- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Kızlar bana laf ediyorsunuz ama 600 mesaj olmuş siz de az meraklı değilmişsiniz
Kuzenimin karısı ve sorunları beni hiççç ilgilendirmiyor istediği hakkını kullanabilir ama sonuçlarına da kimseyi alet etmeyecek o zamananladık seksi çok seviyorsunuz, kocanızı çok sevdiğiniz için daha da severek yapıyorsunuz ama birşeyi bu kadar sevip kaptırınca başka şeylere olan algısını yitiriyor insan.
biz kuzenin eşinin tek görevi adamı mutlu etmek değil belki de sorun adamda diyoruz, kadın sevişmeme hakkını kullanabilir, istemiyorsa yapmaması lazım diyoruz sürekli sevişenleri aşağıladık sanıyorsunuz.
seks güzel de hayattaki tek odak değil.
Mesai de bitmek üzerevalla gün nasıl geçti anlamadım
Her şey dozunda güzel oluyor
Kuzenimin karısı ve sorunları beni hiççç ilgilendirmiyor istediği hakkını kullanabilir ama sonuçlarına da kimseyi alet etmeyecek o zaman
Nispet için değil ya rahat rahat yalnız kalmışken 5 günün acısını çıkardık bu kadar yani. Neyin nispetiSanırım konu sahibi eski üye olduğu için fake değil ama anlatım tarziniz çok değişik bizim kk hafiyelerinin gözünden kaçmamış :) sabaha kadar nispet için sevişmek nedir yaa
Ayrıca o kayınço da normal değil bence karısı değilse kendi de değil , eşiniz de normal değil karım beni mutlu etti ne demek sen cariye mısın
ateşe körükle gitmek deyiminin vücut bulmuş hali gibisinizKuzenimin karısı ve sorunları beni hiççç ilgilendirmiyor istediği hakkını kullanabilir ama sonuçlarına da kimseyi alet etmeyecek o zaman
O lafları yutsa mıydımm?olayı büyütüp ortamı geren sizsiniz
:)
.
Bilmiyorum o an belki fevri duygusal davrandım. Ama büyüdü sonuç olarak
Ateşi yakan sonunu düşünsün o zaman ne diyeyim?ateşe körükle gitmek deyiminin vücut bulmuş hali gibisiniz
Dedi yani napabilirim o da sinirliydi beni korumak için dedi sanırım bilemiyorumbüyüten de kocanız
hangi erkek anasının teyzesinin yanında karım beni mutlu ediyodu der yahu
O lafları yutsa mıydımm?
Şöyle ki ortamdaki büyükler ne benim ne de karşı tarafın kaynanası. Tamamen nötr durdular onlr da müdahale etmedi yani.bu densiz kavga içinde hiç bir büyükte çıkıp kendinize gelin ayıp susun falan demedi mi? herkes niye özür diledi ki saçmalayan ve aglayarak olayı abartan iki genç kadını susturmak varken
Baş başa kadın kadına o benimle konuşsaydı baştan bunlar olmazdı. Bana saygı duymayana ben neden duyayımHayır ama ağlayarak kocişinize gitmek yerine bir yerde başbaşa ve kadın kadına çözebilirdiniz
En olmadı kv ile sakince konuşurdunuz
Usul bilmeyerek yaptığınız hareketin bedeli bu
Sevda kuşun kanadinda...Sesli değildi. Ama duyulmuş yan odadan. Belki yatak sesi belki duş sesi bilemiyorum
Yani illa seks anlamında değil belki genel olarak mutlu olduğunu söyledi? Bilmiyorum ama öyleyse de kimse bir şey diyemez saygı duymak zorundalar.konu açıldığından beri okuyorum her okuduğumda ben utandım kocanız nasıl o cümleyi kurdu beni mutlu ediyor karım falan yani yalnızken diyebilirde teyzeler enişteler gelin damatlar varken garibime gitti
Böyle de kötü oldun. Şimdi önünde kocan var diye elleşmiyorlar, boşanma eşiğindeki gelin için arası kocası ile iyi olan gelin ile kötü olmak istemezler tabi. Bak bunlar hep politika. Ama kocanın gözünden düşmeyegör, halin kuzenin eşinden de kötü olacak.Ederim de neden edip de kötü olayım ?
Genel mutluluk degil bacım o...Yani illa seks anlamında değil belki genel olarak mutlu olduğunu söyledi? Bilmiyorum ama öyleyse de kimse bir şey diyemez saygı duymak zorundalar.
Yutmuşsun zaten lafları ki ortada yutulacak bir şey yok tamamen senin abartın. Kendi hakkını savunamıyorsun, veline şikayet eder gibi kocana söylüyorsun. Sana mesaj atan bir insana cevap bile veremiyorsun hemen kocana gönderiyorsun. bu kadar bağımlı olma biraz kendini savunmasını bil. İnsanlar kocam gereksiz konulara sinirlenmesin, erkek kavgaları çok büyüyor der ama sen aksine fişekliyosun.O lafları yutsa mıydımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?