- 17 Temmuz 2021
- 6.857
- 22.365
- 298
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Kendini kanitlamak için, anne babanin oldugu yerde sesli seks yapmak ok, biri bundan bisey deyince ok degil. Ama herkes seks yaptigini bilmesi ok çünkü evliler.
Ilk basta senaryo hostu felan ama tutarsizliklar reytingleri bozdu yaaa
Ne ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerekAnlatılır mı yahu? Anlatıyorsa bu saygısızlık demektir. Banane benden başkasının özel hayatının ne olduğu veya ne olmadığı? Siz bunu nasıl normal görüyorsunuz da ağzına çakmıyorsunuz eşinizin? Elin adamının kafasında neden böyle bir bilgi olsun? Şaşılacak şey. Herşeylerini bilip de ses konusuna takılmak bunun için ara bozmak da ayrı mesele. Sizin mahremiyet meseleniz çok başlarda problemli.
Belki boşanmak ğzere olmasalar anlatmazdı yine de ama artık onu eşi mahremi olarak görmğyor bence bilmiyorum ya da dertleşmek istedi sadece tabia lkol de etkili normalde söylemeyeceği en içindeki şeyleri söyletiyor
Sesli galan değildi nereden öıkarıyorsunuz anlamadım. Gayet normaldi yaniKendini kanitlamak için, anne babanin oldugu yerde sesli seks yapmak ok, biri bundan bisey deyince ok degil. Ama herkes seks yaptigini bilmesi ok çünkü evliler.
Ilk basta senaryo hostu felan ama tutarsizliklar reytingleri bozdu yaaa
Ne ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerekher şeyiyle denişik bir konu.
İnat falan yok tabiki, ama sadece fiziksel bir olay değil duygusal bir olay seks ve bana iyi geliyor o zaman da öyleydi somrasında konuşmalar vs terapi gibi hepsi benim modumu değiştiriyor pozitif olıyorumNe ağzına çarpması, otele gidip inatla daha şevkle sevismisler, kime neyin inadını yapıyorlarsa sevişerekher şeyiyle denişik bir konu.
Başımla beraberSesli galan değildi nereden öıkarıyorsunuz anlamadım. Gayet normaldi yani
Sesli galan değildi nereden öıkarıyorsunuz anlamadım. Gayet normaldi yani
Maşallah maşallah fevkalade.İnat falan yok tabiki, ama sadece fiziksel bir olay değil duygusal bir olay seks ve bana iyi geliyor o zaman da öyleydi somrasında konuşmalar vs terapi gibi hepsi benim modumu değiştiriyor pozitif olıyorum
Tam olarak böylee evet. Barışacaklarını sanmıyorum ama napalım keşke barışsalar.Lütfen yazlığı olan akrabalarınıza doluşmayın ya ,davet etselerde gitmeyin sırf bu yüzden yazlık alamıyorum
Konuya gelecek olursak asla birşey yazma,seni kışkırtmaya çalışıyor.başbaşayken gülüp söylese ,sorun yok sende güler geçerdin .büyüklerin yanında bilerek söylüyor . Senin en büyük hatan tekrar kalmaya gitmek olmuş,nispet yapar gibi olmuşsun.büyük ihtimal barışırlar ve seninle çok fena uğraşır.ben olsam uğraşırdım,ben postalanıyorum kavga ettiğim kişi gelip benim kv.yazlığında kalmaya geri geliyor. Keşke yaşanmasaydı ama olan olmuş.
Başımla beraber
Normali sesli demekki kııız anlasanayan odadan sesinizi duyuyorlarsa sesli olması lazım.
yada hepimiz aptalız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?