- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Konu çok laçkalaştı gerçekten herkese cevap vermeye çalışıyorum ama yetişemiyorum artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben gelinin yerinde olsam bamyan kadar konuş der kapıyı vurur çıkardım valla. Böyle kocaya böyle cevapDiger gelini de direk suclu ilan etmisler cunku kocasini reddediyormus. Kimse demez ki acaba onun acisindan sorun ne? Neden boyle sorunlar yasiyor? Ayrica bu kadar acik sacik duyurmak ne kadar yanlis, evlilikte ne sorun olursa olsun esler arasinda kalmali. Illa bir cevap verilecekse anlasamiyoruz denebilir.
Valla bunu burdakilere de anlat ablacım ben ypruldummmmNe alakası var ya hu, zaten sorunları varmış eşiktelermiş seninle uzaktan yakından ilgisi yok asla üstüne alınma münasebetsiz ne demek senin yüzünden ya.
Allahım ne utanmaz ne arsız insanlar var ya, densiz densiz konuşan o ama hatalı sensin, oldu canım
Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldu sevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.
Evet haklısın konu benim sex hayatımdı bağışla.Kuzeni kendisi anlatmış biz birlikte olmuyoruz beni istemiyor diye. Bizim seks hayatımız değil konu
Ay yazık, iyi bişey sandı.Kızlar bana laf ediyorsunuz ama 600 mesaj olmuş siz de az meraklı değilmişsiniz
Ahshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şokuHayata bak adamın malı sülaleyi birbirine düşürüyor. Küçük Hüsamettin. Ben hüsonun yerinde olsam bir an başımı eğmezdim şu namertlere inat hep DİK gezerdim…
Insallah basar tekmeyi o munasebetsize.Ay ben gelinin yerinde olsam bamyan kadar konuş der kapıyı vurur çıkardım valla. Böyle kocaya böyle cevap
Peki öyle birşey olursa ne yapmayı düşünüyorsun, var mı bir planın? Kuzenin eşi gibi resti çekebilir misin mesela?Haklı olabilirsiniz, inşallah öyle olmaz ne diyeyim.
Onlar da aşka gelmesin, bunun kalbi var, tansiyonu varAhshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şoku
Teyzenin gece kocayı odada sıkıştırması desem??Ahshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şoku
Ahshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şoku
sabaha kadar nispet için sevişmek nedir yaa
Burayı okuyacağına kocana az hizmet et. ;bak ne kadınlar var zabaha kadar duvardan duvaraSabaha kadar sevişmesekte sabaha kadar okuyacak konumuz oldu çok şükür.
Herkesin icabına eşi bakmıyor işte, birey olabilen insanların icabına bakmak kimsenin haddi olmuyor.Ben o kişiyle neden muhattap okayımm eşi icabına baksın.
Ailece hırs yapıp gece boyu yapmasinlar da. Butun teyzeler kuzenler eszamanliOnlar da aşka gelmesin, bunun kalbi var, tansiyonu var
voltranı oluşturacaklar besbelli"Hadi erkegim benim, sen ve ben dünyaya karsi birleselim..."