarlayın spermiyogramı dedi..tekrar yaptırdık ve normal yüzde 8 çıktı en azından sıfır değildi..ve sıra geldi ameliyata,kolay geçti ama uzun süre içimde bir boşluk hissettim ...elim hep ameliyat yerimdeydi....tek tesellim diğer tüpümde hiç problem yoktu...

Bu anlattığım süreç toplamda 7 ay sürdü...bu arada eşim bu bekleme aşamasında 3 ay keçiboynuzu kürü yaptı bir gün bile es geçmedi her sabah polen-arı sütü-bal karısımı yedi,taze sıktığım port.-mandalina suyu içti,her akşam fındık,muz,badem,kabak çekirdeği yedi..ve dr.un verdiği ace adlı vitamini kullandı...kısacası ne duyduysak uyguladı ve 10 kilo aldı:))ama gık demedi...ve testi tekrarladık sperm sayımız 35 milyona çıkmıştı ama bu saatten sonra normal yolla olsun diye bekleme lüksümüz yoktu 30 yasındayız ve çok yıprandık kısa gibi görünen upuzun sürede...

Ve tüp bebeğe geçiş......

seni o kadar iyi anlıyorum ki eşim varikosel ameliyatı oldu.ben hsg çektirdim.tüplerimden birisi tıkalı çıktı.bekledik yine kendiliğinden olmadı.gidip geldiğimiz dr.ların,yaptırdığım tahlillerin sayısını bilmiyorum.aşılamada yaptırdık olmadı.şimdi tüp bebek aşamasındayım.ya olmazsa diye moralim çok bozuk psikolojik olarak çökmüş durumdayım.
Tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.siz de bana edin.

evliliğimin ilk 2.5 yılı çocuk istemedik...

3.yıla girdiğimizde ben artık hazırdım ama eşim istemiyordu ara ara denemelerimiz oldu ama olmadı yumurtlama zamanı değildi hiç biri...sonra eşimide ikna ettim 6 ay denedik olmadı ve bnm içimi büyük bir korku kapladı hiç doğum kont hapı kullanmamıştım olmaması için baska bir sebep olamlıydı...

özel bir hastanede çalışıyordum kadım doğuma muayene oldum rahim çok güzel,yumurtalıklar çok güzel dendi,rutin kan testi yapıldı hepsi çok iyi çıktı hiçbir sıkıntın yok dendi rahim filmi çekmediniz dedim gerek yok şüphe edilecek bir durum yok dediler...eşimden test istediler...akşam eşime anlattım ben tepki gösterir tahlile gitmez sanarken çok mantıklı baktı ama çalıştığım hastaneye gitmeyeceğini söyledi başka bir hasteneye gittik onlar beni tekrar muay.etmek istedi yine aynı testler,aynı muayene aynı cvp rahim filmine gerek yokk..eşimin genel muay.kan testi,ultrasonu temiz çıktı spermiyogram sonucunu beklemeye koyulduk...sonucu almaya ben gittim ve ilk acı gerçek o zaman çarptı yüzüme 8milyon sperm,hareket çok azzzzzzzzz...dr. hemen aşılama dedi...ben ağlaya ağlaya eve döndüm...işten ayrıldım biliyorduk ki yorucu bir süreç bizi bekliyordu ve hastanede çalışmaya devam edersem sürekli izin almam gerekecekti ...bnm hastanemde hemen aşılama yaptırdık 10 gün yattım içtiğim ilaçlar yan etki yaptı ishalden serum takıldı vs...sonuç negatif...

bu sefer tüp bebek merkezine gittik....dr.dediki ben kendi laba. sperm tahlilini tekrar istiyorum ve morfolojiye hiç bakılmamıs ona bakacam ayrıca rahim filmi olmadan tüp bebek yapmam dedi..eşimin sonuçları çıktı morfoloji koca bir sıfırrrrrrrrrrr.....buna rağmen yaparım ben size çocuk diye ukala tavirlar sergilediği için bıraktık eşimle o merkezi..gıcık almıştık bi kere..

bu seferde başka özel bir hastaneye rahim filmi çektirmeye gittik ..narkozdan ayılırken eşimin anneme sessizce kapalıymış tüpü anne dediğini duydum ve 2.kez dünyam başıma yıkıldı açılma ihtimali hiç yoktu ve içi hidrosalpenks denen sıvıyla doluydu ameliyatla sol tüpümün alınması şarttı...sabaha kadar ağladım biliyordum tek tüple normal yoldan hamile kalınabiliyordu .. ama zaten sorunumuz vardı yeteri kadar bu da eklenmişti...hiç beklemeden bu konuda uzman bir prof.e ameliyat oldum ameliyattan önce hoca kızım eğer eşinin morf. gerçekten 0 ise ameliyat olma boşa tüp bebekle bile şans çok düşük ama ben inanmıyorum başka biryerde tekrarlayın spermiyogramı dedi..tekrar yaptırdık ve normal yüzde 8 çıktı en azından sıfır değildi..ve sıra geldi ameliyata,kolay geçti ama uzun süre içimde bir boşluk hissettim ...elim hep ameliyat yerimdeydi....tek tesellim diğer tüpümde hiç problem yoktu...

bu anlattığım süreç toplamda 7 ay sürdü...bu arada eşim bu bekleme aşamasında 3 ay keçiboynuzu kürü yaptı bir gün bile es geçmedi her sabah polen-arı sütü-bal karısımı yedi,taze sıktığım port.-mandalina suyu içti,her akşam fındık,muz,badem,kabak çekirdeği yedi..ve dr.un verdiği ace adlı vitamini kullandı...kısacası ne duyduysak uyguladı ve 10 kilo aldı:))ama gık demedi...ve testi tekrarladık sperm sayımız 35 milyona çıkmıştı ama bu saatten sonra normal yolla olsun diye bekleme lüksümüz yoktu 30 yasındayız ve çok yıprandık kısa gibi görünen upuzun sürede...

ve tüp bebeğe geçiş......

slm canim:3:

hikayeni dün okudum cok duygulandim,benim hikayeme benziyor.allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.coooook sevindim.:49::49: :46::46: :emir_bebek::emir_bebek:

benim transferimin 9 günü,ve neredeyse bir sey hissetmiyorum,sende nasildi ?

Canim hikayeni okurken aglamaktan tutamadim kendimi.bizde insallah bu sefer 4.tup bebek denememizi yapicaz insallah bu sefer tutar yapmadigim kûr kalmadi.cok korkuyorum anne olamiycam diye ama umudumuda kesmiyorum rabbimden.hamile bayanlar bana dua edin lutfen bu sefer bende sizler gibi hamile kalip hayirli saglikli bir evlat dogurayim.hamilelerin duasi kabul olur diye duymustum.dualarinizi esirgemeyin bende anne olmak istiyorum :(((

seni o kadar iyi anlıyorum ki eşim varikosel ameliyatı oldu.ben hsg çektirdim.tüplerimden birisi tıkalı çıktı.bekledik yine kendiliğinden olmadı.gidip geldiğimiz dr.ların,yaptırdığım tahlillerin sayısını bilmiyorum.aşılamada yaptırdık olmadı.şimdi tüp bebek aşamasındayım.ya olmazsa diye moralim çok bozuk psikolojik olarak çökmüş durumdayım.
Tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.siz de bana edin.

allah herkesin gönlüne göre versin...sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben bebeğimi kaybettim 1 ay önce ama halaa umudum var..

slm canim:3:

hikayeni dün okudum cok duygulandim,benim hikayeme benziyor.allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.coooook sevindim.:49::49: :46::46: :emir_bebek::emir_bebek:

benim transferimin 9 günü,ve neredeyse bir sey hissetmiyorum,sende nasildi ?

cnm yeni girebildim topiğe yeni gördüm malum bebebğimi kaybettim..sonuç belli oldu mu??

Canim hikayeni okurken aglamaktan tutamadim kendimi.bizde insallah bu sefer 4.tup bebek denememizi yapicaz insallah bu sefer tutar yapmadigim kûr kalmadi.cok korkuyorum anne olamiycam diye ama umudumuda kesmiyorum rabbimden.hamile bayanlar bana dua edin lutfen bu sefer bende sizler gibi hamile kalip hayirli saglikli bir evlat dogurayim.hamilelerin duasi kabul olur diye duymustum.dualarinizi esirgemeyin bende anne olmak istiyorum :(((

bende bütün hamilelere resmen yalvarıyordum banada dua edin nolur diye...
artık hamile değilim ama hem kendim için hem isteyen herkes için dua ediyordum..allahım bize öncelikle dayanma gücü ve sağlık ver diyorum bizimde yüzümüzü güldür diyorum...yinede hayırlısıysa demekten de başka yapacak birşeyimiz yok..

Son düzenleme:
canım çok duygulandım yazdıklarından...Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...biz de 1,5 yıldır istiyoruz ama tık yok...bu aya kadar ben hep kendimle uğraştım, gitmediğim doktor kalmadı taaa ki sorunun bende olmadığını anlayana kadar...çok sağlıklı biri değilim ama 1.5 yılda en az 7-8 ay sağlıklı yumurtlamışımdır..bu ay eşimi sperm testi için ikna ettim ve sonuç: hareketlilik %2 normal morfoloji %3... yani çok kötü...eşime ilaç falan verdiler ama benim hiç umudum kalmadı zaten kendisi kalp hastası çok ilaç kullanamaz...neyse... ben de yazın tüp bebek tedavisine başlayalım istiyorum...merkezleri araştırıyorum şimdiden...bir arkadaşım ankada tüp bebek merkezinde yaptırdı sonuç pozitif ama problem yaşadıklarını da anlattı...senin yaşadıkların da beni o merkezden soğuttu...başkent hastanesi hakkında biraz daha bilgi verebilir misin...fiyatlar mesela...

cnmm buraya yazdığını yeni gördüm ama sen zaten bana özelden msj atmıştın..ne durumdasın neye karar verdin??

carmen çok üzüldüm inan bebeğin için.inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın...

ilk denmende seninle topik arkadaşıydık bilmem hatırladın mı benim o dememde tutmuştu ve 9. haftada bende kaybettim bebeğimi aradan tam 9 ay geçti ve ben yeni umutlarla yeniden tedaviye başladım bu benim 3. tüp bebek denemem olucak ve hala umudumu yitirmeden yola devam ediyorum çok zor günlerde geçti ama herşey güzel günler için şu an seni okadar iyi anlıyorumki sadece zaman diyorum sana ,zaman insana çok iyi geliyo cnm.

carmen çok üzüldüm inan bebeğin için.inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın...

çok teşekkür ederim canım inşallah ...

ilk denmende seninle topik arkadaşıydık bilmem hatırladın mı benim o dememde tutmuştu ve 9. haftada bende kaybettim bebeğimi aradan tam 9 ay geçti ve ben yeni umutlarla yeniden tedaviye başladım bu benim 3. tüp bebek denemem olucak ve hala umudumu yitirmeden yola devam ediyorum çok zor günlerde geçti ama herşey güzel günler için şu an seni okadar iyi anlıyorumki sadece zaman diyorum sana ,zaman insana çok iyi geliyo cnm.

evet minnik...yanlız bebeğini düşürdüğünden haberim yoktu neden düştü peki bi açıklaması var mı??
inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini...
benim çok büyük kokrularım var tekrar hamile kalabilecek miyim kalırsam bebeklerim hep hasta mı olacak vs vss..........allah hakkımızda hayırlısını versin ne diim

sebebi belli değil cnm tahlil yaptılar bişi çıkmadı sebebi belli değil dediler sen neden bebekğinin sağlıksız olucağı düşüncesindesinki tahlililerde bişi mi çıktı ? yoksa düşük olduğu için mi böyle olucak diye düşünüyosun ?

sebebi belli değil cnm tahlil yaptılar bişi çıkmadı sebebi belli değil dediler sen neden bebekğinin sağlıksız olucağı düşüncesindesinki tahlililerde bişi mi çıktı ? yoksa düşük olduğu için mi böyle olucak diye düşünüyosun ?

bnm bebeğim düşmedi biz gebeliği sonlandırdık.. kistik higroma teşhisi konuldu..zaten sonrasında bebek genetik teste gitti turner sendromu çıktı..kistik higroması ve turner sendromu vardı yanii..bende bundan sonrada hastalık olmasından korkuyorum

Back