• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle de kötü oldun. Şimdi önünde kocan var diye elleşmiyorlar, boşanma eşiğindeki gelin için arası kocası ile iyi olan gelin ile kötü olmak istemezler tabi. Bak bunlar hep politika. Ama kocanın gözünden düşmeyegör, halin kuzenin eşinden de kötü olacak.
Haklı olabilirsiniz, inşallah öyle olmaz ne diyeyim.

Yutmuşsun zaten lafları ki ortada yutulacak bir şey yok tamamen senin abartın. Kendi hakkını savunamıyorsun, veline şikayet eder gibi kocana söylüyorsun. Sana mesaj atan bir insana cevap bile veremiyorsun hemen kocana gönderiyorsun. İki eşit kadının kavgasına karışan erkek de inanılmaz itici duruyor. Birgün kocanla karşı karşı kalırsan kendini nasıl savunacaksın merak ediyorum.
Canım ben cevap versem onun konumuna düşeceğim ben kötü olacağım ailenin gözünde ama kimse kocama bir şey diyemiyor.

Şöyle ki ortamdaki büyükler ne benim ne de karşı tarafın kaynanası. Tamamen nötr durdular onlr da müdahale etmedi yani.
kaynana olmasına gerek yok aklı başında olmak yeterli bence. ne kadar çirkin bir ortam olmuş sizde utanacağınıza birde gidip tatile devam etmişsiniz insan biraz çekinir. diğer çiftin kavga etmesine bile üzülmemişsiniz

Yutmuşsun zaten lafları ki ortada yutulacak bir şey yok tamamen senin abartın. Kendi hakkını savunamıyorsun, veline şikayet eder gibi kocana söylüyorsun. Sana mesaj atan bir insana cevap bile veremiyorsun hemen kocana gönderiyorsun. İki eşit kadının kavgasına karışan erkek de inanılmaz itici duruyor. Birgün kocanla karşı karşı kalırsan kendini nasıl savunacaksın merak ediyorum.
Bunun cevabını ben yazardim bacım ama durduk yere banlanmak istemiyorum.

Allahiniz varsa aklınıza gelmez :KK70: sizin yatakodasi yeterince kalabalik zaten, bir de ben girmeyeyim mevzuya :KK70:

Siz kuzen esininden falan devam edin. Hatta mesajin ciktisini asın duvara, bakar bakar acisini cikarirsiniz.

-Kulağıma ayıp şeyler fısılda
-Kuzeninin karısı tam bir uyuz
-Oh evet devam
-Kuzenin de salak
-Başkaaa?

Diye diye devam ederken sıra elbet sana da gelecek kaçışın yok :KK70:

Yani illa seks anlamında değil belki genel olarak mutlu olduğunu söyledi? Bilmiyorum ama öyleyse de kimse bir şey diyemez saygı duymak zorundalar.
Buradaki tavrinizi keske gercek hayatta da gosterseymissiniz.
Cici gelinlige zeval gelmesin tabii. Aglayip kocisi salmak varken :D

Ateşi yakan sonunu düşünsün o zaman ne diyeyim?

Peki siz neden agladiniz? Goruyorum ki halinizden gayet memnunsunuz. Yasananlardan utanir gibi bir haliniz tavriniz yok. Aglamaniz gereksiz olmus. Esiniz karim beni mutlu etti diyor, siz bu lafla gururlaniyorsunuz ee sorun ne?

-Kulağıma ayıp şeyler fısılda
-Kuzeninin karısı tam bir uyuz
-Oh evet devam
-Kuzenin de salak
-Başkaaa?

Diye diye devam ederken sıra elbet sana da gelecek kaçışın yok :KK70:
Bana da mi salak diyecek yani aborey ahshshd

Sıradaki mutlulugunu sevip de kavuşamayanlara armagan etsin bari :D

Canım ben cevap versem onun konumuna düşeceğim ben kötü olacağım ailenin gözünde ama kimse kocama bir şey diyemiyor.
ne alakası var? Sanane seni ilgilendirmez deyip konuyu kapatabilirdin ama küçük bir çocuk gibi odana gidip ağlamışsın diyeceğim de ilkokul çocukları bile yeri gelince hakkını savunuyor. Kocanla kavga edersen kime ağlayacaksın acaba. Mutlu edememişim demek ki deyip oturursun

Peki siz neden agladiniz? Goruyorum ki halinizden gayet memnunsunuz. Yasananlardan utanir gibi bir haliniz tavriniz yok. Aglamaniz gereksiz olmus. Esiniz karim beni mutlu etti diyor, siz bu lafla gururlaniyorsunuz ee sorun ne?

Ağladığı zaman eşi harekete geçiyor on kaplan gücünde oluyormuş. Çok gısgandım bak 🙄

Neden mi ağladım? Böyle bir durumda siz keyiflenir miydiniz herkesin içinde kaf uyeseydiniz?

Haklı olabilirsiniz, inşallah öyle olmaz ne diyeyim.

Abla idolümsün, ayağına taş değmesin, seni kıskananlar çatlasın. Aklıma gene Bob Marley abinin şu dörtlüğü geldi ;

Bizim üyelerin zoruna gittiğini duydum.
Güzel yer, ben de gitmiştim!
Şarap gibi kadın olsalar kaç yazar,
yanlarındaki adam turşu olduktan sonra.

Demiş Bob Marley

Neden mi ağladım? Böyle bir durumda siz keyiflenir miydiniz herkesin içinde kaf uyeseydiniz?
Yoo cogumuz cevabini verirdik.
Cunku yetiskin ve kendini savunabilen, karsisindakine cevabini verebilen birer bireyiz.
Birinin arkasina siginmamiz gerekmiyor. Bunun icin aglamamiz da gerekmiyor.

Siz boyle her isinizi aglayarak mi çözüyorsunuz?

Yoo cogumuz cevabini verirdik.
Cunku yetiskin ve kendini savunabilen, karsisindakine cevabini verebilen birer bireyiz.
Birinin arkasina siginmamiz gerekmiyor. Bunun icin aglamamiz da gerekmiyor.

Siz boyle her isinizi aglayarak mi çözüyorsunuz?
Ben cevap versem ben kötü olacaktım. Eşim konuşunca kimse bir şey diyemedi hatta kendi kuzeni bile. Çünkü onlar akraba böyle şeyler unutulur gider arlarında ama dışardan biri söyleyince öyşe olmaz misal o kız gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back