• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmaz
Dalga geçmiyoruz. Hasta olan el üstünde tutulur genelde ailelerde. Eşiniz de öyle. Kendini ispat etmek için naklen yayın yapmış zaten adamcayız.

EŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmaz
Hayır dalga gecmiyorum. Hastalıkla asla dalga geçmem, cok ayıp. Sadece eşinize gösterilen müsamahanın size olan sevgiden olmadığını bilmeniz lazım

Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlar 😕 bence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..
Artık kırıcı oluyorlar eşimin hastaşığını bile alet ettiler, eşim kanser olduğu için ailesi tolerans göstermiş yoksa bizi kovmaları kazımmış.

Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlar 😕 bence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..
Insanlar kac sayfa dogru duzgun cevap verdi. Hemen herkes de olayi büyütme, esine aksettirme dedi. Mesajlar orada.
Konu sahibi fikirleri herhalde beğenmedi ki esine ekran goruntusu atti.
Hayir cidden napsin insanlar zaten kuzen esinin mesajiyla ilgili bir suru cevap yazıldı??

Ben nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Sorun olarak görmediğin şeylerin başlı başına bir sorun olduğunu görünce senin sorun olarak gördüğün şeyi unuttuk. Nasıl önemsiz kaldıysa artık.

Hayır dalga gecmiyorum. Hastalıkla asla dalga geçmem, cok ayıp. Sadece eşinize gösterilen müsamahanın size olan sevgiden olmadığını bilmeniz lazım
Tabiki değil. Ama kaynanam beni çok sever bu süreçte hep birlikte yan yana mücadele ettik o günleri atlattık bi an yalnız bırakamdım eşimi. O zamanlr daha sevgiliydik. Bilerek her şeyi göze alarak evlendim. Kaynanam hep söyler, allah senden razı olsun diye

Ben seyi merak ediyorum, kuzenin esi direk herkesin duyacagi bir tonda mi konustu? Sonuçta kuzenlerin esleriyle olan seks hayatini konusabilecegi kadar bir ailede gelinler de birbirlerine bu tarz sakalar yapabilir. Sizinle olan samimiyetine guvenerek boyle bir cumle kurmus olabilir ama sizin verdiğiniz tepki kadini resmen ispiyonlamak olmus. Rahatsiz oluyorsaniz eşinin size gelip dertlesirken "karim beni reddediyor" cumlesine de ayni tepkiyi gostermeliydiniz. Ama burada gelin gunah kecisi, kuzen sizi savunan, esine bagiran, mazlum, magdur bir koca.

Insanlar kac sayfa dogru duzgun cevap verdi. Hemen herkes de olayi büyütme, esine aksettirme dedi. Mesajlar orada.
Konu sahibi fikirleri herhalde beğenmedi ki esine ekran goruntusu atti.
Hayir cidden napsin insanlar zaten kuzen esinin mesajiyla ilgili bir suru cevap yazıldı??
Tamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back