• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneriniz var mı napabilirim? Dışarıdan destek kabul etmex

akşam karnıyarığı verirken de ki
ay bu arada laf aramızda eltim kuzenine psikoloğa git deyip diyip duruyormuş ama kuzenin karısını dinlememiş.
böyle karısını dinlemeyen tiplerin sonu hep böyle oluyor çok üzülüyorum :( de
sonra "canım ben psikoloğa git desem gidersin di mi?" diye sordun mu işlem tamam.

Bu konusmayla bende birazdan geyik muhabbetine katilacakmisim gibi hissediyorum,iyisi mi ben siyrilaym konudan :KK51:

Guncel bir konu geldiğinde geyik olacak mi yine bakalım,takipteyim :cool:

Siz dün pdr cının konusunda bize ponçik ponçik yorumlar yapıyorsunuz demiştiniz halbuki🤔

Özlersin, misafir oldugun evde sevisirsin de okey.
Lakin nasil başkalarının duyacağı şekilde oluyor bu.. Aklim hic bir zaman almayacak.

Neyse cok eleştirmeyeyim.
Kıskanç diyecekler simdi.
Kıskanmamak elde mi bre vicdansızlar!
Kadının yuvasını da yikmissiniz zaten!
3-4 gün iyi dayanmışlar başta sdfghs biz arkadaşlarımızda 1 akşam kaldığımızda bile dayanamıyoruz 😂😂. Yıllarca ev arkadaşlarımız olmasının sonucu sanırım bu da, birisi özellikle kapımızı dinlese bile anlayamaz ne yaptığımızı 😂😂.

Siz cokt mu ses çıkardınız öyle yaptıysanız biraz ayıp olur..Ama o kişinin de ulu orta imaya başlaması hoş değil.Yanlis anlamayın ama eşimin teyzesinin yazlığı var her sene çağırıyor ama ben iki yaşlı kadın iki de yaşlı adam artı mutfak işi yaparak tatil olacağına inanmıyorum ya param varsa giderim yoksa kirar dizimi evimde otururum

Terapiye gitmezsen seni mutlu etmem desin. Seksle cezalandırsın. Bu konunun uzmanı Strobe Strobe arkadaşımızdır. En doğru yolu o gösterir.

Elbettekisi bir hemcinsimize yardım etmek boynumuzun borcudur. Kararlıysa kendisini özel eğitime alıp hazırlayayım. Temel içgüdü, Kırmızılı kadın, Bir geyşanın anıları ve Kedi Kadın filmlerini izleyerek başlasın hanfendi, üzerine notlar çıkarsın, sorular soracağım bu filmlerden.

Bir hafta, doğal ortamında sokak kedilerini inceleyip besleyecek, sürtünmeleri, mavlamalarını not alıp takip edecek. Bilhassa bunun için mart ayını seçerse aslında daha verimli sonuçlar alır ama napalım, ağustos da fena değildir.
Sonra "Yatmadan önce 100 fırça darbesi" ve "Grinin 50 tonu"nu alıp okuyup kitap özeti çıkaracak.
Ondan sonra seksle cezalandırma ve sekste cezalandırma ninja seviye eğitime geçebiliriz.

Hayır hayır en iyi biz sevişioz...
Her gün değil günde 2-3...
Biz 10.kattayız, Sesimizi 1.kat duyuyo öyle iyi yani anlayın...Biz daha iyiyiz yani...
Komşular polis çağırdıkça inadına daha bi libidolu oluyoz biz . Inadına inadına sevişioz, acısını çıkarıoz..Sizlere yazık ayda 1 oluo hepinizin
En iyi biziz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back