- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.964
- 88
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Ama bu şekilde büyükleri bırak herkes olayın içine girmiş..zaten eşinizin yanına gidip suçlu gibi aglamanizi da anlamadım.tamam utanmis olabilirsiniz de sonraki olaylar daha utanç verici...İlk önce şöyle cevap vereyim organı olan herkes yapıyor demişsiniz, olay tam olarak bu eşim testis kanseri idi ve bir testisi komple alındı. O yüxden gurur yaptı. Ve evet kendini seks yaparak kanıtlıyor.
Diğer konuda da sorun olayda büyüklerin olması. Benim eşimin teyzesi ve eniştesi benim yakınım değil malesef
Lütfen yeter artık kendiniz üretip üretip yazıyorsunuz konu sabote oluyorkoşa koşa inip bağırmış adam
"arkadaşım günde 3 kere sevişiyorsak keyfimizden değil herhalde, bazen 5 de oluyor ama şu an konumuz bu değil"
Yaparlar da ciddi olmadığı kadinlar hakkinda. Cogu erkek sevdigi kadınla olan özelini ortaya asla dökmez. Sizinkiler tuhaf. Hem de aşırı tuhaflar.Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Ben şok içindeydim gerçekten suçluluk değil ama büyüklerin yanında çok utandım bir de kızla normalde aramız iyiydi böyle bir olaaya çok üzüldümAma bu şekilde büyükleri bırak herkes olayın içine girmiş..zaten eşinizin yanına gidip suçlu gibi aglamanizi da anlamadım.tamam utanmis olabilirsiniz de sonraki olaylar daha utanç verici...
O geri döndüğünüz 5 günde de yine sabahlara kadar bağıra çağıra hardcore takildiniz mi, siz kocanizi mutlu ederken, kocaniz da kendisini duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara kanitladi mi?Eşim istediği için döndük, ailesiyle kötü olmiyim diye. Otele verecek paramız var merak etmeyin
Eşiniz yüzünden rezil olmuşsunuz yahu ne koruması.Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
HAyır bidaha sevişmedik orada. Çok merak ediyorsanız bir kerr daha otele gittikO geri döndüğünüz 5 günde de yine sabahlara kadar bağıra çağıra hardcore takildiniz mi, siz kocanizi mutlu ederken, kocaniz da kendisini duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara da kanitladi mi?
Bu detayi yazmamissiniz, ben bunu merak ediyorum en çok.
Ben seni anlıyorum, ben de stres üzüntü ve kızgınlık anında sevişince rahatlıyorum.,O an ilaç gibi geldi emin olabilirsiniz. Keşke yazmasaydım herkes buraya takılmış.
Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Mutluyken tık yok öyle miBen seni anlıyorum, ben de stres üzüntü ve kızgınlık anında sevişince rahatlıyorum.,
Ben asıl teyzelerinkini merak ediyorumpeki büyük teyzen in oğlunun eşiyle cinsel performansları nasıl?
burada tek bilmediğimiz onlar kaldı merak ettim
Zaten cinselligin legallesmesi degil midir evlilik?Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Eşiniz sizi korumamış ki olayı büyütüp daha saçma hale getirmiş. Siz de bundan içten içe böbürleniyorsunuz çok acayip.Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Senin yargilarinda bi sıkıntı var objektif bakamiosun. Senin de icine islemis ispat cabasi. Kendinden bu kadar ödün verme artik. O kötü biseyi ortaya dökerken nasi sucluysa, senin eşinin karim beni mutlu ediodu demesi de bi o kadar abes. Olayi cok rahat geyige cevirip üstünü kapamak yerine iki erkek sidik yarışına çevirmişler evde duymayan kalmamış. Bunlar normal degil, o ayarsiz kizdan cok eşleriniz suçlu. Kadinlara fevri derler bi de...Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor
Senin yargilarinda bi sıkıntı var objektif bakamiosun. Senin de icine islemis ispat cabasi. Kendinden bu kadar ödün verme artik. O kötü biseyi ortaya dökerken nasi sucluysa, senin eşinin karim beni mutlu ediodu demesi de bi o kadar abes. Olayi cok rahat geyige cevirip üstünü kapamak yerine iki erkek sidik yarışına çevirmişler evde duymayan kalmamış. Bunlar normal degil, o ayarsiz kizdan cok eşleriniz suçlu. Kadinlara fevri derler bi de...
Çünkü onlar herkeslerden farklı sevişiyorlar, seviştikleri için başları göğe ermiş.Eşiniz sizi korumamış ki olayı büyütüp daha saçma hale getirmiş. Siz de bundan içten içe böbürleniyorsunuz çok acayip.
Cıks normal değil. Hiç annenle babanın sevişme sesini duydun mu? O insanlar kendi evlerinde 2-3 günde bir ergen/genç çocuklarına çaktırmadan sevişebiliyorsa herkes sessiz sevişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?