• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen cocuk kanseri atlattığı icin aileden genel torpilli. Şey gibi hani incitilmek istenmeyen evlat, sineye çekilen. Yoksa herkes farkında herseyin…
Anne baba da sevinmiştir çok şükür oğlum sevişebiliyor diye 😂😂 ay gülüyorum ama çok korkunç ya töbest.

Şimdi hepimiz seni kıskanmak zorunda kalıcaz
İşte bazılarının kocası da ses çıkarmıyor
Kıskananlar çatlasınnnnnnn
Kıskançlıktan mantar yaptım akşama.. Gidip 7 odalı bir dondurma kapıp kendi başıma yiyecegim.
🤣🤣🤣
Hayir ya zengin yapsa " ooooo beline kuvvet" derler. Bizim gibi gariban yapsa " nerden buldun? " 🤣🤣🤣

Neyse ben bi dondurma kapıp geliyom, fazla yazmayin🤣🤣🤣

Aynı cümleye hem boşaltmak hem sokmak kelimesi… beni geyikten ucuracak mısınız acaba???

Güzel dilimiz çok esnek bir dil ne yapayım? Keşke herkes oradan oraya laf taşıyıp kaos çıkarmak için değil de mutlu günler güzel yarınlar için kullansa. Sevgi tohumları ekerektenmngdsdfg

Ben nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlar 😕 bence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..

Hülya Koçyiğit on mode :KK70:

YEBpKK.gif

Biliyorlaarrrrr, artıkk seviştiğimizi biliyorlar Mahmutt üüü ühüüğ

O zaman zırlayıp bana senin yüzünden vs diye mesaj atmayacak gelin hanım. Birey olabilir bundan sonra istediği kadar
Bak ne güzel, kadın kendi işini kendi görüyor, hasetse haset, en azından koca talimatı beklemiyor. Sen de kocanın arkasına saklanıyorsun.

Sen bir de o hikayeyi kadından dinle bakalım, belki kuzen o kadar saf masum ve mağdur değildir, içine girdiğin aile hakkında biraz fikir edindirir.

Bunu söyleyen de kocişine koşup ağlayan kadın 😂😂
Aynen öyle. Yoksa kimse böyle susmaz. Ev sahibi evden kovar falan filan. Evin en zayıf halkası her zaman korunur ve kollanır.
EŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmaz

Güzel dilimiz çok esnek bir dil ne yapayım? Keşke herkes oradan oraya laf taşıyıp kaos çıkarmak için değil de mutlu günler güzel yarınlar için kullansa. Sevgi tohumları ekerektenmngdsdfg
Birazdan hayalimiz kurularak biseyler ekilecek. Kk ekibi hazırlıklı oldkfkgkg

Konu sahibinin evlilik hayatında bu kadar kalabalık fantezi yaşayacağını düşünmüyorum şu günden sonra

adlarımız unutulur falan hepimizi kuzen eşi gibi düşünürlerse daha iyi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back