• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzen kozın koluna sıkana kadar kimse müdahil olmadı sonra enişte araya girdi sakin ol oğlum falan dedi. Bence onlar da napıcakalronı bilemediler

anlatamıyoruz bir türlü ama asıl sıkıntı sizin bunu ağlayacak kadar büyütüp eşinize yansıtmanız.
kadının lafı hoş değil ama ortalığı ayağa kaldırıp olayı büyüten sizsiniz karı koca olarak.
ilk önce size müdahale etmeleri lazımdı büyüklerin.

Sesli yapıyorsunuz diyorlar da onun için dedim yani biz çok ses çıkarmadık ama dış etkenler vardı tabi

Vallahi helal olsun, bak ne güzel esin yanında adam mutlu, sen mutlu. Sen bu konuyu nede dert ettin ki zaten evlilikleri sallanmış sen sadece tetiğe basmışsın adama fırsat doğmuş hiç üzülme

Abla yanlış anlamada sende malzeme veriyorsun bu fesat üyelere. Duş sesini araya katmasan olayla alakası yok yani o açıdan

duş bence gayet masumane kalmış, sabaha kadarın yanında ama siz bilirsiniz burada bir administratore karşı gelmek ne haddime.

anladık seksi çok seviyorsunuz, kocanızı çok sevdiğiniz için daha da severek yapıyorsunuz ama birşeyi bu kadar sevip kaptırınca başka şeylere olan algısını yitiriyor insan.
biz kuzenin eşinin tek görevi adamı mutlu etmek değil belki de sorun adamda diyoruz, kadın sevişmeme hakkını kullanabilir, istemiyorsa yapmaması lazım diyoruz sürekli sevişenleri aşağıladık sanıyorsunuz.
seks güzel de hayattaki tek odak değil.

Sanırım konu sahibi eski üye olduğu için fake değil ama anlatım tarziniz çok değişik bizim kk hafiyelerinin gözünden kaçmamış :) sabaha kadar nispet için sevişmek nedir yaa
Ayrıca o kayınço da normal değil bence karısı değilse kendi de değil , eşiniz de normal değil karım beni mutlu etti ne demek sen cariye mısın

bu densiz kavga içinde hiç bir büyükte çıkıp kendinize gelin ayıp susun falan demedi mi? herkes niye özür diledi ki saçmalayan ve aglayarak olayı abartan iki genç kadını susturmak varken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back