Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama bu şekilde büyükleri bırak herkes olayın içine girmiş..zaten eşinizin yanına gidip suçlu gibi aglamanizi da anlamadım.tamam utanmis olabilirsiniz de sonraki olaylar daha utanç verici...

Hiç takılmayın zaten olacak bir son varmış kabak size patlamış boşverin bir daha açmayın mevzuyu bu tarz konular çok takarsanız ileride psikolojinizi bozar daha çok gideceksiniz akraba evlerine yatılı kalmaya yaptığınız anormal bişey değil her sağlıklı insan evladının yaptığı şeyler o esnada utanmanız da normal belli ki utandığınız için fevri davranmışsınız utandıran düşünsün ben be yapıyorum diye

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Yaparlar da ciddi olmadığı kadinlar hakkinda. Cogu erkek sevdigi kadınla olan özelini ortaya asla dökmez. Sizinkiler tuhaf. Hem de aşırı tuhaflar.

Ama bu şekilde büyükleri bırak herkes olayın içine girmiş..zaten eşinizin yanına gidip suçlu gibi aglamanizi da anlamadım.tamam utanmis olabilirsiniz de sonraki olaylar daha utanç verici...
Ben şok içindeydim gerçekten suçluluk değil ama büyüklerin yanında çok utandım bir de kızla normalde aramız iyiydi böyle bir olaaya çok üzüldüm

Eşim istediği için döndük, ailesiyle kötü olmiyim diye. Otele verecek paramız var merak etmeyin
O geri döndüğünüz 5 günde de yine sabahlara kadar bağıra çağıra hardcore takildiniz mi, siz kocanizi mutlu ederken, kocaniz da kendisini duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara kanitladi mi?
Bu detayi yazmamissiniz, ben bunu merak ediyorum en çok.

Son düzenleme:
HAyır bidaha sevişmedik orada. Çok merak ediyorsanız bir kerr daha otele gittik

Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Zaten cinselligin legallesmesi degil midir evlilik?

Herkes biliyorsa ortaligi niye dağıttın? Düdüklü tencere gibi niye bu gürültü?

Neyse bacım kocanın koruması hoşuna gittiyse kaleye geçin.

Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Eşiniz sizi korumamış ki olayı büyütüp daha saçma hale getirmiş. Siz de bundan içten içe böbürleniyorsunuz çok acayip.

Senin yargilarinda bi sıkıntı var objektif bakamiosun. Senin de icine islemis ispat cabasi. Kendinden bu kadar ödün verme artik. O kötü biseyi ortaya dökerken nasi sucluysa, senin eşinin karim beni mutlu ediodu demesi de bi o kadar abes. Olayi cok rahat geyige cevirip üstünü kapamak yerine iki erkek sidik yarışına çevirmişler evde duymayan kalmamış. Bunlar normal degil, o ayarsiz kizdan cok eşleriniz suçlu. Kadinlara fevri derler bi de...

şuradan şuraya sevişmek nasip olmasın çok doğru bir konuya parmak bastın
neyse ben kaçıyorum artık konu sahibi bana kızıyor.

Eşiniz sizi korumamış ki olayı büyütüp daha saçma hale getirmiş. Siz de bundan içten içe böbürleniyorsunuz çok acayip.
Çünkü onlar herkeslerden farklı sevişiyorlar, seviştikleri için başları göğe ermiş.
Ve ben bilinçli olarak sesli seviştiklerini düşünüyorum artık.

Cıks normal değil. Hiç annenle babanın sevişme sesini duydun mu? O insanlar kendi evlerinde 2-3 günde bir ergen/genç çocuklarına çaktırmadan sevişebiliyorsa herkes sessiz sevişebilir.

yani ben annemin kıkırdamalarını duyardım
çocukken anlaşılmıyor da ergen olunca neden kıkırdandığı çözülüyor

Elalemin evinde o kadar aile üyesi varken sevişmek sorun olmuyorsa bu da olmamalı. Kadın terbiyesizlik etmiş ama tam da anlaşılır söylememiş. Siz ağlayarak eşiniz de bağırarak ortalığı ayağa kaldırıp asıl belli etmişsiniz her şeyi. Çok mu mutsuzsunuz siz de eşinizle kıyamam. Herkes duyabilir sorun yok ama ima edemezler mı diyorsunuz anlamadım ki kuzeniyle buluşurken sizin işiniz ne? Neden elalemin yatak odasını dinliyorsunuz... Garip bir ailesiniz gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…