- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Takildiklari kadinlari? Evet anlatabilirler.Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
BEN bunu okay için dmeedim olaydan sonraki gece kuzenin bizim yanımıza gelip dertleşmesi için söylemiştim. Eşimle ilgili değil yani kuzenin sorunları anlatmasından bahsediyoruzEşinizde mi alkolün etkisiyle saçmaladı, o da sizi mahremi olarak görmüyor ?
Senarist olmalı ozaman şaka mı yaHerkesin bu konunun fake oldugunu anlar diye düsünmüstüm, ama degil.
Neyse, senaryo güzel. Özelikle adamin "basklar ile ilgilenecegine, benimle ilgilenseydin" demesi muhtesem oldu. Bundan bilmem kaç bölümlük yazlik dizisi çikar valla.
Olmazsınız tabi ki. Utanma falan hikaye, herkes seviştğinizi duyduğu için çok mutlusunuz şu an.Ben eşimin kurduğu cümleden hiç rahatsız olmadım
İyi de sevistiniz dememiş ki.Uyanamazsin sandım demiş.Es ailesi de rahat demişsiniz.Gulup gecseydiniz olay büyümezdi.Ben herşeyi eşe yetistirme taraftarı değilim.Hele hele bu olayda eşe yetistirilicek hicbisey yok.Keza eşiniz de sizden beter davranmış.Benim için falso bı olay bu.Baş başa olsak şakalaşır gibi olurdu ama uluorta söyleyen o
Elim anlatmıyor biz o gece kuzeni dinledik sadece. Seks hayatını değil genel olarak evlilik sorunlarını, seks de onlardan biriydi.Takildiklari kadinlari? Evet anlatabilirler.
Eşlerini? Hayir anlatmazlar.
Kaldi ki hadi diyelim anlatıyor kuzenine seks hayatını. Sizin kocaniz da sizinle olan seks hayatini baskalarina anlatiyor o zaman. Bu sizi rahatsiz etmiyor mu? Kocanizin teyze oglunun sizin nasil sevistiginizi, ne sıklıkla birlikte oldugunuzu falan bilmesi normal mi?
E tabi memnuniyet belirtmiş sizde gurur duydunuz bu durumdam muhtemelen, çok uygun buldum sizi eşinizle.Ben eşimin kurduğu cümleden hiç rahatsız olmadım
Eşiniz kendini seks yaparak mı kanıtlıyor?Ama onu ne kadar istediğimi gördükçe kendi de ikna oldu. Şu an gerçekten iyi. O da kendini kanıtladığını düşünüyor sanırım.
Madem herşeylerini mahremlerine kadar biliyorlar o zaman neden eşiniz bir hışımla kuzeninin yanına gidip bağırdı? Size derdi "hayatım kadın şakasına söylemiş sende alındın mı hemen, ağlayacak ne var" derdi. Çünkü herşey konuşulabiliyor anlattığınıza göre, e sesinizden uyuyamadık demek neden bu kadar hırgür yarattı? Konuşurken överken iyiydi de biri sağlamasını yapınca mı kötü olduSiz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Eşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçtaOlmazsınız tabi ki. Utanma falan hikaye, herkes seviştğinizi duyduğu için çok mutlusunuz şu an.
Tümden çok uyumlusunuz o zaman. Bir ömür mutluluklar.Ben eşimin kurduğu cümleden hiç rahatsız olmadım
E erkekler konusuyor, her seylerini biliyorlar dediniz.Elim anlatmıyor biz o gece kuzeni dinledik sadece. Seks hayatını değil genel olarak evlilik sorunlarını, seks de onlardan biriydi.
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Ya bilmiyorlarsa diye sağlamasını yapmışsınız resmen. Eşiniz sizi korumamış rezil etmişEşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
İlk önce şöyle cevap vereyim organı olan herkes yapıyor demişsiniz, olay tam olarak bu eşim testis kanseri idi ve bir testisi komple alındı. O yüxden gurur yaptı. Ve evet kendini seks yaparak kanıtlıyor.Eşiniz kendini seks yaparak mı kanıtlıyor?
Seksi organı olan herkes yapıyor oysa ki, bunun bir başarı olduğunu bilmiyordum
Madem herşeylerini mahremlerine kadar biliyorlar o zaman neden eşiniz bir hışımla kuzeninin yanına gidip bağırdı? Size derdi "hayatım kadın şakasına söylemiş sende alındın mı hemen, ağlayacak ne var" derdi. Çünkü herşey konuşulabiliyor anlattığınıza göre, e sesinizden uyuyamadık demek neden bu kadar hırgür yarattı? Konuşurken överken iyiydi de biri sağlamasını yapınca mı kötü oldu
Ayrıca otelde acısını çıkarmak falan bana çok itici geldi ya, e kadın mesaj attı yuvamı yıkıyorsun diye eh akşam da bu mesajın acısını çıkartırsınız artık
Biz de onu diyoruz zaten herkes biliyor seviştiğinizi. Kız söyledi diye niye ortalığı ayağa kaldırdııın niye ağlama krizlerine girdiiiinEşimin beni koruması hoşuma gitti. Seviştiğimizi herkes biliyor. Evliyiz sonuçta
Büyükleirn yanında laf sokar şekilde imalar etmesi benim için sorun.Biz de onu diyoruz zaten herkes biliyor seviştiğinizi. Kız söyledi diye niye ortalığı ayağa kaldırdııın niye ağlama krizlerine girdiiiin
Ay bu eşimde de oldu. Sinir bozuyorsunuz, saç baş yoldurtuyorsunuz.Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldusevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.
Tamam geçmiş olsun şu an iyileşmiş kaç kere daha kanıtlaması gerekiyor onu anlayamadım?İlk önce şöyle cevap vereyim organı olan herkes yapıyor demişsiniz, olay tam olarak bu eşim testis kanseri idi ve bir testisi komple alındı. O yüxden gurur yaptı. Ve evet kendini seks yaparak kanıtlıyor.
Diğer konuda da sorun olayda büyüklerin olması. Benim eşimin teyzesi ve eniştesi benim yakınım değil malesef
Bilmiyorum onu da seneye öğreniriz inşallahpeki büyük teyzen in oğlunun eşiyle cinsel performansları nasıl?
burada tek bilmediğimiz onlar kaldı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?