- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Eminim bayılıyorlardır. Özellikle kendi kayınvalidesi şu an çok seviyordurYok olur mu. Herkes en cok konu sahibini seviyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim bayılıyorlardır. Özellikle kendi kayınvalidesi şu an çok seviyordurYok olur mu. Herkes en cok konu sahibini seviyomus
Sizin de hoşunuza gitmiş belli kiBen nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Ev sahibi küçük teyzemiizn oğlu ve gelini ana kahramanalarYok olur mu. Herkes en cok konu sahibini seviyomus
Allahım nasip etmeBen eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden
Kız samaya kıymetini bil bak o kadar yorum yapıldı banlanan yok daha galiba.Ben nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Şu sözü çok seviyorum bırakıp gidiyim
Aynı cümleye hem boşaltmak hem sokmak kelimesi… beni geyikten ucuracak mısınız acaba???Eşi onu mutlu ediyor muymuş?
Kadıncağız ağlayıp içini boşaltabilmek için milletin laf sokmasına muhtaç kalmış resmen. Yazık valla
3 banyo var evin planını çıkarsın biri
Seviyor çok şükürEminim bayılıyorlardır. Özellikle kendi kayınvalidesi şu an çok seviyordur
Bunu söyleyen de kocişine koşup ağlayan kadınO zaman zırlayıp bana senin yüzünden vs diye mesaj atmayacak gelin hanım. Birey olabilir bundan sonra istediği kadar
Banyoda artık bir ayarlama yaparsınız. Onu da ben mi planlayayım yaa öff3 banyo var evin planını çıkarsın biri
Eksik neyse ona odaklanılıyorBen nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Kimin olduğunun önemi yok. Çok doğru bir söz ben direk paylaştım kazen abiAbla bu söz Mehmet Akif Ersoy'a ait değil, Bob Marley sözü ona da ilham olan Necip Fazıl Kısakürek.
E ablacim soyledi herkes. Mesaji kocana yetistirme, isi buyutme diye.Ben nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Şimdi hepimiz seni kıskanmak zorunda kalıcaz
İşte bazılarının kocası da ses çıkarmıyor
Kıskananlar çatlasınnnnnnn
Hülya Koçyiğit on modeBunu söyleyen de kocişine koşup ağlayan kadın
Muhtemelen cocuk kanseri atlattığı icin aileden genel torpilli. Şey gibi hani incitilmek istenmeyen evlat, sineye çekilen. Yoksa herkes farkında herseyin…Eminim bayılıyorlardır. Özellikle kendi kayınvalidesi şu an çok seviyordur
Yeni gelin ama gelinligini cikarmistir artik herhalde umarim ahshhddHülya Koçyiğit on mode
Muhtemelen cocuk kanseri atlattığı icin aileden genel torpilli. Şey gibi hani incitilmek istenmeyen evlat, sineye çekilen. Yoksa herkes farkında herseyin…
Kavga. Aksama malzeme lazım.E ablacim soyledi herkes. Mesaji kocana yetistirme, isi buyutme diye.
Sonra geldin ekran goruntusu attim dedin.
Daha ne istiyorsun bu insanlardan?