- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Haklı olabilirsiniz, inşallah öyle olmaz ne diyeyim.Böyle de kötü oldun. Şimdi önünde kocan var diye elleşmiyorlar, boşanma eşiğindeki gelin için arası kocası ile iyi olan gelin ile kötü olmak istemezler tabi. Bak bunlar hep politika. Ama kocanın gözünden düşmeyegör, halin kuzenin eşinden de kötü olacak.
Ben göstermem. Sırf bana dua etsin hatim indirsin diye gösterirdim. Ama göstermem.Akşam bizim bu üyeler kocasına gösterecek bak bak utan diye.
Ateşi yakan sonunu düşünsün o zaman ne diyeyim?
Canım ben cevap versem onun konumuna düşeceğim ben kötü olacağım ailenin gözünde ama kimse kocama bir şey diyemiyor.Yutmuşsun zaten lafları ki ortada yutulacak bir şey yok tamamen senin abartın. Kendi hakkını savunamıyorsun, veline şikayet eder gibi kocana söylüyorsun. Sana mesaj atan bir insana cevap bile veremiyorsun hemen kocana gönderiyorsun. İki eşit kadının kavgasına karışan erkek de inanılmaz itici duruyor. Birgün kocanla karşı karşı kalırsan kendini nasıl savunacaksın merak ediyorum.
kaynana olmasına gerek yok aklı başında olmak yeterli bence. ne kadar çirkin bir ortam olmuş sizde utanacağınıza birde gidip tatile devam etmişsiniz insan biraz çekinir. diğer çiftin kavga etmesine bile üzülmemişsinizŞöyle ki ortamdaki büyükler ne benim ne de karşı tarafın kaynanası. Tamamen nötr durdular onlr da müdahale etmedi yani.
Bunun cevabını ben yazardim bacım ama durduk yere banlanmak istemiyorum.Yutmuşsun zaten lafları ki ortada yutulacak bir şey yok tamamen senin abartın. Kendi hakkını savunamıyorsun, veline şikayet eder gibi kocana söylüyorsun. Sana mesaj atan bir insana cevap bile veremiyorsun hemen kocana gönderiyorsun. İki eşit kadının kavgasına karışan erkek de inanılmaz itici duruyor. Birgün kocanla karşı karşı kalırsan kendini nasıl savunacaksın merak ediyorum.
Gösterecek adam da yok katibim.Ben göstermem. Sırf bana dua etsin hatim indirsin diye gösterirdim. Ama göstermem.
Allahiniz varsa aklınıza gelmezsizin yatakodasi yeterince kalabalik zaten, bir de ben girmeyeyim mevzuya
Siz kuzen esininden falan devam edin. Hatta mesajin ciktisini asın duvara, bakar bakar acisini cikarirsiniz.
Buradaki tavrinizi keske gercek hayatta da gosterseymissiniz.Yani illa seks anlamında değil belki genel olarak mutlu olduğunu söyledi? Bilmiyorum ama öyleyse de kimse bir şey diyemez saygı duymak zorundalar.
Ateşi yakan sonunu düşünsün o zaman ne diyeyim?
Bana da mi salak diyecek yani aborey ahshshd-Kulağıma ayıp şeyler fısılda
-Kuzeninin karısı tam bir uyuz
-Oh evet devam
-Kuzenin de salak
-Başkaaa?
Diye diye devam ederken sıra elbet sana da gelecek kaçışın yok
Sen de kocana bişey diyemiyorsun bence. Susacak biri gibi durmuyorsun yoksa.Canım ben cevap versem onun konumuna düşeceğim ben kötü olacağım ailenin gözünde ama kimse kocama bir şey diyemiyor.
ne alakası var? Sanane seni ilgilendirmez deyip konuyu kapatabilirdin ama küçük bir çocuk gibi odana gidip ağlamışsın diyeceğim de ilkokul çocukları bile yeri gelince hakkını savunuyor. Kocanla kavga edersen kime ağlayacaksın acaba. Mutlu edememişim demek ki deyip oturursunCanım ben cevap versem onun konumuna düşeceğim ben kötü olacağım ailenin gözünde ama kimse kocama bir şey diyemiyor.
Peki siz neden agladiniz? Goruyorum ki halinizden gayet memnunsunuz. Yasananlardan utanir gibi bir haliniz tavriniz yok. Aglamaniz gereksiz olmus. Esiniz karim beni mutlu etti diyor, siz bu lafla gururlaniyorsunuz ee sorun ne?
Neden mi ağladım? Böyle bir durumda siz keyiflenir miydiniz herkesin içinde kaf uyeseydiniz?Peki siz neden agladiniz? Goruyorum ki halinizden gayet memnunsunuz. Yasananlardan utanir gibi bir haliniz tavriniz yok. Aglamaniz gereksiz olmus. Esiniz karim beni mutlu etti diyor, siz bu lafla gururlaniyorsunuz ee sorun ne?
Haklı olabilirsiniz, inşallah öyle olmaz ne diyeyim.
Ben kocamı salmadımm kendi kararı yani o an tepki vermeyesebilirdi ama demek ki o da sinirlendiBuradaki tavrinizi keske gercek hayatta da gosterseymissiniz.
Cici gelinlige zeval gelmesin tabii. Aglayip kocisi salmak varken
Yoo cogumuz cevabini verirdik.Neden mi ağladım? Böyle bir durumda siz keyiflenir miydiniz herkesin içinde kaf uyeseydiniz?
Bana da mi salak diyecek yani aborey ahshshd
Sıradaki mutlulugunu sevip de kavuşamayanlara armagan etsin bari
Ben cevap versem ben kötü olacaktım. Eşim konuşunca kimse bir şey diyemedi hatta kendi kuzeni bile. Çünkü onlar akraba böyle şeyler unutulur gider arlarında ama dışardan biri söyleyince öyşe olmaz misal o kız gibi.Yoo cogumuz cevabini verirdik.
Cunku yetiskin ve kendini savunabilen, karsisindakine cevabini verebilen birer bireyiz.
Birinin arkasina siginmamiz gerekmiyor. Bunun icin aglamamiz da gerekmiyor.
Siz boyle her isinizi aglayarak mi çözüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?