- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.478
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Sesli değildi. Ama duyulmuş yan odadan. Belki yatak sesi belki duş sesi bilemiyorum
Merhaba, tabirleriniz çok kırıcı. Evet eşimi çok sevşyorum, eşimle olmayı çok seviyorum.Yeni gelinim dedi ve çok sevdiğini vurgulayıp duruyor. Şimdi münasip bir atasözü var kelimeleri yazayım. Yeni gelin gibi sarılmak
Kuzen kozın koluna sıkana kadar kimse müdahil olmadı sonra enişte araya girdi sakin ol oğlum falan dedi. Bence onlar da napıcakalronı bilemediler
Ederim de neden edip de kötü olayım ?Hiç hayatında kendi işini kendin gördün mü? Yok yani, iki çift laf da mı edemiyorsun?
Sesli yapıyorsunuz diyorlar da onun için dedim yani biz çok ses çıkarmadık ama dış etkenler vardı tabiAbla yanlış anlamada sende malzeme veriyorsun bu fesat üyelere. Duş sesini araya katmasan olayla alakası yok yani o açıdan
Merhaba, tabirleriniz çok kırıcı. Evet eşimi çok sevşyorum, eşimle olmayı çok seviyorum.
Çıkartırız merak etmeyinn :)Kızzzz akşama bu mesajın acısını çıkartırız da dedi mi
Teşekkür ederimm. Neden bunu kadınları aşağılamak olarak algılıyorlar anlamadımYemin ediyorum düşman çatlatır bu cümleler. Ben seni tutuyorum, helal olsun.
Abla yanlış anlamada sende malzeme veriyorsun bu fesat üyelere. Duş sesini araya katmasan olayla alakası yok yani o açıdan
Sesli yapıyorsunuz diyorlar da onun için dedim yani biz çok ses çıkarmadık ama dış etkenler vardı tabi
Bilmiyorum o an belki fevri duygusal davrandım. Ama büyüdü sonuç olarakkadının lafı hoş değil ama ortalığı ayağa kaldırıp olayı büyüten sizsiniz karı koca olarak.
ilk önce size müdahale etmeleri lazımdı büyüklerin.
Abla yanlış anlamada sende malzeme veriyorsun bu fesat üyelere. Duş sesini araya katmasan olayla alakası yok yani o açıdan
Kızlar bana laf ediyorsunuz ama 600 mesaj olmuş siz de az meraklı değilmişsiniz
Akşam bizim bu üyeler kocasına gösterecek bak bak utan diye.
Her şey dozunda güzel oluyorKızlar bana laf ediyorsunuz ama 600 mesaj olmuş siz de az meraklı değilmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?