- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Ev sahibi teyze ve enişte kendi evlatlarına ve gelinlerine bakıp bakıp şükrediyorlar bence şu durumda.Teyzenin gece kocayı odada sıkıştırması desem??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev sahibi teyze ve enişte kendi evlatlarına ve gelinlerine bakıp bakıp şükrediyorlar bence şu durumda.Teyzenin gece kocayı odada sıkıştırması desem??
7 oda varmış herkes odasına çekilse sorun olmaz. ses kesildiği yerde diğer oda harekete geçerAilece hırs yapıp gece boyu yapmasinlar da. Butun teyzeler kuzenler eszamanli
Şimdi hepimiz seni kıskanmak zorunda kalıcazEşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda, bizimkilerin yazlıktayken bir sevişme hikayemiz var (Gerçi çok var ve hiçbirinde enselenmedik ehehe); ninjalara taş çıkarırdık o sessizlikle.
Ayrı ayrı yatak yapmışlardı, eşim balkonda yatıyordu ben odamda; gecenin tam sessizliği, balkon penceresinden çıkıyorum balkona hop beyimin koynuna, annem tuvalete kalkıyor, hop kapı sesine pencereden geri yatağıma. Kadın geri giriyor odasına, hop pencereden tekrar beyimin kucağına, seviş öpüş seks seks, yine ev ahalisinden biri tuvalete kalkıyor kapı kolu gırç ediyor pijamayı çekip pencereden geri yatağıma ahahahaha
Zebaha kadar... Gençlik işte.
Evde annem, babam, kardeşim var; yer tahtaları basınca bile gırç ediyor yazlıkta işte hakiki ahşap döşeme; bastığım yer bile ayarlıydı, tahtadan bir ses bile çıkarmadan git-gel Ninja Strobe ahaha
Sence??? Nude atarPeki öyle birşey olursa ne yapmayı düşünüyorsun, var mı bir planın? Kuzenin eşi gibi resti çekebilir misin mesela?
Peki ya duvardan duvara yapmaya mani olan hamiş göbüşü hatunlar ne etsin .Gebeliğe bağlı iktidarsızlık vardı şu an nirvanaya çıktım .18 haftanın acısını cikartam bariBurayı okuyacağına kocana az hizmet et. ;bak ne kadınlar var zabaha kadar duvardan duvara
Ay siz asil iki kardesi/kaynanayi dusununTeyzenin gece kocayı odada sıkıştırması desem??
O yuzden mudahale etmemistir belki. En son ne zaman diye dusunuyordur o esnadaEnişte düşündü mu acep beni karım en son ne zaman mutlu etti diye
Ahshshd koca koca teyzelere enistelere kim ne kadar sevisti şoku
Yok ki hizmet edeyim. Duvardan duvara gezenlere selamlar.Burayı okuyacağına kocana az hizmet et. ;bak ne kadınlar var zabaha kadar duvardan duvara
Ben okudum 50 sayfa sen de oku.30’lu sayfaların başında kaldım. Biri özet geçsin allah rızası için. Konu sahibi başka ne bombalar patlattı?
Sabah da panoramasini yaparlar artikAilece hırs yapıp gece boyu yapmasinlar da. Butun teyzeler kuzenler eszamanli
Ailece hırs yapıp gece boyu yapmasinlar da. Butun teyzeler kuzenler eszamanli
Kaynananın durusu diklesmistir. Benim dogurdugum aha böyle masaya vurur diyeAy siz asil iki kardesi/kaynanayi dusunun
Senin oglun cok sevisiyor benim oglum az sevismis diye
O yuzden mudahale etmemistir belki. En son ne zaman diye dusunuyordur o esnada
konu sahibinde malzeme, bizde de hayal gücü bolGidiyorum geliyorum, biraz yorum okuyup gülüyorum. Tekrar gidiyorum. Bu konu hiç bitmese keşke.
Zabaha kadar açık.Bu konu hala kapanmadı mi
3 banyo var evin planını çıkarsın biri7 oda varmış herkes odasına çekilse sorun olmaz. ses kesildiği yerde diğer oda harekete geçer
Yok olur mu. Herkes en cok konu sahibini seviyomusEv sahibi teyze ve enişte kendi evlatlarına ve gelinlerine bakıp bakıp şükrediyorlar bence şu durumda.
Ahshsh mutluluk gozyaslari diyorsun.
Esini mutlu ediyormus.
Gozyaslari esinin mi olmali?
O zaman zırlayıp bana senin yüzünden vs diye mesaj atmayacak gelin hanım. Birey olabilir bundan sonra istediği kadarHerkesin icabına eşi bakmıyor işte, birey olabilen insanların icabına bakmak kimsenin haddi olmuyor.