Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim istediği için döndük, ailesiyle kötü olmiyim diye. Otele verecek paramız var merak etmeyin
O olaydan sonra eve dönülmez, aileyle ne alakası var?
Eşiniz bu kadar düşünceli bağır çağır herşeyi ortaya dökmeseymis karım beni memnun ediyor diye.
Sizinde fikriniz olsun eşim istedi seviştim, eşim istedi geri gittim.

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Yok şekerim. İnsanların mahremi vardır. Mahremimi ortaya dökecek adamla işim olmaz. Her erkek bu muhabbetleri hele ki karısı için yapmaz. Kardeşiyle de yapmaz arkadaşıyla da yapmaz. Sizin kocanız mahrem nedir bilmeyen bir adam sadece, kuzeni de öyle.

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

hayır yapmaz erkekler sanıldığının aksine biz daha çok konuşuyoruz.
hatta hiç anlatmazlar, bu konuda bir how i met your mother bölümü bile var.

Şu an tamamen saçmaladın. Evet ben eşimin cinsel hayatımızla ilgili milletle konuşmadığına eminim. Bu normal bir şey de değil. Karısıyla olan cinsel hayatını sağda solda konuşan erkeğe bir şey denir de banlanmamak için söyleyemem şimdi onu

Merhaba beni en iyi anlayan siz oldunuz çok teşekkür ederim eve dediğiniz o düşünce var. Eşim bu durumdan başta psikolojik olarak çok etkilendi. Bunu beraber aştık ve şu an mutlu. Gerçekten mutlu. Bazen reddedersem yine o kötü günlere döner mi, özgüveni kırılır mı diye korkuyorum. Ona iyi olduğunu söylüyprım ama inanmıyordu eskiden. Onu mutlu etmek için söylediğimi düşünğyordu. Ama onu ne kadar istediğimi gördükçe kendi de ikna oldu. Şu an gerçekten iyi. O da kendini kanıtladığını düşünüyor sanırım.

Senin yüzünden olmus ses duyacak kadar niye sevistin bacim aradaki duvar kağıttan mi ...
Her ne ise ayip etmis karşı taraf herkes ne ederse eder ozel hayat bu .. Pek hoş şeyler olmamis açıkçası. Esine de söyleme derim gider karşı tarafa söyler falan daha kotu olur .. diğer söylediğinde soylemeyecektiniz aslında köşeye çekip kadını uyaracaktiniz şaka yollu bu gün ben rahatsız ettiyse sen de bugün rahatsız beni et diyecektiniz... Ins birleşir kimse yuvasını yikmasin.. siz bisey yapmamışsıniz vicdan yapmayın zaten kötü giden bi evlilik kırılma noktasından kopmuş.

Şu an tamamen saçmaladın. Evet ben eşimin cinsel hayatımızla ilgili milletle konuşmadığına eminim. Bu normal bir şey de değil.
Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor

Bütün erkekler yapmaz. Yapmayanlarını bulalım lütfen. Cinsellik insanın mahremidir. Hani ergen olursun , hormonların coşar onu bir şey zannedip sohbetlere meze edersin de kaç yaşında ki insanlar...

Ya Allah aşkına erkekler anlatmaz diyorsunuz da burada bir konu sahibi vajinismus olduğunu ,eşinin de ailesine hatta herkese bu durumu anlattığını yazmıştı..nasıl anlatmiyorlarmis..anlatan anlatiyor

Bence olay kuzenden cıkmış.kuzen sizi kullanarak eşine soylenmiştir, ellerde ne hatunlar var diye, ondan sana sinir olmuş masallah cinsel hayatınıza nazar degmesin

Siz kendinizi böyle kandırın.
Herkes eşiniz ve kuzeni gibi değil.
Karılari ile şeyleri ağızlarına sakız etmeyecek erkeklerde var.

Eşinizde mi alkolün etkisiyle saçmaladı, o da sizi mahremi olarak görmüyor ?

Aynen bunlar nasi adamlar ya. Tek dertleri pipileri gibi. Insan karisini uluorta konusur mu. Sahsen boyle yapan adama ben bi daha ağlayarak sıkıntımı soylemem. Ortaligin içinden geçmiş. Kiza sen sacma sapan konuşma hayalindir o senin deyip gecseydin konusahini bu kadar cirkinlik yasanmazdi.

Konu sahibi siz de bı tuhafsiniz.Kiz size öle dediyse ağlayıp eşe yetiştirmenin manası ne ya.Evet ben de uyanamam sandım diyip gülerdim ben olsambiz de bı kere sevişirken boynum morarmisti baya.Arkadasim fularimdan görmüş morluğu güldü baya siz sevisiosaniz biz napioruz acaba dediben ondan daha çok kahkaha attım Napim oturup aglimi yani.Gulerim tabi

Ya Allah aşkına erkekler anlatmaz diyorsunuz da burada bir konu sahibi vajinismus olduğunu ,eşinin de ailesine hatta herkese bu durumu anlattığını yazmıştı..nasıl anlatmiyorlarmis..anlatan anlatiyor
Her erkek anlatmaz diyoruz. Bazı ağzı gevşekler rakı masasına meze eder karısını.

Baş başa olsak şakalaşır gibi olurdu ama uluorta söyleyen o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…