Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Takildiklari kadinlari? Evet anlatabilirler.
Eşlerini? Hayir anlatmazlar.

Kaldi ki hadi diyelim anlatıyor kuzenine seks hayatını. Sizin kocaniz da sizinle olan seks hayatini baskalarina anlatiyor o zaman. Bu sizi rahatsiz etmiyor mu? Kocanizin teyze oglunun sizin nasil sevistiginizi, ne sıklıkla birlikte oldugunuzu falan bilmesi normal mi?

Baş başa olsak şakalaşır gibi olurdu ama uluorta söyleyen o
İyi de sevistiniz dememiş ki.Uyanamazsin sandım demiş.Es ailesi de rahat demişsiniz.Gulup gecseydiniz olay büyümezdi.Ben herşeyi eşe yetistirme taraftarı değilim.Hele hele bu olayda eşe yetistirilicek hicbisey yok.Keza eşiniz de sizden beter davranmış.Benim için falso bı olay bu.

Elim anlatmıyor biz o gece kuzeni dinledik sadece. Seks hayatını değil genel olarak evlilik sorunlarını, seks de onlardan biriydi.

Ama onu ne kadar istediğimi gördükçe kendi de ikna oldu. Şu an gerçekten iyi. O da kendini kanıtladığını düşünüyor sanırım.
Eşiniz kendini seks yaparak mı kanıtlıyor?
Seksi organı olan herkes yapıyor oysa ki, bunun bir başarı olduğunu bilmiyordum
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Madem herşeylerini mahremlerine kadar biliyorlar o zaman neden eşiniz bir hışımla kuzeninin yanına gidip bağırdı? Size derdi "hayatım kadın şakasına söylemiş sende alındın mı hemen, ağlayacak ne var" derdi. Çünkü herşey konuşulabiliyor anlattığınıza göre, e sesinizden uyuyamadık demek neden bu kadar hırgür yarattı? Konuşurken överken iyiydi de biri sağlamasını yapınca mı kötü oldu
Ayrıca otelde acısını çıkarmak falan bana çok itici geldi ya, e kadın mesaj attı yuvamı yıkıyorsun diye eh akşam da bu mesajın acısını çıkartırsınız artık

Elim anlatmıyor biz o gece kuzeni dinledik sadece. Seks hayatını değil genel olarak evlilik sorunlarını, seks de onlardan biriydi.
E erkekler konusuyor, her seylerini biliyorlar dediniz.
Esiniz de erkek.
O zaman esiniz de anlatiyor sizinle olan seks hayatini.

Ha yok esiniz anlatmiyorsa o zaman anlatmayan erkekler de var demektir, ilk soyleminiz boşa çıkar.

İlk önce şöyle cevap vereyim organı olan herkes yapıyor demişsiniz, olay tam olarak bu eşim testis kanseri idi ve bir testisi komple alındı. O yüxden gurur yaptı. Ve evet kendini seks yaparak kanıtlıyor.
Diğer konuda da sorun olayda büyüklerin olması. Benim eşimin teyzesi ve eniştesi benim yakınım değil malesef

Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Biz de onu diyoruz zaten herkes biliyor seviştiğinizi. Kız söyledi diye niye ortalığı ayağa kaldırdııın niye ağlama krizlerine girdiiiin

Ay bu eşimde de oldu. Sinir bozuyorsunuz, saç baş yoldurtuyorsunuz.

Tamam geçmiş olsun şu an iyileşmiş kaç kere daha kanıtlaması gerekiyor onu anlayamadım?
Cinselliği sırf kendini kanıtlamak için gururlanmak için yapıyorsa sıkıntı büyük.
Yakınınız olmayan teyze eniştenin evinde kalabiliyorsunuz ve o evde sevişebiliyorsunuz, biri rahatsız olunca alınıyor mağduru oynuyorsunuz bunu hiç anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…